Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kantorsvägen 5

Veinge

2 650 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 124 kvm + 59 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Luft/vatten värmepump, golvvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas, isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2018 Förberett för ny sophantering.
2018 Ett av de två mindre sovrummen renoverades.
2017 Stora badrummet moderniserades (av fackman).
2017 Stora sovrummet renoverades.
2017 Stenbelagd uteplats baksida.
2017 Tapetsering kök och hall.
2017 Släta tak i kök, hall, stora sovrummet och stora badrummet.
2017 Tillbyggnad av uterum.
2017 Led installerade i samtliga amaraturer.
2016 Spa med soldäck.
2015 Odlingskragar baksida.
2014 Köksö.
2012 Tapetsering vardagsrum.
2011 Inglasat uterum.
2008 Ved- och trädgårdsbod (ommålad 2017).
2007 Tillbyggnad garage.
2007 Tralldäck baksida.
2007 Stenläggning framsida.

Anslutningar: Fiber.
Automover enligt överenskommelse.
Fastighetsbet. Elestorp 7:582

Övriga byggnader

Stort isolerat vidbyggt garage med fjärrstyrd garageport och tillhörande förråd om ca 42 kvm. För den som önskar går förrådet alldeles utmärkt att inreda och därmed med enkelhet erhålla ytterligare ett sovrum.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 33 284 kr/år
varav
Uppvärmning: 20 816 kr
El: 0 kr (17734 kWh)
VA: 5 643 kr
Renhållning: 1 807 kr
Försäkring: 5 018 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Kommentar Kostnad för el ingår i uppvärmningskostnaden.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 345 000 kr varav mark 177 000 kr
Summa pantbrev 2 200 000 kr
Tomt
Areal: 550 kvm
Tomtbeskrivning Välskött och grönskande trädgårdstomt med underbar stenbelagd uteplats med tillhörande tralldäck och badtunna i idealiskt västerläge. Dessutom har ett nyttjanderättsavtal undertecknats mellan säljarna och kommunen vilket innebär att säljarna har rätt att använda viss del av kommunens mark (Laholm Elestorp 7:445) som trädgård, se dokument avtal och fastighetskarta.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse
Suverän friliggande villa med optimalt läge! Välskött med utmärkt och öppen planlösning, underbar trädgård med fantastiskt uterum, badtunna och uteplats i idealiskt och fritt västerläge, braskamin, rejält garage, förråd med möjlighet till ytterligare ett sovrum och härlig uppfart. Ja, helt enkelt en villa utan något övrigt att önska men som omöjligt kommer till sin rätt i skrift utan därför måste upplevas på plats! Varmt välkommen att boka din personliga visningstid.
Suverän friliggande villa med optimalt läge! Välskött med utmärkt och öppen planlösning, underbar trädgård med fantastiskt uterum, badtunna och uteplats i idealiskt och fritt västerläge, braskamin, rejält garage, förråd med möjlighet till ytterligare ett sovrum och härlig uppfart. Ja, helt enkelt en villa utan något övrigt att önska men som omöjligt kommer till sin rätt i skrift utan därför måste upplevas på plats!

Entré
Inbjudande entréhall med gott om förvaring i form av skoskåp och skjutgarderob med spegeldörrar. På golvet ligger stora grå kvadratiska klinkerplattor och väggarna är grå i kombination med en snygg fondtapet liknande liggande panel.

Kök
Modernt kök med separat matplats vid ett mysigt burspråk som hjälper till att erhålla ett stort ljusinsläpp. Vita spegelluckor av ek (både med och utan frostat glas) kombineras med en svart melerad bänkskiva och samexisterar väl med det fräcka stänkskyddet i mosaik, den rostfria fläkten och de i övrigt vita kapitalvarorna. Dessutom finns en helt suverän köksö med gott om plats till förvaring och med en rejäl arbetsyta. Väggarna är tapetserade med en elegant små rutig tapet och på golvet ligger ett vackert parkettgolv i ek. Köksutrustning bestående av induktionshäll, rostfri fläkt, diskmaskin (2011), ugn och micro samt kyl och frys i fullhöjd.

Vardagsrum
Fantastiskt vardagsrum med braskamin som ligger i öppen planlösning med kök endast avgränsat med en praktisk bardisk/serveringsbänk. Här erhålls en härlig rymnd genom att innertaket öppnar upp sig till nock, men också ett stort ljusinsläpp genom rejäla fönster. Väggarna är ljusa förutom en svart tapet med tunn silverrand i och på golvet ligger vacker ekparkett. Från vardagsrummet når ni även det underbara uterummet med plats för både matbord och loungedel samt vidare den otroligt fina trädgården i idealiskt västerläge.

Sovrum
Bostaden har tre stycken sovrum varav ett är större och ligger separerat från de övriga två "barnrummen". Det stora har bra ljusinsläpp från två fönster och en rejäl skjutgarderob att nyttja till kläder. Golvet är belagt med snygg ekparkett, taket har gjorts slätt och spotlights har installerats och väggarna är vita samt har en häftig fondvägg vid sänggaveln. De två mindre sovrummen (barnrummen) är spegelvända varandra och har båda varsin dubbelgarderob att nyttja till förvaring. På golvet ligger det i båda rummen vacker ekparkett medan väggarna är grå i det ena och av ljus glittrande tapet i det andra.

Badrum
Huset innehar två stycken helkaklade badrum med golvvärme. Den första är större vilket ligger i anslutning till vardagsrum och moderniserades 2017 av fackman då bland annat duschutrymmet gjordes om. Vitt kakel och vit badrumsinredning kombineras mycket smakfullt med en varmare beige/brun/röd ton på golvet. Badrumsutrustning bestående av tvättställ med kommod, wc, glasvägg till dusch, handdukstork, högskåp och lågskåp. Det andra lite mindre badrummet ligger mellan de två "barnrummen". Även detta är mycket fräscht med större rektangulära vita kakelplattor, mindre kvadratiska mörkgrå klinkerplattor och en duschplats som är separerad med hjälp av snygga glasblock. Övrig badrumsutrustning består av tvättställ, wc och handdukstork.

Tvättstuga
Gedigen tvättstuga som även fungerar som groventré, med gott om förvaring och bra arbetsyta. Golvet är belagt med stora kvadratiska klinkerplattor och väggarna består av målad vävtapet. Utrustning bestående av tvättmaskin och torktumlare samt värmepanna.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering