Om mig

Jag heter Emma Holm och är reg. fastighetsmäklare på MOHV. Jag är högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI. Är registrerad mäklare sedan 2018 och sedan årsskiftet 2020/2021 hittar ni mig här på MOHV.

 

Att välja fastighetsmäklare är svårt och ett oerhört viktigt beslut du ska ta när du ska göra en av ditt livs största affärer. Du ska ställa höga krav på den mäklare du anlitar, det ska vara en positiv och trygg upplevelse från början till efter avslut. Som mäklare vill jag vara er trygga punkt, att hjälpa och vägleda er genom hela resan är självklart för mig.

 

Mitt mål med varje affär är att både köpare och säljare ska vara nöjd med min insats. Mina främsta egenskaper är min glädje för mitt arbete, en rejäl drivkraft och ett helhjärtat engagemang i varje affär.

 

Jag är född och uppvuxen i Älvsbyn och bosatt i Luleå sedan några år tillbaka. Fritiden ägnar jag åt att resa och upptäcka världen och umgås med mina nära och kära. Jag ser fram emot att hjälpa just Dig i din bostadsaffär!

Emma Holms Bostäder

  • Till salu
  • Snart här
  • Sålda

Fri värdering!

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.