Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Castorgatan 10B

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 120 kvm + 29,2 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Frånuftsvärmepump, radiatorer på båda våningsplan
Ventilation mek. frånluft m återv, tilluftsventiler
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isolerruta
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor, plåt vid entré
Övrigt Tomten är endast grovplanerad.
Fastighetsbet. Sextanten 16

Övriga byggnader

Fastigheten har ett isolerat garage med förråd på 22,1 + 7,1 kvm.

Allmänt om fastigheten

Kommentar Elförbrukningen på 13 000 kWh/år är en uppskattad siffra, exkl uppvärmning av garaget, utifrån husets storlek och uppvärmningssystem.
Tomt
Areal: 502 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Varje fastighet har en egen tomt som är grovplanerad. Möjlighet att färdigställa utvändig mark finns som tillval.
Tillträde Prel. Q4 2018

Beskrivning

Castorgatan 10B

Modernt och stilsäkert med fina materialval välkomnas Ni in till denna nyproducerade 2-plans villa på en fristående och solfylld tomt. Villan har en smart genomtänkt planlösning och fint ljusinsläpp. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, allrum, tre till fyra sovrum, två badrum varav en med tvättdel fördelas hemtrevligt och funktionellt. Ljus färgsättning och genomgående parkettgolv i båda plan. I direkt anslutning till huset står ett isolerat garage med tillhörande förråd.

Här bor ni barnvänligt och naturnära invid Nydalasjön med motions- och rekreationsutbud, badplats och Äventyrslekpark. I området och närområdet finns flera förskola/skola. Cykelavstånd till Iksu sport, Universitet, NUS, Ålidhemscentrum och vårdcentral.
Preliminär inflytt redan Q4 2018!

-ÖPPEN PLANLÖSNING

-ISOLERAT GARAGE MED FÖRRÅD

-RYMLIGT OCH GENOMTÄNKT

-TVÅ BADRUM

-FAMILJÄRT OMRÅDE

-PREL. INFLYTT Q4 2018

Huset presenteras enligt följande:

ENTRÈPLAN
HALL
Ljus och rymlig hall med utrymme för hatthylla och städskåp som göms i en nisch. Intill hallen finns klädkammare och utrymmet under trappan har nyttjats på ett bra sätt med ett förråd. Hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Tät trapp upp till övre plan med plansteg i eklaserad furu med vitmålad vagn.

KÖK/ VARDAGSRUM/ MATPLATS
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger verkligen plats för social samvaro. Här finns gott om utrymme för både matplats och sittgrupp. I anslutning till detta rum finns utgång till husets baksida. Köket är ett välplanerat Vedumkök med vita köksluckor, arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Vitvaror från Bosch. Här finns kyl, frys, induktionshäll, fläktkåpa, diskmaskin, inbyggd ugn och micro i högskåp. Ovanför den ljusgrå bänkskivan som är av laminat sitter ett vitt stänkskydd av Fibo Trespo. Underlimmad diskbänk i bänkskivan. Köket är rustat med fullutdragslådor, softstängning och källsorteringsskåp. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM
Sovrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Här finns en garderob.

WC/ DUSCH/ TVÄTT
Badrummet är inrett med grå våtrumsmatta och vit våtrumsskiva Fibo Trespo. Här finns wc, dusch med duschvägg, tvättställ, spegelskåp med belysning samt bänkskåp. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt frånluftsvärmepump.

ÖVRE PLAN
HALL/ ALLRUM/ LÄSHÖRNA
Trevlig hall på övre plan med läshörna på ena sidan och allrum med fransk balkong på andra sidan. Allrummet kan även bli ett tredje sovrum. Här finns en praktisk klädkammare. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM
Större sovrum med plats för dubbelsäng. Rummet är inrett med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns en garderob och vindslucka i taket.

SOVRUM
Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Här finns en garderob.

BADRUM
Även här är badrummet inrett med grå våtrumsmatta och vit våtrumsskiva Fibo Trespo. Här finns wc, kommod, handdusktork och badkarsblandare för den som vill ställa in ett badkar.

ÖVRIGT
Invändigt är samtliga väggar målade i vit kulör och på golvet ligger det ett 3-stavs ekparkett i mattlack.
Rymligt och isolerat garage om 22,1 kvm med förråd på 7,1 kvm.
Nibe F730 frånluftsvärmepump för beredning av tappvarmvatten och värme. Uppvärmning med vattenburna termostatstyrda radiatorer i båda plan.
Ventilation, tilluft genom freshventiler i yttervägg, frånluft Nibe F730.
Hushållsprodukter från Bosch. Köksinredning från Vedum.
Fiber indraget, UmeNet. Leverantör väljer man själv. Media central för tele, tv och data.
Tomten och uppfart är endast grovplanerad. Entrébron ingår.
Följande tillval kan göras: klinker i hall 5,5 kvm, altan på baksidan 19 kvm samt utvändiga markarbeten (asfalterad uppfart på framsidan, betongplattgång från uppfart till entré, häck i framkant av tomt och insådd gräsmatta).

Området

Tavleliden är ett naturnära bostadsområde som nu växt och växer fram i utkanten av Umeå. Området började bebyggas 2008 och ligger cirka 7 kilometer från Umeå centrum, sydöst om Nydalasjön. Här kan du bo nära Nydalasjön men samtidigt på bekvämt pendlingsavstånd från centrum. Området är barnvänligt med förskola och skola årskurs 1-9 inom 2-3 kilometer på Tomtebo. Nydalasjön erbjuder, motions och rekreationsområden, badmöjligheter samt lek- och äventyrspark.

Närservice

På Tomtebo finns pizzeria, restaurang samt en närbutik som ligger på Älvans väg 154 med livsmedel och kioskvaror. På Ålidhem når ni Ålidhems centrum med större matbutiker, restauranger samt café.

Kommunikation

Bussförbindelser in till Umeås olika stadsdelar och centrum körs av Ultra/Länstrafiken. Tidtabeller och mer information finns på www.tabussen.nu.

Planritning
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

 

 

HitCounter
Fri värdering