Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Solhagen, Kolartorp,

Kolartorp

1 500 000 kr

Se alla bilder


Slutsåld

Laddar bilder

Husen finns i 2 olika utformingar - se planskisser i annonsen! En med entréplan i sutteräng med sovavdelning och badrum/tvättstuga. Stor sällskapsyta, extra sovrum och kök på övre plan samt utgång till uteplats från vardagsrummet i bästa solläge på baksidan. De andra parhusen har vardagsrum, badrum/tvättstuga och kök på entréplanet och utgång till den härliga tomten i bästa solläge. Övre plan rymmer 4 bra sovrum och badrum. Vattenburen värme från IVT vent 202 frånluftsvärmepump med återvinning i varje enhet. Kostnad för tv, data, telefon etc. tillkommer. Andelstalen: Medlemmens totala boyta för parhusen om 105,3 m2 respektive 21,6 kvm boyta i bottenplanet respektive övrig golvyta på loftet för Attefallshusen, ligger till grund för andelstalen. OMRÅDET I populära och expansiva Kolartorp bor du nära till det mesta. På bekvämt avstånd nås exempelvis vackra Rudan med strövområden, motionsspår, badstrand och skidspår på vintern. Närhet till flera naturområden samt skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär. Nära även till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa bort. KOMMUNEN Haninge kommun har drygt 80 000 invånare och är en av Sveriges största och mest expansiva kommuner. Planerna för området med en ny pendeltågsstation och bebyggelse med höghus och centrum gör att Kolartorp/Hermanstorp/Vega växer ihop med centrala Handen. Ett attraktivt och välplanerat område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. AKTIVITETER, BUTIKER & NÄRSERVICE De större matvarubutikerna såsom Maxi Stormarknad och Coop Forum, finns endast några minuter bort. I närliggande Haninge Centrum finns större köpcentrum, sjukhus och annan kommunal service. I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Egen simhall, sporthall och bibliotek, stort centrum och matbutiker samt trevliga restauranger och kaféer. Här finns även flertalet gym för den träningsintresserade. Läget gör det enkelt att pendla till Stockholm från ex. Handenterminalen. Ny pendeltågstation är under uppförande i Vega och beräknas vara färdig inom ett par år.

Alla bostäder

HITTA HIT

Området

I populära och expansiva Kolartorp är det nära till det mesta. På bekvämt avstånd nås exempelvis vackra Rudan med strövområden, motionsspår, badstrand och skidspår på vintern. Närhet till ytterligare naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär samt nära till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa bort.

Närservice

De större matvarubutikerna, som Maxi Stormarknad och Coop Forum, finns endast några minuter bort. I närliggande Haninge Centrum finns större köpcentrum, sjukhus och annan kommunal service, på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns dessutom ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Egen simhall, sporthall och bibliotek, stort centrum och matbutiker samt trevliga restauranger och kaféer ger en trivsam närmiljö. Läget gör det enkelt att pendla till Stockholm från ex Handenterminalen.

Kommunikation

Pendeltåg

Bilder

Visa alla

Få en fri värdering!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter