MOHV Kungsbacka

Gymnasiegatan 34
434 50 Kungsbacka
Se karta


MOHV Kungsbacka har 4,8 av 5 i betyg på reco.se

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

MÄKLARE KUNGSBACKA

Letar du mäklare i Kungsbacka, Halland? Då har du hamnat helt rätt. MOHV Kungsbacka är en mäklare i Halland som genom sin höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. MOHV Kungsbacka är en av Sveriges trendigaste och trevligaste mäklarkontor. Personer som anlitar MOHV kan förvänta sig en mer personlig upplevelse. Anlita en nytänkande, lokal fastighetsmäklare i Kungsbacka.

KÖP & SÄLJ BOSTAD I KUNGSBACKA

MOHV Kungsbacka är en mäklare med fokus på att sälja bostäder i Kungsbacka i Halland. Vi säljer även fina bostäder i närliggande områden. Våra engagerade och kompetenta mäklare i Kungsbacka vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning. Om du är intresserad av att köpa en bostad i Kungsbacka kan du se aktuella bostäder till salu här.

VÅRA MÄKLARE KAN KUNGSBACKA

Det är viktigt att man anlitar en mäklare som har stor lokalkännedom i området, och det kan vi stolt meddela att vi har. Våra mäklare har full koll på allt från vart man hittar de bästa promenadstråken till vilka skolor, förskolor, restauranger och busshållplatser som finns i närheten samt vad som är på gång i Kungsbacka. Tveka inte att ställa frågor till oss!

BOSTAD I KUNGSBACKA

Kungsbacka bjuder på många möjligheter med sitt läge i norra Halland, med närhet till det mesta. Kungsbacka har närheten till naturen på flera håll. Allt från djupa skogar till vidsträckta ängar och öppet hav.
Längst i norr lockar klippor och i söder barnvänliga stränder. Det finns goda möjligheter till naturliv som fiske och vandring. Vill du hellre vara i stadspulsen bjuder Kungsbacka på många mysiga restauranger och butiker.

NÖJDA KUNDER

Vi på MOHV strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en personlig service i absoluta toppklass. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda! Vi sätter kunderna främst och detta har lett till att över 95% av våra kunder rekommenderar MOHV.

Välkommen in till oss på Gymnasiegatan 34 eller ring oss på 0775-33 30 70.

Till Huvudkontor
Till Mäklarsupport

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRI VÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.