Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Tromsövägen 7

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea 141,7 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1984
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 25 maj 2015
Energiklass: B
Energiprestanda: 41 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: betong
Stomme: trä
Fasad: trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: trä
Tak: betongpannor
Utv. plåtarbete: lackerad plåt
Övrigt Inglasat uterum i anknytning till köket.

Fiber finns indraget. Säljaren använder idag Comhem som leverantör för bredband och tv.

Huset är förhandsbesiktigat och ett protokoll finns i annonsen och kommer att finnas tillgängligt på visning. Säljaren har för avsikt att teckna en dolda fel-försäkring.

Uppgift om husets storlek (141,7 kvm) kommer från säljaren.

Under de senaste åren har bl a nedan renoveringar genomförts:
2018 - Renovering bergvärme
2017 - Staket
2017 - Tvättstuga
2017 - Infrabastu
2016 - Ytskiktsrenovering (hall + allrum)
2016 - Altan
2016 - Fiber
Fastighetsbet. Täckeråker 3:131

Övriga byggnader

Isolerat garage med två rymliga förvaringsutrymmen i direkt anslutning.

Infrabastu på tomten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 38 700 kr/år
varav
Uppvärmning: 16 000 kr
El: 12 000 kr (17000 kWh)
VA: 2 800 kr
Sotning: 300 kr
Renhållning: 2 500 kr
Försäkring: 5 100 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 495 000 kr varav mark 1 112 000 kr
Summa pantbrev 4 200 000 kr
Tomt
Areal: 709 kvm
Typ: Plan trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Täckeråker GA:12 Last, Ledningsrätt: Vatten och avlopp, 0136-84/18 Förmån, Avtalsservitut: Villa, 01-IM8-36/3345 Förmån, Avtalsservitut: Villa, 01-IM8-36/5101 Förmån, Avtalsservitut: Villa, 01-IM8-36/6832 Förmån, Avtalsservitut: Villa, 01-IM8-37/1641 Förmån, Avtalsservitut: Villa, 01-IM8-39/1486 Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM8-44/566

Beskrivning

Tromsövägen 7

POPULÄRT & BARNVÄNLIGT OMRÅDE

FYRA SOVRUM PÅ SAMMA VÅNINGSPLAN

INGLASAT UTERUM MED PLATS FÖR STORA DUKNINGAR

STOR ALTAN I HÄRLIGT SOLLÄGE + INFRABASTU

ISOLERAT GARAGE + GODA FÖRVARINGSUTRYMMEN

EXPANSIVA VEGA (SNART MED PENDELTÅGSSTATION!)

Varmt välkomna till Vega och detta trivsamma boende för hela familjen. Det välplanerade huset disponeras på ca 141 kvm fördelat över fyra sovrum på samma plan, ett modernt kök, ett lättmöblerat vardagsrum, två helkaklade badrum samt en praktisk tvättstuga. Genomgående fräscha ytskikt och gedigna materialval genomsyrar denna tilltalande villa som måste upplevas på plats.

Ljust och inbjudande uterum samt ett väl tilltaget trädäck ger utrymme för sociala tillställningar under dygnets alla timmar. Bo på barnvänlig gata, nära bra skolor, kommunikationer och naturområden. Goda förvaringsmöjligheter och isolerat garage sätter pricken över "i".

Huset disponeras:

HALL
Välkomnande och ljus hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger samt förvaring i form av garderob. På golvet ligger slittålig klinker i grafitgrått samt parkett. Väggarna är målade i vitt och under klinkerdelen finns golvvärme (el).

KÖK
Modernt och socialt kök från 2009 med matplats för 6-8 personer sittandes. De vita väggarna matchas elegant med mörka stenbänkskivor, rostfria vitvaror och vit skåpsinredning. Väggarna är delvis tapetserade i mönstrat motiv och på golvet ligger parkett. Köket är utrustat med induktionshäll (Miele), kyl & frys i fullhöjd (Miele), fläkt (Electrolux), vinkyl (Miele), diskmaskin (Miele) samt integrerad ugn och mikrovågsugn (Electrolux). Från köket nås husets inglasade uterum.

UTERUM
I anslutning till köket ligger bostadens uterum med stora fönsterpartier och direktaccess till trädgården. Här finns möjlighet att förlänga sommarsäsongen och med gott om utrymme ges möjlighet till stora dukningar.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med fönster i tre väderstreck och plats för soffmöblemang, tv-möbler och matsalsgrupp. Väggarna är vita och likt i övriga rum ligger parkett på golvet. Braskamin skänker värme och utgör en härlig mysfaktor.

BADRUM 1
Helkaklat badrum ljusgrått klinker på golv och blått/grått kakel på väggarna. Här finns wc, duschkabin, handfat med kommod och handdukstork.

TVÄTTSTUGA
Praktisk och fräsch tvättstuga utrustad med tvättmaskin (2017), torktumlare (2017) och vask.

OVANVÅNING

ÖVRE HALL & BALKONG
På ovanvåningen välkomnar en rymlig hall med plats för läshörna och/eller förvaring. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger parkett. Utgång till balkong med plats för cafémöbler.

SOVRUM 1
Ljust och rymligt sovrum med tapetserade väggar och parkett på golvet. Här ryms en dubbelsäng och förvaring erbjuds i form av garderob. Fönster i två väderstreck ger ett rikligt ljusinsläpp.

SOVRUM 2
Används idag som allrum/gästrum men lämpar sig utmärkt som sovrum. Väggarna är idag tapetserade i randigt mönster och på golvet ligger parkett.

SOVRUM 3
Likt övriga sovrum har detta rum två fönster och gott om plats för en stor säng. Väggar målade i en sober grön nyans och på golvet ligger parkett. Garderob erbjuder förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 4
Ljust sovrum med vitmålade väggar och parkett på golv. Här finns plats för säng, skrivbord och garderob. Från den övre hallen nås klädkammare.

BADRUM 2
Helkaklat badrum med duschkabin, badkar, handfat med kommod samt handdukstork. Väggarna är kaklade i i grå och grön nyans och på golvet ligger ljusgrått klinker. Vattenburen golvvärme.

Området

I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även nära till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller med närliggande direktbuss. Vega är ett mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Här finns flera nybyggda förskolor och en ny skola för barn upp till årskurs 9 planeras i närtid. Måsöskolan (åk 1-6) ligger ca 350 meter från bostaden. Haninge kommun har drygt 80 000 invånare och är en av Stockholms största och mest expansiva kranskommuner. Planerna för Vegastaden med ny pendeltågsstation och centrum gör att Vega/Hermanstorp/Kolartorp växer ihop med centrala Handen.

Närservice

De större matvarubutikerna, som Maxi Stormarknad och Coop Forum med Port 73 finns endast några minuter bort. I Närliggande Länna köpcentrum finns bl a Willys och Citygross och till Haninge C är det endast 3 km från bostaden. Här finns apotek, flertalet klädbutiker, caféer m.m. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Simhall, flera ridsportsanläggningar, sporthall och bibliotek samt trevliga restauranger och kaféer ger en trivsam närmiljö.

Kommunikation

På nära promenadavstånd från bostaden nås busshållsplats med direktbuss 810 till Gullmarsplan och busslinje 830 till Farsta Centrum, där både tunnelbana in till Stockholms City samt shopping och restauranger finns. Samma busslinje tar dig till Haninge Centrum där pendeltågsstation finns (20 min till Stockholm City). Pendeltågstationen i Vega är beräknad att vara klar 2019.

Planritning
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

HitCounter
Fri värdering