Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Fridensborgsvägen 145, 4tr

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 98 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 41403
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 195 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 5 085 kr/mån Inkl värme, kall-VA. Obligatorisk avgift om 220kr/mån för bredband tillkommer
Andel i föreningen: 1,1027%
Andel av årsavgift: 1,10271%
Driftskostnad 6 744 kr/år
varav
El: 3 600 kr
VA: 1 050 kr
Försäkring: 2 094 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnader baseras på uppgifter från säljaren. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Beskrivning

Fridensborgsvägen 145, 4tr

Högt, fritt läge & tillval om ca 245 000 kr! Varmt välkomna till populära Järvastaden och en bostad med alla rätt samt en standard utöver det vanliga. Bostaden har ett högt läge med dubbla balkonger och trevlig utsikt över Spegeldammsparken åt ena hållet samt mot skogen åt det andra. Här kan erbjudas generösa, luftiga ytor, dubbla badrum samt 3 st bra sovrum. Genomgående exklusiva tillval, toppfräsch atmosfär och öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum. En bostad som flödar i ljus med fönster i två väderstreck. Stabil Brf med lediga parkeringsplatser i populärt & barnvänligt område med närhet till grönska & kort promenad till Mall of Scandinavia. Ett boende som måste upplevas på plats!

- Närmare 200tkr i tillval!
- Högt läge med utsikt mot grönska
- Dubbla balkonger
- Genomtänkt och genomgående planlösning

HALL
Välkomnande hall med utrymme för avhängning och bra förvaring i 2st garderober och 4st väggskåp. Redan innanför säkerhetsdörren möts vi av en toppfräsch atmosfär i form av vitmålade väggar och ett vackert plankgolv i ek som fortsätter vidare in i bostaden.

BADRUM 1
Stort badrum med grått klinkergolv, marmorprintat kakel samt vacker mosaikvägg invid badkar. Utöver detta är badrummet utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegelskåp, hylla, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring i skåp ovan samt torkställ. Belysning från infällda spotlights i tak.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med öppen, social planlösning mot kök. Vardagsrummet har ett vackert plankgolv i ek och vita väggar. Här finns gott om utrymme för stora sällskapsytor.

KÖK
Rymligt kök med synnerligen påkostade tillval och utrymme för matplats åt det stora sällskapet. De svarta luckorna går väl ihop med mosaik i grönt ovan bänkskiva i granit. Maskinparken går i rostfritt och består av induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, kombinationsugn med flertalet specialfunktioner (inkl mikrovågsfunktion), kyl & frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin. Köket är i öppen planlösning till vardagsrummet samt har utgång till en av lägenhetens balkonger. Ekgolv och vitmålade väggar.

BALKONG 1
Stor balkong om 8kvm i västerläge med utsikt över föreningens grönskande innergård samt skogsparti. Här finns gott om utrymme för tilltaget balkongmöblemang och grill.

SOVRUM 1
Master bedroom med utrymme för dubbelsäng och bra förvaring i garderob med skjutdörrar i vitt och spegelglas. Ekgolv och målade väggar. Från detta rum nås balkong nr 2.

BALKONG
Stor balkong, även denna om 8kvm och med utsikt mot Spegeldammsparken. Här finns gott om utrymme för tilltaget balkongmöblemang.

SOVRUM 2
Sovrum med insynsskyddat läge och fönster mot lugn baksida. Ekparkett och målade väggar i vitt tillsammans med tapetserad fondvägg.

SOVRUM 3
Sovrum med utrymme för och förvaring eller arbetsplats om så önskas. Ytskikt i form av målade väggar i blå nyans och ekgolv.

INRE HALL
Inre hall mellan sovrum 2 och 3. Här finns förvaring i 2st garderober samt inredd klädkammare och ytskikten består av ekgolv samt vitmålade väggar.

BADRUM 2
Badrum med mörkgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Utrustningen består av WC, tvättställ med kommod, spegel samt dusch med rainshowerfunktion och vikbar glasvägg.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 8kvm.

Förening

Fridensborgsvägen 145, 4tr

Förening

Brf Tallkronan 1

Allmänt om föreningen

BRF TALLKRONAN 1
Föreningen är en äkta förening och bildades 2016. Den består av 102 st lägenheter.

Överlåtelseavgift om 1138 kr samt pantsättningsavgift om 455 kr debiteras köparen.

Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen. Andrahandsuthyrning godkänns efter särskild prövning med ett år i sänder.

Mer info om Brf Tallkronan 1 finns på föreningens hemsida: http://brftallkronan.se/sidor/allmant/startsida

I dagsläget (2018-04-18) finns inga beslut om avgiftsändringar.

KABEL-TV/BREDBAND
Huset är anslutet till Telia, ingår ej i avgiften. Avtal tecknas separat

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns 3 st cykelrum och 3 st barnvagnsrum. Föreningen har även en övernattningslägenhet med kök som går att hyra. I garaget finns även en serviceplats med en installerad kompressor att nyttja för bil-, cykel- och barnvagnsdäck samt fotbollar etc.

PARKERING
Föreningen har 15 parkeringsplatser utomhus för 500 kr/mån och 89 platser i varmgarage för 950 kr/mån. I dagsläget (2018-04-18) är det ingen kö till dessa platser, varken inomhus eller utomhus. I övrigt gäller boendeparkering i området via Solna kommun. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

OMRÅDET
Järvastaden är ett perfekt område för dig som vill bo centralt, men ändå naturnära och barnvänligt. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Området kan bäst beskrivas som småstadskaraktär med attraktiva bostäder och grönområden för såväl rekreation som lek. Ca 100 meter från bostaden finns en Ica-butik. När väl Järvastaden är färdigbyggt kommer det att inrymma 12 000 invånare. Därmed blir Järvastaden Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad.

Nyligen öppnades en ny skola i Järvastaden. 2017 stod denna klar och tar numera emot 500 barn från förskoleklass upp till årskurs sex. Adressen till den nya skolan blir Fridensborgsvägen 100, en kort promenad stenkast från huset.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de omkringliggande grönområdena. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern. Mulle Mecks lekpark är en del av Järvastaden som måste upplevas, det blir lätt barnens favorit.

Med ca 15 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt.

Från huset är det en kort promenad till Ulriksdals pendeltågstation varifrån du har ca 9 minuter till city. Busshållsplats finns precis vid Spegeldammsparken där du tar dig till blå linjen och Hallonbergens t-banestation på ca 7 minuter åt ena hållet och Röda linjen med Bergshamra på ca 15 minuters avstånd åt det andra. Den bilburne tar sig lätt ut på såväl E18:n som E4:an från området.

På cykelavstånd finns Kista Galleria och Solna Centrum, lägg därtill grönområden och fina promenadstråk runt hörnet i Igelbäckens naturreservat, Ulriksdals Slott och trädgårdar samt Hagaparken.

För mer information om området och dess utveckling går det bra att besöka www.jarvastaden.se.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering