Visningar

Söndag 24 Oktober KL: 12:00 - 12:30 Välkommen på visning! Boka din ankomsttid på MOHV.se, anmälan krävs. Boka
Norrängen, Huskvarna

Hagstensgatan 12C

En väldisponerad etta med extra svängrum och bonusutrymmen. Balkong på nästan hela 7 kvm som vetter mot väst gör ingen besviken. Den magiska utsikten från både kök, rum och balkong över Vättern, Huskvarna, Sandbankarna vid Rosenlund och Jönköping, följer årstiderna, vädret och dygnets alla timmar. Här kan man lätt bli kvar hela dagen och bara njuta. Vill man röra lite på sig så finns ett bra gym även det med vätterutsikt samt en relax, två hus bort. Självklart kan man även ta sig en skön promenad längs med Vätterns kant och vid varma sommardagar även ta sig ett dopp!

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med god avhängning och förvaring som är helt ny. Även köket från Kvik är helt nytt och går i stilren vitgråskala som kombineras med en vitlaserad massiv ekbänkskiva. Stambytt helkaklat badrum i vitt och beige. Vardagsrummet är rymligt och ger flera alternativ till möblering. Genomgående ljusa väggar och på golvet ligger nytt trestavig ekparkett.

Förråd på vinden och ytterligare ett i källaren.

All el är utbytt och jordfelsbrytare är installerad. Viss el är även inkopplad med Plejd och går därmed styra från telefonen.

Utöver bostaden har man tillgång till en samlingslokal, två övernattningsrum, gym, bastu/dusch. Flertalet tvättstugor varav en rakt ner i källaren där även cykelförvaring finns.

Busshållplats och pizzeria bara några kliv bort. Utökas promenaden nås även ett café, båthamn, bryggan med badmöjligheter och bra motionsspår. Smidigare och närmre till allt blir svårt att få!

MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 39 kvm
Avgift 2235 kr/mån
Rum 1
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1951/52
Pris 1 195 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fri västervy mot Vättern!

Hement frågor Hagstensgatan 12C liggande downsize gym

Hement frågor
Hement frågor
Hagstensgatan 12C liggande
Hagstensgatan 12C liggande
downsize
downsize
gym
gym

Planritning

Hagstensgatan 12C copy
Hagstensgatan 12C copy
Caroline Biselius

Caroline Biselius

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hagstensgatan 12C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 39 kvm. Förenings info se även allmänt
Hiss Nej

Finns även källare som mot innergården är i sutterängplan.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 39 kvm
Byggnadsår 1951/52
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Förråd finns på vinden och i källaren. Tvättstuga och cykelförvaring i källaren.
Gemensamt finns samlingslokal, två övernattningsrum, gym, bastu/dusch.

Rum

HALL

Välkomnande hall med direkt inblick mot vardagsrum och kök. Plats för avhängning ges och här finns två helt nya garderober med överskåp som tar hand om förvaringen. På golvet ligger ny ekparkett och väggarna är målade i lätt ljust rosa.

KÖK

Helt nytt kök från Kvik. Stilrent i gråvit skala som kompletteras med en vitlaserad ekbänkskiva som även binder ihop med golvet och ger en snygg helhetskänsla. Gråa ramluckor med borstade aluminiumhandag där alla luckor har mjukstängande funktion samt att bakom de stora lådorna döljer sig det mindre när man öppnar. Stänkskydd bestående av marmorliknande kakel med fasade kanter. Utrustat med induktionshäll (Bosch), varmluftsugn (Bosch), integrerad kyl/frys (Bosch), fläkt med fjärrkontroll (Thermex), diskho med engreppsblandare samt spotlights styrda med Plejd under överskåpen. På golvet ligger ny ekparkett och väggarna är målade i lätt ljus rosa. Plats finns för matgrupp upp till tre personer. Utsikt ut över Vättern.

ALLRUM

Stort lättmöblerat rum som ger plats åt både vardagsrumsdel och sovdel. Stort fönsterparti med utgång till balkongen -allt i västerläge. På golvet ligger nytt trestavig ekparkett och väggarna är målade i i ljus grå ton.

BALKONG

Stor härlig balkong i västerläge. Fri utsikt över Vättern och här ges sol från lunch tills solen sakta går ner vilket ger många magiska solnedgångar att avnjuta.

BADRUM

Stambytt badrum som är helkakalt med vitt kakel på väggarna samt en beige bård som matchar klinkern på golvet. Utrustat med badkar, vägghängd wc, handdukstork, handfat samt överskåp med spegeldörrar.

