Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Jaktviksvägen 42

Kallax Luleå

650 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta

Jaktviksvägen 42

Byggnad

Fastighetsbet. Kallax 1:241

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 246 000 kr varav mark 246 000 kr
Tomt
Areal: 1475 kvm
Vatten/avlopp Vatten saknas. Avlopp saknas
Energideklaration Behövs ej
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Luleå Kallax GA:14 ändamål: Vägar
Förmån: Officialservitut Vattentäkt Väg, 25-F1984-394.2
Last: Officialservitut Avlopp, 25-F1984-394.1

Friköpt tomt i omtyckta och natursköna Kallax!

Välkommen till denna friköpta tomt på 1 475 kvm i natursköna Kallax med högt och trivsamt läge där möjlighet nu finns att skapa ditt drömboende! Från tomten ser du in till Kallax by och båthamn finns alldeles runt hörnet på behagligt promenadavstånd. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område och har tidigare fått ett godkänt förhandsbesked om uppförande av bostad. Servitut för vatten finns och möjlighet till eget avlopp. Vintertid snöröjs den för flera permanentboende gemensamma vägen som är belyst.

Kallax By är en by som ligger cirka en mil utanför Luleå och som består av delområdena Kallax tätort, Kallax landsbygd, Jaktviken, Lulnäsudden och Edsbacken. Här bor du naturskönt och med närhet in till stadskärnan, in till Luleå finns belyst cykelväg för den glade motionären som vill cykla till och från jobbet. Ständigt populära Kallax växer kontinuerligt och i direkt närhet till denna fastighet har nyligen två nybyggda bostäder uppförts. Fiber finns i området.

Området

Kallax By är en by som ligger cirka en mil utanför Luleå stad. Kallax består av delområdena Kallax tätort, Kallax landsbygd, Jaktviken, Lulnäsudden och Edsbacken. I Kallax finns två hamnar. I Kallax Fiskehamnsförening är det boende i Kallax by som har förtur till platser. Hamnen har drygt 100 platser. I Kallaxskärgårdens samfällighet finns 162 platser och varje plats hänger ihop med att man har en fastighet i skärgården nära byn Kallax dvs Kallaxön, Granholmen och Bergön.

Övrigt

Varje år tillverkas bygdens egna surströmming Grand Kallax av invånarna och vid surströmmingspremiären hålls en fest i byn.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter