Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Konvaljevägen 7

Västerhaninge

5 350 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea 122 kvm + 46 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1969
Uppvärmning Luftvärmepump - vattenburna radiatorer
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Fasad: Tegel
Bjälklag: Trä
Övrigt RENOVERINGAR & FÖRBÄTTRINGAR
Gästtoalett 2018
Kök 2017 (vissa vitvaror är äldre)
Fiber 2017
Badrum 2016
Altan och utespa 2016
Sovrum 2013-2017
Luftvärmepump (CTC) 2009
Braskamin (Täljster) 2008'
Uterum 2005
Tak omlagt 2005
Friggebod byggd 2004
Fönster (Mockfjärd) 2004
Tvättstuga 2003

TV & BREDBAND
TV via parabol. Fiber finns indraget i huset.
Fastighetsbet. Nödesta 1:187

Övriga byggnader

GARAGE och VEDBOD
Garage på cirka 46 kvadratmeter. Garagebyggnaden är uppdelat i en förrådsdel där det finns plats för bil, pannrum (kyl/frys ingår ej i köpet) och ett sovrum. I anslutning till garaget finns även en tillbyggd vedbod.

FRIGGEBOD
Friggebod som idag används som förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 29 080 kr/år
varav
El: 22 000 kr (20000 kWh)
VA: 2 800 kr
Sotning: 500 kr
Renhållning: 2 800 kr
Försäkring: 980 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 099 000 kr varav mark 906 000 kr
Summa pantbrev 3 900 000 kr
Tomt
Areal: 843 kvm
Typ: Plan trädgårdstomt
Tomtbeskrivning PLAN TOMT MED UTESPA, STOR ALTAN OCH UTERUM Huset som är byggt 1969 och innehafts av de nuvarande ägarna sedan 1998, är en funktionell och rymlig enplansvilla. Uppfart med plats för två bilar. Plana gräsytor med mysiga äppelträd och buskar mot grannarna. Stort trevligt trädäck i väster med mycket sol och supermysigt spabad. Stort uterum med isolering under trädäcket och heltäckningsmatta ovan. Uterummet är perfekt för stora middagar och kan tack vare installerad infravärme utnyttjas året runt.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
- ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING - Superfin enplansvilla på lugn gata i populära Jägartorp. Underbar tomt i soligt läge med stor trädäckad altan, utespa och mysigt uterum. Fint kök, stort vardagsrum med braskamin och plats för stora middagar. Nyrenoverat badrum och toalett samt fem bra sovrum. Egen ingång på baksidan som möjliggör ombyggnad till uthyrningsdel eller generationsboende. På den plana tomten finns även garage, vedbod och friggebod. Lugnt och barnvänligt läge nära natur, förskola och skola. I Västerhaninge Centrum med matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag, folktandvård, vårdcentral, gym mm. Från pendeltågsstationen tar du dig till Södra Station på endast 25 minuter. Årsta Havsbad och Schweizerbadet finns på behagligt avstånd.
- ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING -
Superfin enplansvilla på lugn gata i populära Jägartorp. Underbar tomt i soligt läge med stor trädäckad altan, utespa och mysigt uterum. Fint kök, stort vardagsrum med braskamin och plats för stora middagar. Nyrenoverat badrum och toalett samt fem bra sovrum. Egen ingång på baksidan som möjliggör ombyggnad till uthyrningsdel eller generationsboende. På den plana tomten finns även garage, vedbod och friggebod. Lugnt och barnvänligt läge nära natur, förskola och skola. I Västerhaninge Centrum med matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag, folktandvård, vårdcentral, gym mm. Från pendeltågsstationen tar du dig till Södra Station på endast 25 minuter. Årsta Havsbad och Schweizerbadet finns på behagligt avstånd.

HALL
Entré till rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Praktiskt klinkergolv vid entrén och ekparkett längre in i hallen, vitmålade väggar.

KÖK
Nyrenoverat kök med vita köksskåp, marmor som stänkskydd och marmorliknande laminatskiva som köksbänk. Induktionshäll (-17), fläkt (-17), fullstor kyl och frys (-17), diskmasken (-16) samt ugn (-14) och mirko (-09) i högskåp. Trevlig matplats vid fönster för 4-6 personer. ljust målade väggar.

VARDAGSRUM
Stort och gästvänligt vardagsrum med flera fönster och mysig braskamin. Gott om plats för både soffgrupp och stort matbord. Ekparkett och målade väggar med en tapetserad och en målad fondvägg.

SOVRUM 1
Trevligt sovrum med plats för dubbelsäng. Ljust målade väggar, ekparkett och garderobsvägg med skjutdörrar.

SOVRUM 2
Mindre sovrum med ljust målade väggar och ekparkett. Utgång till uterummet.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Parkettgolv och ljust målade väggar med en tapetserad fondvägg.

SOVRUM 4
Funktionellt sovrum med parkettgolv, målade väggar och två inbyggda garderober utan dörrar.

SOVRUM 5
Sovrum intill garaget. Parkettgolv och ljust målade väggar och vit tegelimitation på en av väggarna.

BADRUM
Snyggt badrum renoverat 2016 med vitt kakel på väggarna och svart klinker på golvet. Badrummet är utrustat med takdusch med glasdörrar, tvättställ med kommod och WC.

GÄSTTOALETT
Stilren gästtoalett renoverad 2018 med målade väggar och mönstrat klinker på golvet. Toaletten är utrustad med tvättställ med kommod och WC.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med kaklade väggar och klinkergolv. Dusch, handdukstork, tvättställ, arbetsbänk, tvättmaskin (-15) och torktumlare (-09).

Området

I Västerhaninge finns flertalet bostadsområden. Utbyggnad av dessa har skett från 60-talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta är från mitten av 40-talet. Flera områden är också under uppförande med både villor och bostadsrätter. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter