Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rödbergsmyran , Västerhiske,Umeå

Västerhiske Umeå

1 050 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

12

Laddar bilder

Utmärktt tillfälle att förvärva industrifack i nyproduktion på centralt och attraktivt läge med goda kommunikationsmöjligheter. Enheterna beräknas står färdiga 2019 (tidpunkt beroende på vilken enhet) Fasta priser 1 050 000 kronor/industrifack. I de fall man önskar köpa flera industrifack kan mellanvägg uteslutas, vilket skapar möjlighet till större garage och utrymme. Det finns även möjlighet till lagerloft. Industrifack (6 längor) i nyproduktion, attraktivt läge på Rödbergets industriområde - Västerhiske! Området ligger i direkt anslutning till Vännäsvägen och mycket nära Västra Länken.

Alla bostäder

HITTA HIT

Området

Västerhiske är en stadsdel i Umeå, beläget ca 3 km från stadskärnan. I området finns det både flerbostadshus och småhus. Detta område var tidigare en jordbruksbygd. Tillsammans med Backen, Grisbacka, Grubbe och Umedalen ingår Västerhiske i Backenområdet.

Närservice

Livsmedelsbutik, förskola, skola, fiske, bibliotek, fotbollsplaner, pizzeria, grön- och skogsområden och promenadstråk längst älven.

Kommunikation

Gång och cykelavstånd till centrala Umeå. Det finns goda kommunikationer med buss. Linje 1 i lokaltrafiken tar dig till centrum, universitet och universitetsjukhuset.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering