Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

Alla bilder

Laddar bilder

Kommande bostad

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta

Birkagatan 28 A

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 101,5 kvm
förening information se övrigt
Balkong 5,4 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr utgångspris
Avgift: 3 525 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, ett grundutbud att TV-kanaler via Comhem samt parkering. (Kostnad för värmeförbrukning regleras efter förbrukning).
Andel i föreningen: 11,13%
Reparationsfond: 1 300 kr
Driftskostnad 3 800 kr/år
varav
El: 3 800 kr
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter.

Byggnad

Byggnadsår 1959
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
Övriga byggnader Gemensamt i föreningen finns tvättstuga, torkrum och cykelförråd i källarplan. Till lägenheten hör två st lägenhetsförråd samt två st matkällarförråd. Välskött trädgård med möjlighet till odlingslott på baksidan samt gemensam parkeringsplats på framsidan.

Beskrivning

Birkagatan 28 A

Unik möjlighet att förvärva en bostad som sällan kommer ut på marknaden!
Stor fyra om hela 101 kvadratmeter med dubbla helkaklade badrum till en oslagbart låg månadsavgift på 3525 kr. Parkering finns i anslutning till fastigheten. Garage finns att hyra för 105 kr/månad (separat kö via föreningen). Bostaden är belägen en halvtrappa upp och har en härlig balkong i lugnt och solsäkert söderläge. Fönster i två väderstreck och stora härliga ytor att nyttja efter önskemål och behov.

I det direkta närområdet finns vacker natur och härliga promenadstråk. Ett stenkast från ytterdörren ligger busshållplatsen där stadsbuss 1 avgår med täta avgångar och tar dig på ett smidigt sätt till både Jönköping och Huskvarna centrum. Dessutom har du gångavstånd till Österängen centrum med butiker, restauranger och service samt närhet till skol- och barnomsorg.

HALL
Välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring via två st inbyggda garderober samt rymlig klädkammare. På golvet ligger eklaminat och väggarna är ljusa.

BADRUM 1
Snyggt badrum med mörkgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar som bryts av med en dekorativt kaklad bård. Badrummet är utrustat med dusch, handfatskommod, badrumsskåp med spegeldörrar, WC samt vädringsfönster. Badrummet är dessutom förberett för tvättmaskin.

KÖK
Trevligt kök med vita ramluckor och vitt kakel ovan mörk arbetsbänk i laminat. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, köksfläkt, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Matplats för fyra intill stort fönster med Vätterglimt i norr. Ljus plastmatta på golv, tapetserade väggar samt ljus bröstpanel intill matplatsen.

SOVRUM 1
Beläget intill köket ligger sovrum 1 med trämönstrad plastmatta och ljust tapetserade väggar. Förvaring erbjuds via två inbyggda helgarderober med överskåp. Ljusinsläpp från fönster i norr.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med vacker fiskbensparkett och fantastiskt ljusinsläpp från fönster och balkongdörr i söder. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som för rejält matsalsbord om så önskas.

BALKONG
Från vardagsrummet nås den härliga balkongen i bästa söderläge mot föreningens lugna och insynsskyddade gård. Här finns plats för utemöblerna och tack vare läget är solchanserna goda.

SOVRUM 2/KONTOR
Praktiskt rum som kan nyttjas efter behov. På golvet ligger eklaminat och väggarna är tapetserade i en ljus nyans. Ljusinsläpp från fönster i söder.

SOVRUM 3
Ett riktigt "master bedrom" med gott om plats för rejäl dubbelsäng och övrigt möblemang. Rummet är så pass stort att det finns möjlighet att helt eller delvis dela av rummet och skapa ytterligare ett sovrum om behovet finns. Dubbla fönster samt fransk balkong bidrar till att ge rummet ett härligt ljusflöde. På golvet ligger eklaminat och väggarna är tapetserade i en ljus nyans. Förvaring erbjuds via klädkammare i direkt anslutning till sovrummet.

BADRUM 2
Det andra badrummet nås från det stora sovrummet och är utrustat med dusch bakom skjutbara glaspartier, stor handfatskommod, dubbla vägghängda badrumsskåp, WC, handdukstork samt PAX-fläkt. På golvet ligget terrakottafärgat klinkers och de vita helkaklade väggarna bryts på ett snyggt sätt av med en kaklad bård i samma nyanser som golvet.

Missa inte denna möjlighet! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Förening

Birkagatan 28 A

Förening

Vapensmeden nr.7

Allmänt om föreningen

Mycket trevlig och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med totalt 15 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Medlemmarna sköter gemensamt trappstädning och skötsel av gården via rullande schema. Föreningen anordnar årligen gemensam vårstädning för att hålla fastigheten i fullgott skick.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Comhem.
Ett grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.

Parkering

I föreningen finns gemensam parkeringsplats. Kostnad för parkering ingår i månadsavgiften.
Garage finns att hyra via föreningen för 105 kr/månad (separat kö).

Renoveringar - utförda och planerade

Utförda renoveringar:
Nya lägenhetsdörrar 2006
Stamrenovering 2006
Nya garageportar 2011

Planerade renoveringar:
Solceller på taket

Överlåtelseavgift

1 000 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn
HitCounter
Fri värdering