Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Kommande bostad

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta

Egnahemsvägen 19

Antal rum 8 rum varav 4 - 5 sovrum
Boarea 157 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1989 Ombyggt 2006
Uppvärmning El/Luft med återvinning, Luftvärmepump, pelletskamin, braskamin
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Energideklaration
Utfärdad den 25 augusti 2011
Energiklass: -
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Övrigt Pelletskamin installerades 2017
Rengöring av ventilationssystemet 2017
Badrum sommar 2017
Nibe varmvattenberedare 2010
Tv via parabol Viasat, ingår i köpet.
Internet via adsl. Fiber via Wetternet finns i området.
Fastighetsbet. Tenhult 24:55

Övriga byggnader

Varmgarage
Förråd bakom garaget.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 37 400 kr/år
varav
Uppvärmning: 19 654 kr
El: 6 436 kr (13409 kWh)
VA: 4 400 kr
Renhållning: 2 710 kr
Försäkring: 4 200 kr
Kommentar Ca. uppgifter och baseras på två vuxna och två barn i hushållet.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 680 000 kr varav mark 424 000 kr
Summa pantbrev 2 592 000 kr
Tomt
Areal: 812 kvm
Typ: Plan tomt med gräsmatta, träd, buskar
Tomtbeskrivning Automover sköter gräsmattan och ingår i köpet.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Beskrivning

Egnahemsvägen 19

Optimal familjevilla som är belägen längst in på återvändsgatan och granne med ängarna. Den från början redan välplanerade enplansvillan har utökats både på bredden och höjden. Uterummet flyttades fram och tillbyggnaden gav ett extra allrum med öppet upp till nock och mysig braskamin samt ett loft, perfekt som kontor eller extra tv-rum. Även entrén har blivit inbyggd och erbjuder nu gott om plats för avhängning och välkomnar vidare in i huset. De sociala ytorna som kök, allrum och vardagsrum binds ihop väl med varandra och runt om finns fyra rymliga sovrum. Badrummet totalrenoverades för mindre än ett år sedan och ger en lyxig känsla med marmorinspirerat kakel och klinkers som har kombinerats med blandare och beslag i färgen rorséguld. Gästwc är helkaklad och har fått en central och lättåtkomlig plats. Tvättstugan/groventrén nås direkt från parkeringen och leder vidare in till köket. Praktiskt och bekvämt efter storhandlingen eller som ett bra stopp för att hänga av barnens blöta eller sandiga kläder när de har haft kul ute. Den plana trädgården runt om huset finns alltid nära till hands genom total fyra utgångar. Stort insynsskyddat trädäck ger gott om plats för matgrupp, utekök om man så önskar, loungegrupp samt solstolar. Trilskas sommarvädret eller vill man bara förlänga sommarhalvåret finns ett rymligt uterum med stora skjutdörrspartier att koppla av i. Utöver garaget ger uppfarten plats för två bilar. Förråd finns bakom garaget. Ett stenkast bort från husets baksida finns en trevlig lekplats för den som har mindre barn. På 5 minuters promenad når du bussplats eller tågstation som tar dig vidare med täta avgångar.

Sammanfattningsvis ett mycket trevligt hus!
Vid intresse, hör av dig till ansvarig mäklare redan nu.
Caroline Biselius 0735-18 97 77


ENTRÉ/HALL
Välkomnande och praktisk entré med gott om plats för avhängning. På golvet ligger helt nytt klinkers med golvvärme och väggarna är klädda med vitmålad panel samt vitmålad tapet.

BADRUM
Renoverades sommaren 2017 (dokumentation finns) med marmorinspirerat kakel och klinker som kombinerades stilfullt med vit inredning och blandare och beslag i färgen roséguld från Tapwell. Utrustat med badkar med duschvägg, vägghängd wc, vit kommod med handfat, spegel med belysning, golvvärme samt spotlight i taket.

GÄSTWC
Helkaklat med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustat med wc, handfat samt överskåp med spegeldörrar och belysning.

SOVRUM 1 & 2
Belägna efter varandra längst med hallens högra sida. Båda rummen är rymliga och ger plats åt dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Utrustade med var sin garderob. Sovrum 1 har fönster i västerläge och sovrum 2 har fönster i söderläge. På golven ligger laminat och väggarna är klädda med tapet.

ALLRUM
Husets mittpunkt som binder samman alla utrymmen. Flexibelt rum för många ändamål och som i dag används som matrum. På golvet ligger ett laminat och väggarna är klädda med vitmålad panel samt tegelmönstrad mörkgrå/svart tapet.

KÖK
Tilltaget kök som nås via allrummet men också väldigt praktiskt via groventrén/tvättstugan med parkeringen direkt utanför. Vitt kök med gott om förvaring och avlastning genom flertalet skåp samt en stor köksö. Utrustat med två kombinerade kyl/frys , spis med häll, diskmaskin, fläkt samt diskho. På golvet ligger ett klickgolv och väggarna är klädda med ljusmönstrad tapet. Stort fönsterparti i västerläge ger rikligt med ljusinsläpp.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Praktisk tvättstuga som även kan användas som groventré då utgång finns direkt till parkeringen och garaget precis utanför. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, grovvask och varmvattenberedare. På golvet ligger en våtrumsmatta och väggarna är klädda med målad vävtapet. Fönster i västerläge.

SOVRUM 3
Beläget innanför allrummet. Palts ges för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. På golvet ligger ett laminat och väggarna är klädda med tapet. Utrustat med två dubbelgarderober. Insynsskyddat med fönster i behagligt österläge ut mot trädgården.

SOVRUM 4
Även detta ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Idag är rummet avskärmats och används som hundgård men går lätt att återställa. Fönster i österläge mot trädgården samt utgång till trädgården.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat rum som är beläget rakt fram efter hallen och leder vidare ut till utbyggnaden. På golvet ligger parkett och väggarna är klädda med vitmålad tapet. Fönster i österläge samt ut mot tillbyggnaden i söder.

ALLRUM
Härlig utbyggnad där det från början var ett uterum. Nu är det sammanbyggt med huset och öppet upp till nock vilket ger en fantastisk rymd. Ett underbart sällskapsrum eller en plats för avkoppling och återhämtning. Braskaminen är central belägen som ger både värme och hög mysfaktor. På golvet ligger ett schackmönstrat klickgolv och väggarna är vitmålade.

UTERUM/ALTAN
Nås från allrummet och leder vidare ut till det stora soldäcket. Utrustat med skjutbara glasdörrar och matta på golvet för komfort.

LOFT
I mitten av huset finns en trappa upp till ett härligt loft med stort fönsterparti i öster med utsikt mot trädgården och ängarna. Öppet med balkongräcke mot tillbyggnaden. Perfekt som extra tv-rum, kontor eller sovrum. På golvet ligger ett laminat och väggarna är klädda med tapet.

Området

På knappa 20 minuter nås Jönköping City med bil, Hva city 15 minuter och Nässjö ca 25 minuter.

Närservice

I centrum finns bla Ica butik, Coop butik, pizzeria, hamburgerrestaurang, frisörsalong, blomsterhandel

Kommunikation

God kommunikation både genom buss och tåg.

Övrigt

Flertalet förskolor, en grundskola och ett gymnasium.

Planritning
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

HitCounter
Fri värdering