Om mig

Mitt namn är Susanne Eriksson och jag är högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad fastighetsmäklare hos FMI. Som person är jag driven, målmedveten, glad och jag lägger ner mycket tid och engagemang för att du som kund ska få bäst betalt och känna dig trygg genom hela bostadsaffären, från början till slut.

Jag har många års erfarenhet inom branschen och brinner verkligen för mitt yrke. Det bästa för mig är när köpare och säljare kommer tillbaka i olika skeden i livet och är så nöjda att de vill ha hjälp igen eller rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Då har jag lyckats!

 ”Kvalité är inte att man gör det, utan hur man gör det”

Att få förtroende och vara med under någons kanske livs viktigaste affär tycker jag är det allra roligaste med jobbet. I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen, därför tycker jag att det är viktigt att ni ställer krav och är kräsna vid valet av mäklare då det är ett stort förtroende ni lämnar till någon annan, förhoppningsvis till mig.

Varmt välkommen att kontakta mig redan idag om du går i säljtankar, önskar rådgivning, har frågor eller några funderingar!

Susanne Erikssons Bostäder

  • Till salu
  • Snart här
  • Sålda

Fri värdering!

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.