MOHV Göteborg

Gustaf Dalénsgatan 3
417 22 Göteborg
Se karta


MOHV Göteborg har 4,9 av 5 i betyg på reco.se

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

MÄKLARE GÖTEBORG

Letar du mäklare i Göteborg? Då har du hamnat helt rätt. MOHV Göteborg är en mäklare i Göteborg som genom sin höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. MOHV Göteborg är en av Sveriges trendigaste och trevligaste mäklarkontor. Personer som anlitar MOHV kan förvänta sig en mer personlig upplevelse. Anlita en nytänkande, lokal fastighetsmäklare i Göteborg.

KÖP & SÄLJ BOSTAD I GÖTEBORG

MOHV Göteborg är en mäklare med fokus på att sälja bostäder i Göteborg och närliggande områden. Våra engagerade och kompetenta mäklare i Göteborg vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning. Om du är intresserad av att köpa en bostad i Göteborg kan du se aktuella bostäder till salu här.

VÅRA MÄKLARE KAN GÖTEBORG

Det är viktigt att man anlitar en mäklare som har stor lokalkännedom i området, och det kan vi stolt meddela att vi har. Våra mäklare har full koll på allt från vart man hittar de bästa promenadstråken till vilka skolor, förskolor, restauranger och busshållplatser som finns i närheten samt vad som är på gång i Göteborg. Tveka inte att ställa frågor till oss!

BO I GÖTEBORG

Göteborg erbjuder många möjligheter eftersom allt är väldigt nära.
En stor fördel är att du kan ta dig till fots överallt men det finns mycket bra kollektivtrafik, som spårvagnar och bussar om du skulle föredra det. Förutom alla restauranger, butiker, Liseberg och andra sevärdheter i centrala Göteborg är avståndet till havet och härliga badplatser inte långt borta. Vill du nå naturen finner du flera parker att promenera i eller så når du Delsjöns naturområde några minuter bort från innerstaden.

NÖJDA KUNDER

Vi på MOHV strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en personlig service i absoluta toppklass. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda! Vi sätter kunderna främst och detta har lett till att över 95% av våra kunder rekommenderar MOHV.

Välkommen in till oss på Gustaf Dalénsgatan 3 eller ring oss på 0775-33 30 70.

Till Huvudkontor
Till Mäklarsupport

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRI VÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.