Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Marmorvägen 18

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 130 kvm + 61 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Kedjehus
Byggnadsår 1976
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 4 juni 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 134 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Övrigt Överbyggd altan i söderläge
Balkong i söderläge
Fastighetsbet. Marmorn 9

Övriga byggnader

Varmgarage i länga
Förråd i direkt anslutning till huset och med genomgång till husets baksida (mycket praktiskt).

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 49 900 kr/år
varav
El: 4 900 kr
Övrigt: 45 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Samfällighetsförening och i den ingår renhållning, väghållning (sandning/snöröjning/underhåll av väg), schablonmässig kostnad för värme och vatten (Individuell mätning på värme och vatten, avräkning sker mot faktisk förbrukning), sophämtning, TV-internet (Bredbandsbolaget), varmgarage i länga, gemensamma lekyor, belysning och fondering till yttre underhåll. Hushållsel 3 039 kwh/år. 16 A säkring
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 058 000 kr varav mark 730 000 kr
Summa pantbrev 550 000 kr
Tomt
Areal: 275 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Baksida trädgård med stor gräsyta som inbjuder till lek. Från trädgården blickar man ut över områdets grönområde (Carlsparken).
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Porfyren GA:1 Last, Avtalsservitut: Vattenledning, 24-IM1-76/7178

Beskrivning

Marmorvägen 18

Välkommen till detta fina kedjehus på fantastiskt läge i området! Den solfyllda tomten vetter ut mot skyddad innergård med lekplats och skogsdunge. Huset har en fin disposition och fördelar kök, wc samt rymligt vardagsrum i vinkel (delbart) i entréplan. Övre plan fördelar fyra sovrum samt badrum och källarplan disponerar rymlig gillestuga, tvättstuga med duschdel samt förråd. Nya 3-glasfönster och nytt yttertak.

Varmgarage finns i länga. Rymligt kallförråd i direkt anslutning till huset. Här bor ni mycket barnvänligt och naturskönt nära skog/natur med motionsutbud samt F-9 skola. I området finns bensinmack, bra busskommunikationer, Grössjön, Umeälven med promenadstråk samt Strömpilsplatsens handelsområde. Cykelavstånd till Universitet och NUS. Med bil har ni ca 5 min till flygplatsen.

HALL
Hall med avhägnignsplats och praktisk klädkammare. På golvet ligger en matta som enhetligt löper vidare in till kök. Hallen öppnar trivsamt upp till det rymliga vardagsrummet med stora fönsterpartier och påfallande mycket ljusinsläpp som når in till hall.

KÖK
Rymligt kök med fina förvaringsmöjligheter. Köksinredningen är i björk och nedan överskåpen ligger ett vitt kakel. Arbetsytorna sköts på ekbänkskivor. Hel kyl och frys, spis, diskmaskin är kökets maskinpark. Invid fönster placeras en generös matplats. Väggarna är ljust tapetserade.

VARDAGSRUM MED MATRUM
Rymligt och delbart vardagsrum med sällskapsdel och matrumsdel. Rummet är lättmöblerat med utrymme för variation. Stora fönsterpartier i söder ger fint ljusinsläpp. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en parkett. Från detta rum nås den fantastiska tomten och härliga uteplatsen i skyddat söderläge. Uteplatsen är överbyggd. Från uteplatsen har man direktaccess till det praktiska och rymliga förrådet samt den fina tomten i fritt läge. Tomten vetter ut mot allmänning med lekplats och skogsdunge, vilket gör att man upplever tomten större än vad den i verkligheten är. Den inramade och skyddade innergården sätter verkligen guldkant på boendet. Här finns utrymme för lek, spring och lata dagar i solen!

WC
Praktiskt nås från entrén wc inredd med tvättställ och toalettstol. Ett fönster släpper in ljus. Matta på golv och målad väv på vägg.

ÖVRE PLAN
Övre plan fördelar fyra sovrum och badrum. Samtliga rum har matta på golv och ljust tapetserade väggar. Alla rum har bra storlek.

SOVRUM 1
Rummet vetter mot baksidan av huset. Rummet har två garderober.

SOVRUM 2
Rummet vetter mot baksidan av huset. Här finns utgång till balkong. Rummet har fyra garderober.

SOVRUM 3
Rummet vetter mot framsidan av huset. Rummet har tre garderober.

SOVRUM 4
Rummet vetter mot framsidan av huset. Rummet har två garderober.

BADRUM
Badrum i original med matta på golv och badrumstapet på vägg. Retrokänsla, absolut! Badkar med dusch, wc, tvättställ är badrummets inredning.

GILLESTUGA
Mycket rymlig gillestuga med höga fönster som ger fint ljusinsläpp och suddar ut "källarkänslan". Rummet går att dela av i de fall man önskar. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett ljust laminatgolv.

TVÄTTSTUGA
Renoverad tvättstuga med duschplats. Tvättdelen är inredd med tvättmaskin, tvättho och arbetsbänk. Här finns även garderober. Duschhörnan är kaklad övriga väggar är målade. På golvet ligger klinker.

FÖRRÅD
Rymligt förråd

ÖVRIGT
2016 Fasad målad
2015 Nytt altantak på uteplatsen
2014 Nya 3-glasfönster, ny ytterdörr
2013 Renovering tvättstuga och dusch i källarplan
2008 Nytt yttertak (papp, läkt och takpannor).

Samfällighetsföreningen;
2012: Spolning och rensning områdets dränerings- och avloppsystem samt montering lövsilar, byte alla termostater elementen
2014: Installation individuella värmemätare

Området

Carlshem ligger ca 5 km från centrum och ca 2 km till Universitet och NUS. Området ligger nära skog och natur med ellusspår.

Närservice

Förskola och skola upp till årskurs 9 finns i området samt bensinmack. Gångavstånd till Strömpilens handelsområde. Där finns apotek, livsmedelsaffär och butiker.

Kommunikation

Det finns goda busskommunikationer. För mer info gå in på www.tabussen.nu Till flygplatsen från Carlshöjd/Carlshem tar det ca 5 minuter med bil.

Planritning
Planritning
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

 

 

HitCounter
Fri värdering