MOHV Burlöv

Hyllie Allé 34C
215 32 Malmö
Se karta

Växel: 0775-33 30 70
Epost: burlov@MOHV.se


Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

MÄKLARE BURLÖV

Letar du mäklare i Burlöv? Då har du hamnat helt rätt. MOHV Burlöv är en mäklare i Skåne som genom sin höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Personer som anlitar MOHV kan förvänta sig en mer personlig upplevelse. Anlita en nytänkande, lokal fastighetsmäklare i Burlöv.

KÖP & SÄLJ BOSTAD I BURLÖV

MOHV Burlöv är en mäklare med fokus på att sälja och förmedla bostäder i Burlöv i Skåne. Vi säljer även fina bostäder i närliggande områden. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning. Om du är intresserad av att köpa en bostad i Burlöv kan du se aktuella bostäder till salu här.

VÅRA MÄKLARE KAN BURLÖV

Det är viktigt att man anlitar en mäklare som har stor lokalkännedom i området. Våra mäklare har full koll på allt från vart man hittar de bästa promenadstråken till vilka skolor, förskolor, restauranger och busshållplatser som finns i närheten samt vad som är på gång i Burlöv. Tveka inte att ställa frågor till oss!

NÖJDA KUNDER

Vi på MOHV strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en personlig service i absoluta toppklass. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda! Vi sätter kunderna främst och detta har lett till att över 95% av våra kunder rekommenderar MOHV.

Välkommen in till vårt kontor på Hyllie Allé 34C i Hyllie eller ring oss på 0775-33 30 70.

Till Huvudkontor
Till Mäklarsupport