MOHV Mölndal

Åby Arenaväg 8A
431 62 Mölndal
Se karta


Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

MÄKLARE MÖLNDAL

Letar du mäklare i Mölndal? Då har du hamnat helt rätt. MOHV Mölndal är en mäklare som genom sin höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Personer som anlitar MOHV kan förvänta sig en mer personlig upplevelse. Anlita en nytänkande, lokal fastighetsmäklare i Mölndal.

KÖP & SÄLJ BOSTAD I MÖLNDAL

MOHV Mölndal är en mäklare med fokus på att sälja bostäder i Mölndal och närliggande områden. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning. 

VÅRA MÄKLARE KAN MÖLNDAL

Det är viktigt att man anlitar en mäklare som har stor lokalkännedom i området, och det kan vi stolt meddela att vi har. Våra mäklare har full koll på allt från vart man hittar de bästa promenadstråken till vilka skolor, förskolor, restauranger och busshållplatser som finns i närheten samt vad som är på gång i Mölndal. Tveka inte att ställa frågor till oss!

BOSTAD I MÖLNDAL

Mölndal är en naturskön kommun som har allt kan du kan tänkas behöva. I Mölndal stad hittar du en helt ny galleria, flertalet skolor och utbildningar, närheten till naturen. Gå härliga promenader runt Safjället med alla dess motionsslingor eller Rådasjön med sin fina natur. Från Mölndals innerstad tar du dig med spårvagn på bara 15 minuter in till centrala Göteborg.

NÖJDA KUNDER

Vi på MOHV strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en personlig service i absoluta toppklass. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda! Vi sätter kunderna främst och detta har lett till att över 95% av våra kunder rekommenderar MOHV.

Välkommen in till oss på Åby Arenaväg 8A eller ring oss på 0775-33 30 70.

Till Huvudkontor
Till Mäklarsupport

FÅ EN FRI VÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.