Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Brf Linnéan, Holmsund, HOLMSUND

Holmsund HOLMSUND

1 445 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

11

Laddar bilder
Välkommen till Holmsund i Skärgården med ett modernt boende med alla bekvämligheter som ett nytt hem kan ge. Här uppförs 11 lägenheter med säljstart höst 2021 och med inflyttning 2022. Av de 11 lägenheterna uppförs 6 st 3:or på 63 kvm med ett pris mellan 1 995 000 kr-2 150 000 kr och med en månadsavgift på 3 900 kr samt 5 st 2:or på 43 kvm med ett pris mellan 1 445 000 kr-1 595 000 kr och med en månadsavgift på 2 800 kr. Alla i föreningen kommer att få varsin bilplats med motorvärmaruttag, kostnad 495 kr/månad. Att bo i Holmsund innebär att man har närhet till det mesta som man kan behöva i sin närhet som en välsorterad Coopbutik, hudterapeut, vårdcentral, blombutiker och frisörer. Tycker man om att spela golf finns en golfbana inom cykelavstånd, träningsmöjligheter på Storsjöhallen med upplevelsebad och simhall samt elljusspår, badplatser och fina naturstråk. Goda pendlingsmöjligheter med buss till både Obbola och Umeå City. Lämna din intresseanmälan till malin.persson@mohv.se
Alla bostäder

HITTA HIT

Området

Holmsund ligger fantastiskt fint till med närhet till havet och naturen. Här har man bla golfbana, ett rikt föreningsliv och flera förskolor och skolor i området. Skärgårdsskolan F-2 och Storsjöskolan 3-9 är en nybyggd modern skola som finns i samma lokaler som fritids, biblioteket och friskvårdsanläggningen.

Närservice

I Holmsund finns bla en välsorterad matvarubutik, bensinmack, restaurang, flera pizzerior, blombutiker, frisörer, hudterapeut, banker, vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer finns via buss. www.tabussen.nu

Bilder

Visa alla

Få en fri värdering!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter