Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mårdvägen 81

Mariedal Umeå

2 250 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea 79 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 1975
Ventilation Mekanisk (endast tilluft)
Energideklaration
Utfärdad den 16 augusti 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas+2-glasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Övrigt Internet, fiber finns100 Mbt/s.
Fastighetsbet. Björnklon 17

Övriga byggnader

Två gemensamhetslokaler med tvättstuga och fritidslokal.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 37 661 kr/år
varav
El: 4 697 kr
Övrigt: 32 964 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Kommentar Övrigt = samfällighetsavgift. I den angivna samfällighetsavgiften ingår; värme, vatten, garage, viss fastighetsskötsel, Kabel TV, renhållning samt möjlighet att nyttja två gemensamhetslokaler. Lokalerna inrymmer bl a tvättstuga. Elförbrukning 2 663 kwh/år 16 A säkring
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 530 000 kr varav mark 727 000 kr
Summa pantbrev 1 870 000 kr
Tomt
Areal: 170 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Umeå Stadsliden GA:7
Välkommen till detta delvis renoverade och mycket trivsamma radhus i markplan. Mycket välarbetad och tilltalande trädgård med bl a utespa. Bostaden har en fin planlösning och genomgående renoverade ytskikt. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område nära skog och natur, handelsområde, förskola/skola, träningsanläggning och busskommunikationer. Cykelavstånd till Universitet, NUS samt Umeå Centrum. Varmgarage i länga.
Välkommen till detta delvis renoverade och mycket trivsamma radhus i markplan. Mycket välarbetad och tilltalande trädgård med bl a utespa. Bostaden har en fin planlösning och genomgående renoverade ytskikt. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område nära skog och natur, handelsområde, förskola/skola, träningsanläggning och busskommunikationer. Cykelavstånd till Universitet, NUS och Umeå Centrum. Varmgarage i länga.

- MARKPLAN

- DELVIS RENOVERAD

- FASTASTISK UTEPLATS

- NATURNÄRA

- VARMGARAGE I LÄNGA

HALL
Möblerbar hall med avhängnigsplats. Ljusgrå klinker på golv och tapetserade/målade väggar. Hallen fördelar bostadens kök till vänster och till höger vardagsrum samt två sovrum. Badrum disponeras rakt fram.

KÖK
Delvis renoverat kök med köksskåp i tonat vitt, vitt kakel ovan arbetsbänk och diskbänk. Kyl och frys samt spis med häll är kökets maskinella utrustning. Här finns givetvis utrymme för matbord. På golvet ligger vitlaserat laminatgolv och väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum. Här finns plats för både soffgrupp och matgrupp utan att rummet känns övermöblerat. Parkettgolv och vitmålad tapet på vägg ramar in rummet. Här finns utgång till den mysiga och insynsskyddade altanen min fin och välarbetad tomt. Perenner, buskar och staket/spaljér ramar in tomten inbjudande och färgsprakande. Ett utespa förgyller tomten ytterligare.

SOVRUM 1
Sovrum ett nås från hall och har plats för dubbelsäng. Rummet har en rymlig klädkammare. På golvet ligger ett vitlaserat laminatgolv. Väggarna har en vitmålad tapet.

SOVRUM 2
Sovrum två nås från vardagsrum och är rymligt. Vitmålade väggar och vitlaserat laminatgolv ramar in rummet. Från detta rum nås även klädkammaren som delas med sovrum 1.

BADRUM
Rymligt badrum med matta på golv och vägg. Dusch med duschvägg, wc, tvättställ med tillhörande kommod är badrummets inredning. Det är delvis förberett för tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRIGT
2018 klinker i hall. Fasad, vitkulör, ommålat. Nytt handfat med kommod. Renovering uteförråd.
2017 kök och sovrum 1 ommålat. Köket fick nytt kakel, nya begagnade luckor samt kyl/frys och spis. Fasad, grå kulör vågrät, ommålat.
2016 samtliga innertak målade, ny tapet o målning av hall samt sovrum 2. Nya golv i kök och bägge sovrummen. Ny duschvägg.

Gå gärna in på föreningens hemsida www.bjornens.se och läs mer om samfällighetsföreningen och området.
Huset har ett kallförråd i direkt anslutning till huset samt ett rymligt överbyggt vindfång som fungerar utmärkt som altan/uteplats eller förvaringsutrymme. Till fastigheten finns ett varmgarage i länga (2.5m x 5,20m).

Området

Mariedal är beläget ca 4 km norr om centrala Umeå. Området uppfördes på mitten av 70-talet fram till 80-talets början. Här finns radhus med äganderätt och bostadsrättlägenheter i radhusliknande utförande. Mariedal är ett naturskönt område men är samtidigt beläget intill affärsområden där all närservice du behöver finns. Gamliaskogen vid radhusen erbjuder fina motionsspår sommar och vintertid. I området bor både äldre och barnfamiljer och attraherar samtliga målgrupper.

Närservice

Affärsområdet på Mariedal innehåller allt ifrån livsmedelsbutiker, klädaffärer, sportaffärer, möbelaffärer, husgerådsbutiker, frisörer, restauranger, bowling, bank och pizzerior. Med bara några minuters promenad tar du dig lätt till Ersbodas handelsområde som erbjuder ytterligare närservice. Beläget på Mariaområdet finns Mariebergsskolan som har förskoleklasser upp till sjätte klass och på Bräntbergsskolan finns högstadium. I Gamliaskogen beläget precis intill området finns motionsspår med elljus och skidspår på vintern. På Bräntberget finns en slalombacke och nedanför de fantastiska Mariehemsängarna. De består av stora gräsängar med fotbollsplaner och plats för aktiviteter och lek. Inte långt ifrån Mariedal finns populära Nydala som erbjuder bland annat stränder, bad och fiske.

Kommunikation

Till Mariedal tar du dig lätt med bil från Umeås centrum via Östra kyrkogatan eller efter gamla E4an. Bra kommunikation med buss går dagligen till Mariaområdet. För aktuell tidtabell se www.tabussen.se. Hit tar du dig effektivt och snabbt på bra cykel- och gångbanor.

Bilder

Visa alla

HitCounter