Om mig

Jag heter Michael Leffler och är reg. fastighetsmäklare på MOHV. Jag är ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI. Jag har varit verksam som fastighetsmäklare i Luleå sedan 1994, vilket gör mig till en av de mest erfarna mäklarna i stan. Jag driver sedan 2019 mäklarföretaget MOHV i Luleå tillsammans med min kollega Sandra Kluwetasch.

Dagens bostadsmarknad ställer väldigt höga krav på den mäklare Du som kund väljer. Jag har lång erfarenhet, ett personligt driv, alltid tydlig i kommunikationen och ger kontinuerlig återkoppling. Tillsammans med de produkter och tjänster som MOHV erbjuder har jag möjlighet att leverera det bästa resultatet i Din bostadsaffär. För mig känns dynamiken i mötet, med både köpare och säljare, fortfarande lika roligt och stimulerande som när jag startade min karriär. Ingen dag är den andra lik, vilket jag älskar med mitt jobb och återspeglas även tydligt i mitt arbete.

På fritiden ägnar jag stor del åt friluftsliv där jag finner älgjakt på hösten tillsammans med mina hundar och skoterturer på vintern som skön avkoppling. Mina skogsfastigheter kräver också sin tid.

Jag ser fram emot få hjälpa just Dig i Din bostadsaffär!

Michael Lefflers Bostäder

  • Till salu
  • Kommande
  • Sålda

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Fri värdering