Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rödbergsmyran, Västerhiske, Umeå

Västerhiske Umeå

380 000 kr

Se alla bilder


Slutsåld

Laddar bilder

Utmärktt tillfälle att förvärva industrifack i nyproduktion på centralt och attraktivt läge med goda kommunikationsmöjligheter. Enheterna beräknas står färdiga 2019 (tidpunkt beroende på vilken enhet) Fasta priser 1 050 000 kronor/industrifack. I de fall man önskar köpa flera industrifack kan mellanvägg uteslutas, vilket skapar möjlighet till större garage och utrymme. Det finns även möjlighet till lagerloft. Industrifack (6 längor) i nyproduktion, attraktivt läge på Rödbergets industriområde - Västerhiske! Området ligger i direkt anslutning till Vännäsvägen och mycket nära Västra Länken.

Alla bostäder

HITTA HIT

Området

Västerhiske är en stadsdel i Umeå, beläget ca 3 km från stadskärnan. I området finns det både flerbostadshus och småhus. Detta område var tidigare en jordbruksbygd. Tillsammans med Backen, Grisbacka, Grubbe och Umedalen ingår Västerhiske i Backenområdet.

Närservice

Livsmedelsbutik, förskola, skola, fiske, bibliotek, fotbollsplaner, pizzeria, grön- och skogsområden och promenadstråk längst älven.

Kommunikation

Gång och cykelavstånd till centrala Umeå. Det finns goda kommunikationer med buss. Linje 1 i lokaltrafiken tar dig till centrum, universitet och universitetsjukhuset.

Bilder

Visa alla

Få en fri värdering!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter