Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lofoten 88, Mariedal, Umeå

Mariedal Umeå

2 925 000 kr

Se alla bilder


Slutsåld

Laddar bilder
Nyproducerat br-parhus med generös takhöjd och stora fönsterpartier. Stilfulla materialval. Vardagsrum och kök i öppen planlösning, tre sovrum samt två kaklade badrum. Charmfull innergård. Här bor ni nära Gammliaskogen, handelscentrum, NUS, Universitet, centrumkärnan, busshållplats och förskola/skola.

Välkommen till dessaa nyproducerade br-parhus i två plan på mycket fint läge. Gården är charmfull och gemytlig med grusad innergård och fina plattsättningar invid entrén, ett direkt välkomnande intryck! Husen är optimalt disponerade med kök, matrum och vardagsrum i en öppen och social planlösning, två helkaklade badrum och tre rymliga sovrum. Materialvalen är tilltalande, stilfulla och moderna. Husen byggs med en påfallande generös takhöjd (2.70) och stora fönsterpartier som ger ljus och rymd. Genomgående ljusa ytskikt och materialval förstärker den ljusa känslan ytterligare. Mariedal ligger naturskönt nära Gammliaskogen med dess motions och rekreationsmöjligheter samtidigt som det ligger invid större handelscentrum med komplett utbud av matbutik, apotek, restaurang och butiker. I området finns förskola/skola, träningsanläggning och fina bussförbindelser. Här bor ni även med cykelavstånd till centrumkärnan, NUS och Universitet.

Alla bostäder

HITTA HIT

Området

Mariedal är beläget ca 4 km norr om centrala Umeå. Området uppfördes på mitten av 70-talet fram till 80-talets början. Här finns radhus med äganderätt och bostadsrättlägenheter i radhusliknande utförande. Mariedal är ett naturskönt område men är samtidigt beläget intill affärsområden där all närservice du behöver finns. Gamliaskogen vid radhusen erbjuder fina motionsspår sommar och vintertid. I området bor både äldre och barnfamiljer och attraherar samtliga målgrupper.

Närservice

Affärsområdet på Mariedal innehåller allt ifrån livsmedelsbutiker, klädaffärer, sportaffärer, möbelaffärer, husgerådsbutiker, frisörer, restauranger, bowling, bank och pizzerior. Med bara några minuters promenad tar du dig lätt till Ersbodas handelsområde som erbjuder ytterligare närservice. Beläget på Mariaområdet finns Mariebergsskolan som har förskoleklasser upp till sjätte klass och på Bräntbergsskolan finns högstadium. I Gamliaskogen beläget precis intill området finns motionsspår med elljus och skidspår på vintern. På Bräntberget finns en slalombacke och nedanför de fantastiska Mariehemsängarna. De består av stora gräsängar med fotbollsplaner och plats för aktiviteter och lek. Inte långt ifrån Mariedal finns populära Nydala som erbjuder bland annat stränder, bad och fiske.

Kommunikation

Till Mariedal tar du dig lätt med bil från Umeås centrum via Östra kyrkogatan eller efter gamla E4an. Bra kommunikation med buss går dagligen till Mariaområdet. För aktuell tidtabell se www.tabussen.se. Hit tar du dig effektivt och snabbt på bra cykel- och gångbanor.

Bilder

Visa alla

Få en fri värdering!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter