Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Mäster Danielsgatan 3

Antal rum 4,5 rum + Kök
Boarea 102 kvm
faktisk uppmätn norm SS 21054:

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 08517.000.0252 (1402)
Våning 5 av 5, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 3 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 597 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,02121%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Lägenheten är i lägenhetsförteckningen registrerad som 77,7 kvm i boarea, vilket är nedervåningen. Det är endast denna ytan man betalar avgift för.
Vindsetaget har en boarea på 24,3 kvm men denna ytan belastar ej avgiften.
Lägenhetens totala golvyta är enligt säljarnas beräkning ca 126 kvm.

Byggnad

Byggnadsår 1930-36
Energideklaration
Utfärdad den 11 maj 2009
Energiprestanda: 159 kWh/m² (Atemp) och år

Beskrivning

Mäster Danielsgatan 3

Bostadens rum disponeras enligt följande:

Hall
Högst upp i huset inne i bostadens ljusa hall välkomnas vi direkt av en fantastisk rymd. Väggar i vitt och på golvet vilar ett vackert vitt brädgolv som enhetligt löper vidare genom de flesta av bostadens rum. Redan här ges ett smakprov på lägenhetens unika atmosfär, smakfulla renoveringar och estetiska känsla. Inbyggd förvaringslösning ger goda avhängningsmöjligheter för såväl jackor som skor.

Kök
Från hallen löper brädgolvet vidare in i det stilrent renoverade och öppna köket. Det eleganta köket är fullt utrustat, med vit skåpsinredning och bänkskiva i oljad ek samt goda arbetsytor och förvaring. Här kombineras en smakfull och klassisk känsla med komfort. Vitvaror såsom keramikhäll, integrerad diskmaskin, kyl/frys, kolfilterfläkt och ugn. I direkt anslutning till köket finns även utrymme för ett större matplats.

Sovrum
Rymligt och ljust sovrum med utrymme för såväl sovrumsmöblemang som förvaring. Ljusa golv och vita väggar återfinns även här. Från fönstret får man ett vackert ljusinsläpp men har samtidigt mysig utsikt över innergården och grannhusens takåsar.

Badrum
Rejält badrum som går i samma stil och sobra kulörval som bostadens övriga rum. Här finns flera vackra, genomtänkta detaljer och fräsch känsla. Utöver WC, handfat med förvaring och handdukstork innrymmer badrummet även tvättmaskin och ett äggformat badkar med dusch samt en stilren förvaringslösning.

Sovrum
Även detta sovrum går i samma stil och ljusa kulörval som övriga rum och flera genomtänkta förvaringslösningar optimerar ytan på bästa sätt. Ett vackert takfönster ger utsikt över himlen och st Knuts takåsar.

Vardagsrum / Matsal
Via den öppna planlösningen fortsätter bostadens köksdel och övergår till ett spatiöst vardagsrum med kombinerad matsal. Med en takhöjd upp till nock, synliga takbjälkar, stora takfönster och inbyggd spotsbelysning blir detta utrymmet en plats med optimalt ljusinsläpp och rymd, perfekt för sociala tillställningar! Även här återfinns de ljusa golven vilket skapar en enhetlig känsla med resten av bostaden. Inredningsmöjligheterna är nästintill oändliga! Via en elegant dold trappa tar vi oss vidare upp till lägenhetens andra våning.

Andra etage
Den vackra ektrappan leder oss upp till bostadens andra våning. Öppet och sobert rum som även det innehar mycket rymd och ljusa brädgolv. Härifrån ser du ner till bostadens vardagsrum och matsal vilket skapar kontakt mellan de olika våningarna. Utrymmet passar perfekt som sovrum, gästrum, tv-rum, gym eller vardagsrum. Inredningsmöjligheterna är många! Eventuellt finns här möjlighet att bygga en balkong/'takterrass ut mot gården.

Kontor
Intill trappan har man tagit till vara på "halvan" på ett optimalt sätt. Detta rum är perfekt som kontor, förvaring eller varför inte en walk-in-closet?

Innergård
Föreningens härliga innergård utgör en alldeles egen lummig oas. Insmyckad av grönska och odlingslådor kan man verkligen njuta av en påtagligt lugn miljö. Här finns soliga hörn att placera trädgårdsmöblemanget på och yta för grillning eller kräftskivor! Även cykelparkering finns.

Området
St Knut är ett av Malmös absolut mest populära bostadsområden. Närområdet erbjuder ett mycket stort utbud av både shopping, caféer, restauranger och butiker. Kommunikationerna är mycket goda, härifrån tar du dig till övriga delar av Malmö, Lund och Köpenhamn mycket enkelt. Parker, promenadstråk och cykelvägar precis utanför dörren! Närhet till såväl Triangeln som Möllevången! Här finns något för alla!

Förening

Mäster Danielsgatan 3

Förening

Brf Mäster Henrik

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Mäster Henrik är en äkta förening som förvaltas av Riksbyggen. Föreningen bildades 2004 och består av 63 lägenheter samt 7 lokaler, föreningen äger även marken. Fastigheten är uppförd 1930. Läs mer på föreningens hemsida www.masterhenrik.se, där finner man även kontaktuppgifter till styrelsen.

HUSETS SKICK
Föreningen gör kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns.
Tak, portar och dörrar renoverades 2014
Bredbandsinstallation 2011
Ventilationskontroll 2006
El-stammar: Omdragna 1996 i huset på Mäster Danielsgatan 3/Mäster Henriksgatan 8.
Tappvattenstammar och avloppsstammar: Bytta 1989 huset på Mäster Danielsgatan 3/Mäster Henriksgatan 8.
Fönsterrenovering och innergårdsfasad 2016
Nytt inpasseringssystem (taggar/nycklar) 2012
Framöver kommer en relining av stammar utföras.
För mer info om gjorda eller kommande renoveringar vänligen kontakta styrelsen.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Gemensam och fullt utrustad tvättstuga som renoverades 2017 finns i källaren som nås från gården. Det finns en gemensam grönskande gård med utemöbler, grillplats och cykelställ. Till lägenheten hör ett extra vindsförråd i nära anslutning.

PARKERING
Boendeparkering finns i området. Kontakta kommunen för mer info.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Canal digital, där basutbudet ingår i avgiften. För ytterligare utbud och aktuella priser se: canaldigital.se.
INTERNET: Föreningen är ansluten till Internet via Bredband2, en obligatorisk kostnad på ca 250 kr/mån tillkommer. Denna kostnaden läggs på månadsavgiften.

DRIFT
Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för el och hemförsäkring. Kostnaden är individuell efter den boendes förbrukning men har för den nuvarande ägare sett ut enligt följande: El ca 250-300 kr/mån, hemförsäkring ca 100 kr/mån, bredband ca 250 kr i mån (bredbandet läggs på månadsavgiften).

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanterna uppmanas även at noggrannt läsa igenom den juridiska köparinformationen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn
HitCounter
Fri värdering