Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

Alla bilder

Laddar bilder

Kommande bostad

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta

Hoppets gränd 8

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 92 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212362001-131003
Våning 0
Ekonomi Pris: 3 395 000 kr
Avgift: 5 099 kr/mån inkl. värme, VA, tv, internet
Andel i föreningen: 2,58846%
Andel av årsavgift: 2,58461%
Tillträde Enl. överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX system
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Barnhemmet 4

Beskrivning

Hoppets gränd 8

På Öbacka strands bästa läge, i första led och med enastående utsikt mot älven erbjuds denna mycket stilrena och rymliga trea om 92 kvm. Lägenheten karaktäriseras av magiskt ljusinsläpp från vackra fönsterpartier, har modern färgsättning och materialval, hög standard och komfort samt gästvänlig planlösning. Den inglasade balkongen med självaste älven i blickfånget sätter guldkant på boendet! Här avnjuts solen och den hänförande utsikten över vattnet nästintill året runt.

Lägenheten disponeras med öppet och fritt läge mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till besök och sociala tillställningar. Köket är i modern och tidlös stil och utrustat med fullstor kyl och frys samt inbyggnadsugn och vardagsrummets ytor kan enkelt möbleras med variation. Lägenhetens badrum är helkaklat med skön golvvärme, har egen tvättavdelning och är mycket generöst till ytan. Det stora sovrumet går i sval blå kulör och andas hotellrum, sovrummet har plats för dubbelsäng och direkt access till walk-in-closet. Det mindre sovrummet som idag är ett barnrum har rogivande utsikt mot vattnet och kan alternativt användas som kontor. Förråd finns praktiskt beläget på samma våningsplan och gemensam tvättstuga finns att boka.

Här bor du bekvämt med det bästa av två världar, i lugn och rofylld miljö samtidigt nära till stadens puls! Promenadavstånd till Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus, IKSU plus samt Umeå centrum med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och service. Kontakta mäklaren för mer information om bostaden och visning!

- FÖRSTA LED MOT ÄLVEN MED HÄNFÖRANDE UTSIKT

- HÖG STANDARD

- FANTASTISKT LJUSINSLÄPP

- SOCIALT PLANERAD

- STILSÄKRA FÄRG- OCH MATERIALVAL

- MYCKET GENERÖST BADRUM

- FÖRRÅD PÅ SAMMA PLAN

- FD VISNINGSLÄGENHET, BEBODD < 1 ÅR

Förening

Hoppets gränd 8

Förening

Brf Öbackastrand 2

Allmänt om föreningen

Brf Öbackastrand 2 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheten Barnhemmet 4, Umeå kommun. På fastigheten finns två byggnader med 37 lägenheter. Byggnaderna är uppförda år 2011. Fastighetens adress är Hoppets gränd 8 och 10. Föreningen är delaktig i Samfälligheten Öbackastrand tillsammans med Brf Öbackastrand 1-5. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Föreningens syn på ekonomin är mycket god, ingen planerad höjning av månadsavgiften under 2018 (2018-03-09).

HUSENS SKICK
Styrelsen har upprättat en underhållsplan för föreningen. Planen indikerar inte något större behov av underhåll förrän år 2022.

GÅRDEN
Härlig grönska i form av växter, träd och fin älvsutsikt samt lekplats och utrymme för grillning.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV via Telia, ingår i månadsavgiften, cirka 20 kanaler.
Bredband via Telia, ingår i månadsavgiften, hastighet 100 MB.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Bokningstavla med nyckelbokning.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Soprum med sopsortering samt cykelbod.

PARKERING
Kallgarage med motorvärmare i parkeringsgarage. Kostnad 400 kr/månad, som planeras att höjas till 475 kr/månad. Bostadsrättsinnehavare har förtur till en garageplats. F.n finns 4 st platser lediga (2018-03-09). Lägenhetsinnehavaren kan själv styra mv-uttaget via lägenheten eller app i mobilen. Det finns ett gästparkeringskort per lägenhet, med det betalar man 7 kr/timme (Hoppets gränd).

ÖVRIGT
Lägenhetsförråd finns på entréplanet. Morgontidning i fack vid lägenhetsdörr, övrig post i låst postfack vid entrédörr. Portkod vid respektive entrédörr.
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Moderna Försäkringar. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Föreningens hemsida www.obacka2.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2018-03-09. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn
HitCounter
Fri värdering