Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Klagshamnsvägen 95B

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea 165 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Frånluftsvärme (Nibe f730) vattenburen golvvärme
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Leca (Finja)
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Lyckebo 2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 27 760 kr/år
varav
Uppvärmning: 13 500 kr
El: 3 600 kr
VA: 2 400 kr
Renhållning: 1 560 kr
Väg, samf.: 2 000 kr
Försäkring: 4 700 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 875 000 kr varav mark 875 000 kr
Summa pantbrev 3 367 500 kr
Tomt
Areal: 745 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Bunkeflostrand GA:11
Förmån, Officialservitut: Vatten och avlopp, 1280K-16/40

Kostnad 2000 kr per kvartal (vatten, sopor, tillgång till samfällighets brygga, mm)

Beskrivning

Klagshamnsvägen 95B

Modern och representativ villa byggd 2018! Bostaden har genomgående exklusiva materialval samt sober färgsättning. Kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning och vy över trädgård från vardagsrum. Bostaden har ett vackert ljusflöde och en härlig rymd. I denna välplanerade bostad finner ni tre rymliga och ljusa sovrum. Garage med plats för bil och dessutom med möjlighet till något extra! Välkommen till en bostad att njuta av!

Snygg entré samt rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Vacker klinker på golv och vitmålade väggar. Genomgående i bostaden finner vi ekparkett på golv och vitmålade väggar. Vidare öppnar hallen upp till bostadens mycket generösa sällskapsutrymmen och kök.

Exklusivt kök med luckor i vitt. Välplanerat och praktiskt med förvaring och finesser. Gott om arbetsytor på bänkskivor av mörk granit samt praktisk köksö. Köket är utrustat med diskmaskin, köksfläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, kyl och frys.

Välplanerat och rymligt vardagsrum med plats för både matsalsgrupp och soffmöblemang. Flera stora fönsterpartier som tillsammans ger ett fantastiskt ljusinsläpp åt bostadens sällskapsdelar och bjuder in ljuset och trädgården utanför. I direkt anslutning till köket och vardagsrummet finner vi ett stort trädäck om cirka 60 kvm i västerläge.

Fräscht, tidlöst och exklusivt badrum med ljust kakel på väggar och mörkare klinker på golv. Dusch, toalettstol, handdukstork, handfat på kommod och spegel med belysning samt vädringsfönster. Fackmannamässigt utfört och kvalitetsdokument finns.

Med ingång från husets södra sida finns grovkök/tvättstuga. Garderober ger goda förvaringsmöjligheter. Här finner tvättmaskin och torktumlare placerade under tvättbänk samt ett praktiskt och snyggt klinkergolv. Varmvattenberedare samt luftvärmepump diskret placerade.

En platsgjuten betongtrappa med glasräcke leder oss upp till ovanplans allrum som erbjuder gott om plats för soffa och tv:n. Lagom avskilt från kök och vardagsrum har skapats en ljus och trevlig miljö för tv-hörna eller barnens lek.

3 rymliga sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och garderober. Stora fönster som låter ljuset komma in och skapar en trivsam miljö.

Klädkammare som erbjuder väldigt goda förvaringsmöjligheter.

Badrum med helkaklade väggar i ljust kakel och mörkare klinker på golv. Badkar med dusch, toalettstol, handdukstork, handfat på kommod och spegel med belysning samt vädringsfönster. Fackmannamässigt utfört och kvalitetsdokument finns.

Rymligt garage om cirka 35 kvm som ger gott om plats till förvaring. Dessutom finns här en isolerad ovanvåning om cirka 25 kvm, vilket ger möjlighet till något extra, tex förvaring, gästrum eller lekrum.

Idylisk trädgård och trevliga grönområde. Insynsskyddad uteplats för eftermiddagssolen med trall på skyddat läge. Här välkomnar man mer än gärna våren och tillbringar sina sommardagar med nära och kära. I övrigt finner ni träd och blomster för en rogivande miljö.

Området

Planritning
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

 

 

HitCounter
Fri värdering