Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mariehöjd 4, Mariehöjd, Umeå

Mariehöjd Umeå

1 395 000 kr

Se alla bilder


Slutsåld

Laddar bilder
Bekvämt och nybyggt nära natur och service

Tidigare etapper på Mariehöjd har minst sagt varit eftertraktade tack vare det fina läget och de yteffektiva, trivsamma lägenheterna. Nu har även du chans att flytta hit och njuta av Nydalasjöns strövområden och närheten till service och kommunikationer. Lägenheterna är ljusa och väldisponerade med genomgående fin standard och smakfulla materialval. Lägenheterna har balkonger i soligt västerläge och möjlighet till bilplats i garage erbjuds. Mariehöjd 4 beräknas vara klart för inflyttning sista kvartalet 2019. För mer information om lägenheterna på Mariehöjd 4, besök projektets hemsida. Länk finns längre ner på denna sida.

Alla bostäder

HITTA HIT

Området

Brf Mariehöjd ligger i ett lugn och naturnära område med närhet till matbutik, restauranger, NUS, Universitet och vackra Nydalasjön. Bra bussförbindelser finns.

Kommunikation

Från Mariehem tar du dig lätt runt med både cykel och buss. Busslinjerna 7, 1 och 2 går förbi mariehems centrum. För information kring busstider gå in på www.tabussen.nu

Övrigt

Populära området Mariehöjd ligger ca fyra kilometer nordost om Umeås stadskärna. Inom promenadavstånd finns både universitetet och Norrlands universitetssjukhus, liksom träningsanläggningen IKSU. För dig som har barn i skolåldern är det tryggt att veta att det finns skolor i närheten. Nydala sjöns friluftsområde erbjuder god livskvalitet, med fina motionsspår samt möjlighet till bad, paddling och fiske i sjön. Det är nära till livsmedelsbutik och kvartersrestaurang i Mariehems centrum. Bussförbindelserna till övriga Umeå gör det bekvämt och lättillgängligt att ta sig runt, när du inte vill cykla eller åka bil. Mariehem har även Mariehem SK idrottsklubb, belystna motionsspår, Nydalasjön som erbjuder bland annat äventyrsbad, bangolfbana och äventyrslekpark. Du har även ängarna med beachvolleybollplaner, konstgräsplan och en frisbeegolfbana.

Bilder

Visa alla

Få en fri värdering!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter