Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Ölmevallavägen 53

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 129 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med radiatorsystem
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåtisol
Fastighetsbet. Flamsnäs 1:94

Övriga byggnader

På fastigheten finns en carport och garage/kallförråd om 18,8 kvm. Tomten är förberedd med matjord och på uppfarten ligger det grus.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 14 641 kr/år
varav
Uppvärmning: 4 341 kr
El: 3 900 kr
VA: 5 500 kr
Renhållning: 900 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Beräknad total förbrukning är 8217kWh/år. Försäkring ca 3500 kr. Beloppen är enligt schablon.
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 542 000 kr varav mark 542 000 kr
Summa pantbrev 650 000 kr
Tomt
Areal: 2369 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt VA via föreningen BDVAF.
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Ölmevalla-Nygård GA:5
Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning, 1384IM-07/10347.1
Förmån: Avtalsservitut: Vattenledning, 1384IM-07/13229.1

Beskrivning

Ölmevallavägen 53

Nu har ni möjligheten att förvärva en av Sveriges mest sålda nyproduktioner, Linnéa. Huset har utsikt över havet från både vardagsrummet samt det stora sovrummet. Närheten till pendeln, E6 och havet gör läget optimalt samtidigt som huset ligger lantligt. De 129 kvadratmeterna är smart utnyttjade med köket öppet mot det stora vardagsrummet. Här går det att, utöver de tre sovrummen, göra ytterligare ett sovrum om man så önskar. En snygg vitlaserad träfanér i ek pryder genomgående huset och väggarna hålls i ljusa, sobra färger. Det har inte sparats på tillvalen i detta hus utan här hittar man de flesta nyheter som Älvsbyhus har att erbjuda. Huset har ljusgrå betongplattor på taket och fasaden är skyddsmålad.

Huset disponeras enligt följande;

HALL
Ljus, inbjudande hall som leder dig in till vardagsrummet. Här finns plats för avhängning eller om man vill sätta dit garderober.

VARDAGSRUM
Stort, ljust sällskapsrum med gott om plats för olika sittgrupper och möblemang. Genomgående i hela huset ligger en vitlaserad ekfanér som bidrar till det ljusa intrycket. Fönsterna har infällda, dimbara LED-minispotlights och dörren mot altanen är helglasad. Från vardagsrummet har du utsikt över havet och på baksidan kan du njuta av kvällssolen.

KÖK
I samband med vardagsrummet ligger köket med smarta lådlösningar. Skåpen är vita och bänkskivan är svart. Köket har tillval av inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och induktionshäll. Ett extra fönster är satt så man kan blicka ut över hagarna när man lagar mat. En köksö kommer stå i köket inom kort med plats för extra förvaring. På väggen sitter mörkgrå våtrumsskivor. Allt i modern stil.

TVÄTTSTUGA/GROVINGÅNG
Från köket kommer du in i tvättstugan som även kan användas som grovingång. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, arbetsyta, städskåp och möjlighet att sätta in extra skåp för förvaring.

SOVRUM 1
Ett mindre rum som kan användas till sovrum eller kontor. Vita väggar och en garderob.

BADRUM
Här finns tillval av spegelskåp, underskåp och duschväggar. Mörkgrå våtrumsmatta på golvet och ljusgråa våtrumsskivor på väggarna.

SOVRUM 2
Ett större sovrum med vita väggar och fönster åt två väderstreck. Två fastmonterade garderober som går ända upp till taket.

SOVRUM 3
Ett stort sovrum med fönster åt två väderstreck. Här har du även en walk-in closet med gott om plats för dina kläder. Vita väggar och en fondtapet.

TOALETT
En gästtoalett med vita väggar och mörkgrått golv. Även här har det installerats spegelskåp och underskåp.

CARPORT OCH GARAGE/FÖRRÅD

Området

Naturen ger flertalet promenadstråk, möjlighet till fiske och fågelskådning bland mycket annat. Salta bad och båthamnar finns flera att välja mellan.

Närservice

Det finns bl a en ICA-affär och en fiskbil i Åsa centrum, en välsorterad Coop och ytterligare en fiskbil i Frillesås. Du handlar närodlat på gårdar och du finner bl.a. restauranger, caféer, klädaffärer, blomsteraffär och ett eget hembageri centralt i Åsa.

Kommunikation

Pendelstationen i Åsa (ca 1,5 km från centrum och denna fastighet) stod klar 2013 med trafik både norrut och söderut. Från Åsa centrum utgår bussar till Kungsbacka och Frillesås varifrån bussar till Varberg utgår.

Övrigt

Åsa har två skolor, Åsaskolan och Åsa Gårdsskola, båda med elever upp till ÅK 9. Vidare finns här Löftadalens Folkhögskola. Åsa har en idrottsförening, Åsa IF, som är aktiv inom bl. a. fotboll, innebandy och bordtennis.

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

HitCounter
Fri värdering