Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Tecknarvägen 7, 6/6 tr

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 65,5 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1602/059-1602/59
Våning 6 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 500 000 kr Accepterat pris
Avgift: 4 158 kr/mån Inkl värme & kallvatten, obligatorisk avgift om 160kr för bredband & IP-telefoni tillkommer
Andel i föreningen: 1,04869%
Andel av årsavgift: 1,01982%
Driftskostnad 4 874 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 274 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Beskrivning

Tecknarvägen 7, 6/6 tr

Unikt tillfälle att förvärva mycket sällsynt bostad. Belägen högst upp i huset med terrass om ca 44 kvm!

Bostaden har en otrolig rymd och ljus tack vare den tilltagen takhöjd samt fönster ner till golvet. Det spatiösa terrassen sveper runt hela bostaden och har milsvid utsikt. Självklart nås terrassen från vardagsrummet, sovrummet och badrummet. Planlösningen erbjuder socialt vardagsrum och kök, sovrum med två klädkammare samt stort badrum med tvättmöjligheter.

Området är attraktivt och växer just nu. Här finns närhet till trevliga grönområden, närservice och promenader längs Ulvsundasjön vid Pampas marina eller Hornsbergsstrand. På promenad- eller cykelavstånd når man snabbt Torsplan och växande Hagastaden. I närområdet finns Ica, Café, sushi restaurang samt Västra Skogens T-bana.

Varmt välkomna till en bostad utöver det vanliga som måste upplevas på plats. För mer information vänligen kontakta fastighetsmäklare Mikael Ekström, 070-602 49 55

Hall
Praktisk entré med klinkergolv och möjlighet för avhängning av ytterkläder.

Vardagsrum
Tilltalande och luftigt vardagsrum med otroligt ljus! Rummet har otrolig rymd och har fönster som är nerdragna till golvet vilket en härlig känsla i rummet. Här finns gott om plats för större matsalsbord, soffa, mediamöber och ytterligare förvaringsmöbler.

Terrass ca 44 kvm
Otrolig och unik terrass som sveper runt hela lägenheten. Utsikten är helt fantastisk och milsvid! Här ser du hela vägen till nya Hagastaden som byggs. På terrassen finns plats för flera olika sittgrupper, matbord och planeringar. Utgång till terrassen finns från vardagsrummet, sovrummet samt badrummet.

Kök
Stilrent och fullutrustat kök med allt som önskas. Köket är delvis öppet mot vardagsrummet vilket skapar en social planlösning. I köket finns inbyggd ugn, inbyggd mikro, spis häll, fläkt monterad i skåp, rektangulär diskho, diskmaskin samt fullstor kyl och frys.

Sovrum
Tilltaget sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och sängbord. I sovrummet finns två garderober samt två klädkammare ca 1,3 kvm samt ca 4,4 kvm. Den större klädkammaren har ett fönster utöver taket och har plats för mindre skrivbord.

Badrum
Mycket fräscht badrum med kakel och klinker. I badrummet finns tvättställ med spegel, WC samt duschhörna med glasväggar. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp.

Till bostaden hör förråd i källaren om ca 1-2 kvm (säljarens uppgift)

Förening

Tecknarvägen 7, 6/6 tr

Förening

HSB BRF Ektorget i Solna

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Ektorget i Solna. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 117 bostadsrättslägenheter samt 1 hyresrättslokal. Föreningen äger marken.

Föreningen godkänner delat ägandeskap under förutsättning att den som bosätter sig i lägenheten äger minst 33 %.

I dagsläget (2018-05-08) finns inga beslut om ändring av avgiften.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information, https://www.hsb.se/stockholm/brf/ektorget/

HUSHÅLLSEL/VARMVATTEN
Hushållsel och varmvatten debiteras löpande på månadsavierna efter förbrukning och avläsning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har ett styrelserum med pentry i hus 2, trapphus 5. Det finns 4 st barnvagns-/rullstolsrum samt 9 st cykelrum samt cykelställ på gården. Det finns även WC-utrymme i anslutning till grovtvättstuga och styrelserummet i hus 2, trapphus 5. Till föreningen hör även en innergård med gemensam uteplats, lekyta och cykelparkering.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga finns på bottenvåningen på Epistelvägen 7, nåbar via gården. Denna är utrustad med en tvättmaskin en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel

NÄROMRÅDET
Bostaden ligger med ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen (både Akalla och Hjulstalinjerna) varifrån resan tar ca 7 min till T-Centralen. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns bl.a. mataffär, restauranger, Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice.

I Ingentings-området växer ett nytt område fram som kommer att bestå av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta bidrar positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till fibernät för överföring av kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Com Hem. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 160 kr/månad för TV/bredband och IP-telefoni via Com Hem.

Parkering

Föreningen har 38 stycken nattgarageplatser i gemensamhetsanläggning, samt 77 stycken garageplatser, varav 2 stycken är reserverade för bilpoolsbilar och 4 stycken är handikapplatser. I garaget finns 5 st laddplatser för elbil samt 5 st till är förberedda för installation. I dagsläget finns det lediga platser. Garaget är uthyrt av Brf Ektorget till CorePark som administrerar uthyrningen av platser. Garageplats kan hyras för 1 250 kr/månad. Platserna hyrs ut oreserverade vilket innebär att den som hyr parkeringsplats och innehar tillstånd parkerar på ledig plats. Det finns även möjlighet att hyra MC-plats, i dagsläget finns det lediga platser för MC. Föreningen erbjuds även ca 1 års fritt medlemskap i Sunfleets Bilpool. Föreningen kommer även att ha tillgång till p-platser i ett intilliggande garage som beräknas stå färdigt 2018.
I övrigt råder boendeparkering via Solna kommun i området. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

Renoveringar - utförda och planerade

Då husen är byggda 2014-2016 finns för närvarande (2018-05-08) inga utförda eller planerade renoveringar.

Övrigt

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1592,5 kr, betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 682,5 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018.

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och årsavgiften är ca 300 kr/hushåll. (Halvårsavgift ca 150 kr/hushåll). Ansökan om medlemskap görs på; www.hsb.se/stockholm.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn
HitCounter
Fri värdering