Om mig

Jag har nu jobbat som fastighetsmäklare i 12 år och tycker fortfarande att det är det bästa jobbet man kan ha. Varje dag får jag äran att möta och samtala med många olika människor som i slutändan ska bli mina nöjda kunder.

Min målsättning är just att alltid göra mina kunder nöjda. Det vet jag leder till rekommendationer och ett gott rykte. I de undersökningar som görs efter att affären genomförts säger 95 % av mina säljare att arvodet var rimligt givet insats och resultat. En siffra att känna sig stolt över även om jag har som målsättning att den ska bli ännu högre.

Jag har fram till idag förmedlat över 650 bostadsaffärer vilket har gett mig en ovärderlig erfarenhet som jag har mycket nytta av i mitt jobb. Det är både villor, radhus och tomter såväl som bostadsrätter och arrenden. För mig är varje affär precis lika viktig. Jag vill vara noggrann och göra det bästa från start till mål. När försäljningen är genomförd ska mina kunder alltid kunna känna att vi gjort allt vi kan för att det ska gå så bra som möjligt. Är du intresserad av att veta mer om tjänsten jag erbjuder så tveka inte att höra av dig!

Niklas Bergstens Bostäder

  • Till salu
  • Snart här
  • Sålda

Fri värdering!

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.