Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Evenemangsgatan 24, 9tr

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 73 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1807/053
Våning 9 av 21, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 250 000 kr Accepterat pris
Avgift: 4 623 kr/mån Värme, kallvatten, bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV (lagom) samt BR-tillägg.
Andel i föreningen: 0,87688%
Andel av årsavgift: 0,88%
Driftskostnad 9 600 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 6 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Hemförsäkring inkluderar olycksfallsförsäkring, hemförsäkring "Stor"
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Beskrivning

Evenemangsgatan 24, 9tr

Accepterat pris av säljaren. Accepterat pris av säljaren. Kontakta fastighetsmäklare Mikael Ekström, 070-602 49 55 för privatvisning!

Fantastiskt ljus och trevlig bostad med utsikt över Råstasjön. Här bor du med hög kvalité och magiska solnedgångar! Lägenhetens planlösning omfattar öppet och socialt vardagsrum och kök, inglasad balkong med plats för rottingmöbler, två sovrum, stilrent badrum samt hall och förråd.

Framför huset finns idag en grusplan till följd av byggnationen av Mall of Scandinavia. Denna mark kommer återställas och ingen byggnation kommer ske.

Arenastaden erbjuder allt du önskar dig! Här finns shopping i världsklass i Mall of Scandinavia, evenemang på Friends Arena, trevliga promenader runt Råstasjön och närhet till kommunikationer. Vid Solna station finns pendeltåg, buss och tvärbana. Från Arenastaden tar du dig enkelt med bil både in till stan och ut på E4:an norrut.

Hall
Entré med plats för hallmöbel och hatthylla för den som önskar. I hallen finns inbyggd garderob samt plats för fler. Via korridor nås övriga lägenheten.

Vardagsrum
Ljust och härligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Två fönster ut mot sjön ramar in utsikten perfekt! I vardagsrummet finns gott om plats för soffa, mediamöbel samt förvaringsmöbler. Från vardagsrummet nås balkongen.

Kök
Det öppna och stilrena köket skapar en social och öppen planlösning. Köket har högblanka luckor, en mörkare bänkskiva samt kakel som stänkskydd. Köket erbjuder gott om förvaring samt goda arbetsytor. I köket finns induktionshäll med fläkt i skåp, integrerad diskmaskin, nedsänkt diskho, inbyggd ugn och mikro i högskåp. Invid köket finns naturlig plats för matbord för ca 4-6 personer.

Balkong
Trivsam inglasad balkong om ca 5 kvm. Balkongen har utsikt mot Råstasjön och erbjuder fantastiska solnedgångar. På balkongen finns plats för rottingmöbler eller liknande.

Sovrum 1
Det större av sovrummen erbjuder gott om plats för dubbelsäng, sängmöbel samt plats för garderober.

Sovrum 2
I rummet finns det plats för säng och förvaringsmöbler. Perfekt barnrum, kontor eller som gästrum.

Badrum
Fräscht badrum med kakel och klinker. I badrummet finns kommod, spegelskåp, WC, dusch och badkar, kombinerad tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanför samt handdukstork. Badrummet har golvvärme.

Förråd
Praktiskt förråd om ca 2 kvm.

Tillval
Kök: Omritat kök. Belysning under skåp, Spiskåpa med snickerilucka, Induktionshäll, inbyggnadsugn, Kyl/frys, Mikro, diskmaskin med front, kakel.
Badrum: Klinker på golv med fog, Tvättställ, bänkskiva, blandare, duschset med takdusch, gråtonad glasvägg,
Generellt: Skjutdörrar till garderob i hallen, golv Ask 3-stav White Pearl.

Förening

Evenemangsgatan 24, 9tr

Förening

Brf Säsongskortet

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Säsongskortet har adressen Evenemangsgatan 24 och är ett flerbostadshus innehållandes 143 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och två lokaler upplåtna med hyresrätt. BoNea sköter den ekonomiska förvaltningen.

Brf Säsongskortet har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg hos Folksam som gäller för alla lägenheter i föreningen. Det innebär att du inte behöver teckna något eget bostadsrättstillägg.

Från och med 1 juli 2018 kommer varmvatten debiteras separat. Varmvattenförbrukningen kan avläsas på den mätare som finns i lägenheten och kostnaden kommer automatiskt att debiteras tillsammans med avgiften, på samma sätt som det görs idag med elförbrukningen. I samband med detta kommer föreningen att sänka avgifterna med motsvarande 6% för att kompensera för den individuella debiteringen, då varmvatten idag inkluderas i avgiften.

Tv och bredband

Telia levererar både internet och TV. Tv ingår med kanalpaketet "lagom". Fiber finns och ingår i avgiften, 700Mbit/s. Varje bostadsrättsinnehavare ska besitta en digital tv-box och en router, dessa tillhör lägenheten.

Parkering

Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns ca 850 platser fördelat på tre plan. Om du vill hyra en garageplats kontakta Parkman på 08- 734 90 00 eller fyll i formulär på deras hemsida. Kostnaden för boende är ca 1873kr/mån (24/7) alt vardagar 16-09 + helg 936 kr/mån. Önskar man plats med laddmöjligheter kostar det 400 kr extra per månad. Boendeparkering finns på gatan. Uppgifter från mars 2018.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har inga planerade avgiftsändringar. Senaste årsredovisningen hittar ni bland de bifogade dokumenten på MOHV.se. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift som debiteras köparen.

Renoveringar - utförda och planerade

Då huset är från 2015 finns inga renoveringar planerade. Besiktning kommer att ske sommaren 2017.

Övrigt

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Soprum, cykelrum, rullstols- och barnvagnsrum finns i markplan. Det finns också en gemensam tvättstuga i markplanet med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.

Läs mer: http://www.brfsasongskortet.se/

I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. Den nya stadsdelen är redan hem för nytänkande bostadslösningar, den svenska nationalarenan Friends Arena, ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends och Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia.

Stockholmsregionen växer i snabb takt och efterfrågan på bostäder är stor. Arenastaden innehåller trygga bostadslösningar som lever upp till så väl dagens som framtidens krav på moderna hem. För både boende och besökare finns all tänkbar service tillgänglig, som till exempel matbutiker och apotek. Ett stenkast från området finns Råstasjön och ytterligare en bit bort ligger Hagaparken, två av Stockholms vackraste naturområden, som möjliggör ett aktivt fritidsliv. Läs mer på Arenastaden.se.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering