Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Murbruksgatan 8

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 107 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr B1201
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 895 000 kr Utgångspris
Avgift: 5 660 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 1,7716%
Pantsatt Ja
Allmänt Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Rörtornet 2

Beskrivning

Murbruksgatan 8

Varmt välkomna till denna genomgående 4:a på 107 kvadratmeter!

I hallen finns ett stilrent marmor-klinkergolv som både är snyggt och funktionellt. Här finns även plats för sko- och hatthylla. Väggarna går i ljusa toner och längs hallen ligger en ljus parkett som löper längs hela lägenheten.

Intill hallen finns bostadens gäst-wc som går helt i vita toner. Här finns wc samt tvättställ med underskåp men även plats för ytterligare förvaringsskåp.

Lägenhetens master-bedroom har en planlösning som fångar ögat med sin otraditionella planlösning som rymmer såväl dubbelsäng som inbyggda skjutdörrsgarderober samt klädförvaring. I detta sovrum finns även en fransk balkong in mot föreningens innergård.

Bostadens andra sovrum rymmer i dagsläget en dubbelsäng samt garderob.

Det tredje sovrummet används idag som gästrum men storleken lämpar sig perfekt som både arbetsrum och ungdomsrum. Här finns även utgången till lägenhetens härliga balkong på ca 11 kvadratmeter. Balkongen ligger i klockrent sydväst-läge och skyddas av föreningens byggnader mot vinden från havet.

Det större badrummet håller absolut högsta klass. Badrummet går i toner av svart och vitt. Stora vita kakelplattor ger ett lyxigt utseende och kompletteras av badkar på tassar, spegelskåp med inbyggd belysning, tvättmaskin samt torktumlare med överskåpsförvaring.

Vardagsrummet är lägenhetens hjärta och här har man stora sociala ytor med plats för både soffgrupp och större matbord. Marbodalköket har verkligen allt man kan önska. Integrerad diskmaskin, inbyggd micro och ugn i rostfritt stål, hel kyl och frys i rostfritt stål samt stora arbetsytor och gott om förvaring.

Förening

Murbruksgatan 8

Förening

Brf Havsparken

Allmänt om föreningen

Brf Havsparken bildades 2014 och föreningens första fastigheter stod klara med inflytt under 2017. Föreningen består av 67st bostadsrätter och fastigheterna byggdes av NCC/Bonava. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum.

PARKERING
Föreningen har 44st garageplatser som hyrs ut via separat kö. Avgiften är 500kr/månaden. Allmänt parkeringsgarage håller på att byggas i det sk Multihuset, väntas stå klart senast 2019.

KABEL-TV & BREDBAND
Föreningen har tecknat ett avtal med ComHem fr.o.m 1 januari 2018. I avgiften ingår abonnemanget "Silver" vilket innebär att såväl bredband (100/100mb) och IP-telefoni (fasta kostnaden) ingår i avgiften. Antalet TV-kanaler uppgår till 47st varav 20st är HD.

EKONOMI
Föreningen har inga planerade höjningar av månadsavgiften.


ÖVRIGA UTRYMME
Cykelförråd och barnvagnsrum finns i källarplan. Cykelställ finns även på innergården, som har plats för lek och gemensam samvaro. Miljörum på gården.

Ovanstående information är inhämtad från berörd förening 2018-01-15. Spekulanter uppmanas att kontrollera informationen med styrelsen samt läsa föreningens årsredovisning.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn
HitCounter
Fri värdering