Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

T2 Fabriksparken, Centrum, Sundbyberg

Centrum Sundbyberg

1 850 000 kr

Se alla bilder


Visning

Boka tid via projekthemsidan!

Söndag 18/4

Laddar bilder
Välkommen till T2 Fabriksparken!

För fullständig information om visningar, köpprocessen och tillgång till bostadsväljaren hänvisar vi till Aros projektsida www.arosbostad.se/fabriksparken

Alla bostäder

HITTA HIT

Området

Fabriksparken är beläget längs med Bällstaån och granne med den prisbelönta Marabouparken. Här blandas tankar om den moderna staden med hantverkskänslan i vackra gamla industribyggnader. Området utgör en ny stadsdel i tre kvarter med bostäder, butiker, kontor och skola - mitt i centrala Sundbyberg. Varje kvarter planeras för att främja ett socialt liv där gårdar och små torg erbjuder möjlighet till kontakt med grannar och närboende.

Närservice

Restauranger, caféer och butiker ligger bokstavligt talat precis runt knuten. Flertalet matbutiker i form av Ica, Willys och Lidl. Här finns också populära restauranger såsom Phils Burger men framförallt den lokala kvalitetsrestaurangen Paul Taylor precis i hörnet.

Kommunikation

Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter. Går regelbundet mot Odenplan och T-centralen. Tvärbanan trafikerar mot Solna Station norrut och Alvik samt Sickla Udde söderut.

Parkering

Parkering finns för Fabriksparkens medlemmar i källaren i garage. Garaget förvaltas av Parkando och ägs av Skandia. De boende sköter själva intresseanmälan till Parkando. I området råder boendeparkering via Sundbybergs kommun med en avgift på 600kr/mån.

Övrigt

Barnomsorg: I Sundbybergs Centrum ligger Ängskolan med grundskola från F-9. I närområdet ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6. Grönområden: Ett par minuters promenad från Sundbybergs Centrum ligger Bällstaån som går ut i Bällstaviken. Strandslingan går att promenera eller cykla längs hela vägen in till stan. Övrigt i närheten: För den motionerande finns Sundybergs simhall med fem simbassänger.

Bilder

Visa alla

Få en fri värdering!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter