Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nedersta Allé - Västerhaninge, Västerhaninge Nedersta,

Västerhaninge Nedersta

2 995 000 kr

Se alla bilder


Slutsåld

Laddar bilder

Nyproducerade par- & radhus i New Englandstil mitt i natursköna Nedersta Trädgårdsstad. Här erbjuds ett modernt boende på 100/130 kvm med låga driftskostnader, hög materialstandard och goda parkeringsmöjligheter. Pris från 2 995 000 kr! Slå en signal eller maila för mer information! Brf Nedersta Allé består av 30 bostäder fördelade på 10 huskroppar. Husen byggs som par- och radhus och samtliga bostäder är upplåtna med bostadsrätt. Varje bostad har egen ingång och uteplats. Parhusen har carport med parkeringsplats för två bilar. Radhusen har parkeringsplats för en bil på uppfart. Gästparkeringar kommer att finnas i området. Som medlem i Brf Nedersta Allé ingår gratis medlemskap i bilpool de första fem åren. Läs mer på www.sunfleet.com. Inflyttning beräknas ske under december 2019. Upplåtelse av bostadsrätterna beräknas ske 2 månader innan inflyttning.

Alla bostäder

HITTA HIT

Området

Nedersta trädgårdsstad ligger naturskönt och lantligt, 15 minuters gångväg från Västerhaninge centrum. Västerhaninge är en del av skärgårdskommunen Haninge med närhet till Muskö och Årsta Havsbad. Trädgårdsstaden kommer att bestå av charmiga radhus och villor med småstadskänsla. Här kan barnen tryggt springa fritt mellan lekplatsen och trädgården.

Närservice

I Västerhaninge centrum finns livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, bageri, banker, frisör, gym och optiker. Här finns även en pub och ett par restauranger. Missa inte Rainer och Maritha Paus Bagarstuga som förutom nybakat bröd även serverar luncher och de läckraste bakverken!

Kommunikation

Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har egen pendeltågstation nära Västerhaninge centrum ca 2 km från bostaden. Det går ca fyra tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Intill stationen finns en bussterminal med ett flertal busslinjer. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är cirka 30 minuter. Pendeltågsstation finns även i Krigslida 1 km från Trädgårdsstaden.

Parkering

Två parkeringsplatser ingår i månadsavgiften (en under carport).

Övrigt

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier samt förskolor. I takt med att Trädgårdsstaden utvecklas planeras för ytterligare förskoleplatser. Närmaste skola är Ribbybergs-skolan med klasser F-6. Ribbyskolan för högstadieelever ligger strax innan Västerhaninge centrum.

Bilder

Visa alla

Få en fri värdering!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter