Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Revingegatan 19A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 79 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2 (1002)
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 595 000 kr
Avgift: 4 278 kr/mån Inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband.
Andel i föreningen: 2,3673%
Andel av årsavgift: 2,54978%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Nydragen el i hela lägenheten samt nya uttag (2012).
Mätstandard okänd.
Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd samt ett stort vindsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1949-50
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 28 januari 2008
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Beskrivning

Revingegatan 19A

Trots lugnt läge längs med Revingegatan ligger denna toppfräscha lägenhet bara ett stenkast från Lunds absoluta centrum.
Planlösningen är väl genomtänkt med två bra sovrum, renoverat kök och bad samt både ett stort sällskapsrum och en mysig balkong i bästa västerläge. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten och släta väggar adderar till den redan imponerande listan av goda ting. Dessutom är föreningen mycket välskött med låg belåning och blygsamma avgifter. Välkomna på visning!

HALL
Ljus hall som delar upp bostaden på ett smart sätt. Avhängningsmöjligheter direkt i entrén och tillgång till två rymlig klädkammare. Fiskbensparkett och vita släta väggar.

KÖK
Modernt och lättarbetat kök från 2014 med klassisk planlösning och gott om förvaring. Kökets luckor är en kombination av vitt och trä med rostfria handtag, en mycket lyckad design. Vitt fasat kakel och arbetsbänkar i samma kulör. Maskiner i form av spishäll, varmluftsugn, diskmaskin, köksfläkt samt rostfri kyl och frys. Vid fönstret finns utrymme för matbord. Ekparkettgolv, vita väggar samt fondtapet.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat och ljust sällskapsrum med ett stort fönsterparti mot väster. Både matsalsmöblemang och större soffmöblemang får plats. Vacker fiskbensparkett på golvet och släta vita väggar tillsammans med en randig fondtapet. Utgång till den rejäla balkongen i solsäkert västerläge.

SOVRUM 1
Sovrum direkt in till vänster från hallen med tillhörande klädkammare precis utanför dörren. Luftigt och ljust med gott om plats för dubbelsängen. Parkettgolv och vita släta väggar.

SOVRUM 2
Samma generösa storlek på sovrum 2 som det tidigare, även inredningen är densamma så när som på en fondtapet. Svalt och lugnt läge i öster. Även här finns en klädkammare precis utanför ingången.

BADRUM
Välrenoverat och lyxigt badrum från 2015 (våtrumscertifikat finns) med brun/grått klinker på golvet och stora plattor på väggarna. Skiljevägg från duschzonen i glas, handdukstork, WC samt handfat med tillhörande kommod. Spotlights i taket och ett frostat fönster ger rikligt med ljus.

Förening

Revingegatan 19A

Förening

Brf Lobo

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Brf Lobo är en äkta förening bildad 1994 och består av 53 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 4 upplåtna med hyresrätt samt 4 lokaler. Husen byggdes 1949-1950 och består av Revingegatan 17-19. Den ekonomiska förvaltning sköts av SBC.

HEMSIDA
http://www.brflobo.se/

EKONOMI
Föreningen har gjort det mesta på fastigheterna och de är i mkt gott skick. Inför vattenstambytet höjdes avgiften med 5% 2018. Inga framtida avgiftshöjningar finns planerade. Föreningens senaste årsredovisning hittar du på MOHV.se

BYGGNADERNAS SKICK
Vattenstammar: Skall bytas 2020.
Avloppsstammar: Relinades 2009.
El: Bytt i fastigheten 2007.
Tak: Bytt 2008.
Fasad: Original, omfogning ses över 2024.
Fönster: Bytta 2006 till 3-glas.
Balkonger: Renoverade 2011
Uppvärmning: Fjärrvärme.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
Festlokal (källare hus 19A). Pingisrum i hus 17. Hobbyrum i gamla pannrummet i 17C. Mangelrum (båda husen). Cykelförvaring i 17/19A samt i skyddsrummen i 17/19C. Förvaring av barnvagn får ske i källarutrymmet under trappen i 17/19 B/C samt i cykelrum i 17/19A.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller 12 parkeringsplatser á 280kr/mån, 3 st i kö förnärvarande. Boendeparkering råder i området. JM har fler p-platser rakt över gatan.

TV OCH INTERNET
Kabel-TV via Com Hem, basutbud ingår. Bredband ingår även det och distribueras av Svenska Stadsnät (100Mbit/s).


Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn
HitCounter
Fri värdering