Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bigarråvägen 97

Böleäng Umeå

3 650 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 115 kvm
enligt säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 1980
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 16 juni 2021
Energiklass: B
Primärenergital: 51 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Stenfrukten 194

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 36 046 kr/år
varav
Uppvärmning: 9 157 kr
El: 6 962 kr (4866 kWh)
VA: 4 100 kr
Väg, samf.: 15 827 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar I Kostnaden till samfälligheten (betalas kvartalsvis) ingår garage, renhållning, fastighetsskötsel, underhåll, gräsklippning, snöröjning, skötsel av soprum och sophantering Kabel-TV grundutbud, el i garaget som preliminärt debiteras och avräknas efter faktisk förbrukning 1/g per år. Kostnaden för hushållsel inkluderar 16 ampere huvudsäkring. Vattenkostnaden är beräknad på förbrukning om 73 kub. Fiber finns indraget via Umeå Energi.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 875 000 kr varav mark 636 000 kr
Summa pantbrev 1 250 000 kr
Tomt
Areal: 145 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Baksidan ramas privat in med häck mot intilliggande radhus. Fin gräsmatta för lek och spring och möjlighet till odling och planteringar för dig med trädgårdsintresse.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Umeå Stenfrukten GA:4 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Umeå Stenfrukten GA:5 ändamål: Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt
Avtalsservitut Fjärrvärmeledningar Samt Tillhörande Anordningar
Last: Avtalsservitut: Fjärrvärmeledningar Samt Tillhörande Anordningar, 2480IM-09/26163.1

SNART HÄR!

Snart erbjuds ett stilfullt renoverat radhus på ett av områdets bästa läge! Med underbar utsikt över slätten i solfyllt västerläge är detta en bostad som måste upplevas på plats. Under åren har radhuset varsamt renoverats med exempelvis nya fönster och installation av fjärrvärme, ljus och tidlös färgsättning, genomgående parkettgolv och smakfulla materialval. I harmoni fördelas modernt renoverat kök med anslutande tvättstuga, lättmöblerat vardagsrum med utgång till altan och uterum, utbyggd hall med klinkers och skjutdörrsgarderob, två renoverade badrum varav ett med spabad, tre sovrum med möjlighet till fler, mysigt allrum och klädkammare. Till radhuset hör separat garage i länga samt fri parkeringsplats och fiber finns indraget.

Här bor ni på lugnt och barnvänligt kvarter, skyddat från biltrafik. Samfälligheten erbjuder stora gräsytor för lek och spring, fotbollsplan, grillplatser och utegrupper. Cykelavstånd till centrum och med några minuters promenad nås förskola, skola, matbutik, fina strövområden och Bölesholmarna. Med några minuter i bilfärd nås köpcentrumet Avion och IKEA med all service som kan tänkas. Ett läge som måste upplevas på plats, kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till visning!
Snart erbjuds ett stilfullt renoverat radhus på ett av områdets bästa läge! Med underbar utsikt över slätten i solfyllt västerläge är detta en bostad som måste upplevas på plats. Under åren har radhuset varsamt renoverats med exempelvis nya fönster och installation av fjärrvärme, ljus och tidlös färgsättning, genomgående parkettgolv och smakfulla materialval. I harmoni fördelas modernt renoverat kök med anslutande tvättstuga, lättmöblerat vardagsrum med utgång till altan och uterum, utbyggd hall med klinkers, golvvärme och skjutdörrsgarderob, två renoverade badrum varav ett med spabad, tre sovrum med möjlighet till fler, mysigt allrum och klädkammare. Till radhuset hör separat garage i länga samt fri parkeringsplats och fiber finns indraget.

Här bor ni på lugnt och barnvänligt kvarter, skyddat från biltrafik. Samfälligheten erbjuder stora gräsytor för lek och spring, fotbollsplan, grillplatser och utegrupper. Cykelavstånd till centrum och med några minuters promenad nås förskola, skola, matbutik, fina strövområden och Bölesholmarna. Med några minuter i bilfärd nås köpcentrumet Avion och IKEA med all service som kan tänkas. Ett läge som måste upplevas på plats, kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till visning!

Området

Böleäng är beläget ca 3 km sydväst från centrum längst umeälven. Området har mestadels bebyggelser från 60-, 80-talet med seriebyggda villor och radhus samt hyreslägenheter. Böleäng är känt för sina grönområden och Bölesholmarna där du kan ta ett svalkande dopp och grilla.

Närservice

Livsmedelsbutik, Bölesholmarna, Volvo fabriken, grönområden, elljusspår, kyrka, vårdcentral, skola och förskola samt närheten till Tegs utbud av restauranger, frisörer, apotek och bank.

Kommunikation

Här tar du dig lätt runt med både cykel och buss. För information kring busstider gå in på www.tabussen.nu

Övrigt

Böleängsskolan har elever i åldrarna 6 till 12 år med klasser som spänner sig från förskoleklass till sexan.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter