Hitta din drömbostad – lägg upp en bevakning

Det är mycket som ska stämma när du letar efter en ny bostad. Kanske vet du vilken bostadstyp eller i vilket område du söker, men inte hittat rätt ännu. Med vår bostadsbevakning håller vi dig uppdaterad med bostäder som matchar dina önskemål. På så sätt ligger du alltid steget före och har koll på vad som är på gång.

Så lägger du upp en bevakning

Ange vilken bostad du söker i formuläret på denna sida.

  1. Bostadstyp, område, maxpris, boyta och antal rum
  2. Fyll i dina kontaktuppgifter
  3. Klicka på Skapa bevakning – Klart, nu är din bevakningen aktiverad!

Så snart en bostad matchar dina önskemål får du ett mail till angiven e-postadress.

En bevakning är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst genom att följa den länk som finns i mailet. Önskar du lägga upp flera bevakningar? Fyll i formuläret på nytt, det finns ingen begränsning på antalet bevakningar. Om du har frågor kring vår bostadsbevakning är du varmt välkommen att kontakta din lokala mäklare.

 

>>> FORMULÄR BOSTADSBEVAKNING SKA IN HÄR <<<

 

Varför lägga upp en bostadsbevakning?

På en het bostadsmarknad går det fort och det gäller att ligga steget före för att inte gå miste om sin framtida drömbostad. Faktum är att flera av våra bostäder säljs redan innan de hunnit ut på den stora marknaden. Vi har många spekulanter som är beredda att slå till direkt när rätt bostad dyker upp.

Med en bevakning får du löpande uppdateringar via mail på bostäder ur hela vårt utbud som matchar just dina önskemål. Både aktuella försäljningar och sådant som ska säljas längre fram. Det ger dig möjlighet att anmäla intresse och se bostaden först av alla.