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2013-04-15
Energikonsumtion 148 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 8-2043-2-157-5 i HSB Brf Norrängen
Pris 1 195 000 kr utgångspris
Avgift 2235 kr/mån
Kommentar inkl värme, vatten, kabeltv & bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 3 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 000 kr
  • Hushållsström: 2 400 kr

Ca uppgifter och baseras på en vuxen i hushållet

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,30297%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Norrängen
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 726000-3509
Epostadress brfnorrangen@gmail.com
Hemsida http://www.brfhsbnorrangen.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningens fastigheter Vetekornet 2 och Kroatorpet 2 bebyggdes 1951-1952. Flerfamiljshus Hagstensgatan 3, 5 och 12 samt Strandvägen 14, 16 och 18. 6 radhuslängor med adress: Hagstensgatan 1 - 2, 4, 6, 8, 10 och 12. Allt som allt 12 bostadshus med 58 uppgångar.
http://www.brfhsbnorrangen.se/

GEMENSAMHETSLOKALER:
2 övernattningsrum på Strandvägen 14 som kan hyras för 150 kr/natt. Rummen är utrustade med kaffebryggare, kylskåp och gemensamt duschrum och toalett. Det finns tre bäddar i vardera rum med madrass, täcke och kudde.

Gym med bastu och dusch (Strandvägen 16). Kostnad per år för att utnyttja bastu och gym: 500 kr/år. Då ingår en tag. Vill man sedan i sin familj ha flera tagar så kan man köpa till extra tagar för 100 kr/st (det är då en engångskostnad för dessa).

Fritidslokal som är utrustad med diskmaskin, kyl och frys samt porslin, glas och bestick för 60 personer. Kan hyras för 200 kronor/dygn. Finns i källarplanet på Strandvägen 18

Tvättstugor i alla flerfamiljshus

Till varje lägenhet i flerfamiljshusen finns förråd i både källare och vind.
Till varje lägenhet i radhusen finns förråd i källare.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 214
Antal lokaler 5
Renoveringar GJORDA RENOVERINGAR
Fönsterbyte 1996
Stambyte 2000-2004
Balkongrenovering 2010/2011
Markanläggning och sanering av mögel i garage 2012
Markanläggning, Totalrenovering av samtliga radhuskällare, ny belysning samtliga trappuppgångar, målning och belysning i samtliga garage 2013
Ny ledbelysning i och utanför entréer 2014
Ny belysning i trapphus och källare 2015
Uppfräschning av tvättstugor, övernattningsrum, fritidslokal samt motionsrum. 2016/2017
Nya källardörrar på radhusen 2017
Genomgång av samtliga skorstenar och tak 2017
Nya kulvertar, nya fjärrvärmecentraler, nya sopstationer 2018
Nya vinds- och källardörrar, trädgårdsunderhåll 2019
Takbyte radhus 6-10

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Indragning av fiber
Fortsättning Takbyte radhus 1-5
Laddstolpar för el
målning trapphus - inom några år
elsanering - beslut ej taget ännu
Parkering 56 garage längs med Hagstensgatan och Strandvägen/E4:an. Separat kö. Kostnad 250 kr/mån. From 1 juni 2021, 375 kr/mån 86 parkeringsplatser bl.a. längs med Hagstensgatan och Grännavägen. Separat kö. Utan elstolpe 100 kr/mån & med elstolpe 140 kr/mån. From 1 juni 2021, 150 kr utan elstolpe och 210 med elstolpe.
Tv och bredband Avtal med Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband kan tecknas separat med hastighet upp till 500 Mbit/s
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Beläget norr om och i anslutning till Huskvarna. Hit kommer man smidigt via motorvägen med en avfart i närheten, stadsvägarna Strandvägen eller Grännavägen, eller gång och cykelbanan längst med vattenbrynet. Beläget precis vid Vätterns kant med fantastisk utsikt.

Närområde

I närområdet finns tempererat utomhusbad, båthamn, förskola ,skola 1-6 och gym. Trevliga vandringsleder med utsiktspunkt uppe i Huskvarnabergens naturreservat, stor motionsanläggning med motionsspår och skidspår, utflyktsmål såsom Kroatorpet och Brunstorps gård.

Kommunikation

Närliggande busshållsplatser där busslinje 71, 101 & 121 stannar.

Parkering

Fri parkering på gatorna.

Räkna på ditt nya boende