Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ringkragevägen 136

Tygelsjö

4 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 - 5 sovrum
Boarea 145 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 2008
Uppvärmning Gas
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Carport
Förråd (isolerat, el indraget, insatt fönster)

TV OCH BREDBAND
Fiber draget via Telia.
Fastighetsbet. Hällan 9

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 35 030 kr/år
varav
Uppvärmning: 12 000 kr
El: 7 500 kr
VA: 2 930 kr
Väg, samf.: 7 800 kr
Försäkring: 4 800 kr
Beräknat antal pers: 6
Kommentar I VA kostnaden ingår både vatten och renhållning.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 583 000 kr varav mark 841 000 kr
Summa pantbrev 2 900 000 kr
Tomt
Areal: 483 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Välkommen till detta moderna 2-planshus uppfört av Skanska 2008 i attraktiva och barnvänliga Tygelsjö! Stor hörntomt med fri utsikt över öppna ytor och liten sjö. Vid fint väder ser du Turning Torso och Öresundsbron. Stilren arkitektur med stora fönsterpartier som skapar en ljus och luftig miljö med genomgående hög standard.
Välkommen till detta moderna 2-planshus uppfört av Skanska 2008 i attraktiva och barnvänliga Tygelsjö! Stor hörntomt med fri utsikt över öppna ytor och liten sjö. Vid fint väder ser du Turning Torso och Öresundsbron. Stilren arkitektur med stora fönsterpartier som skapar en ljus och luftig miljö med genomgående hög standard.

Huset erbjuder en öppen planlösning med genomgående vattenburen golvvärme på entréplan, stort kök och vardagsrum med härliga fönsterpartier. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fyra till 5 möjliga sovrum, ett stort allrum i dagsläget och två helkaklade badrum med dusch och badkar. En njutbar hörnträdgård i soligt lugnt läge med en närhet till både hav och åkrar. Mycket grönska och lättskötta rabatter samt förråd (inrett till arbetsrum) för ytterligare förvaring och carport. En väldisponerad tomt där alla kvadratmeter nyttjas på bästa sätt.

Affärer, skola/förskola och service finns i närheten och vägen till Malmö och Köpenhamn är kort med bra kommunikationsmöjligheter. Funktionell planlösning och fina tillval i denna lättskötta nästan nya villa. Ett perfekt familjeboende med verklig hemkänsla!

ENTRÈPLAN

Hall: Välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheter för hela sällskapet. Stilrent klinkergolv i grå färg och ljusa väggar.

Badrum: Helkaklat badrum med grått klinkergolv som möter vita väggar. Utrustning: Dusch, wc, handdukstork samt tvättställ.

Vardagsrum: Stort öppet vardagsrum i direkt anslutning till köket. Ekparkett på golv som matchas mot ljusa väggar. Här ges plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang om det så önskas. Stora härliga fönsterpartier bjuder på mycket ljus och rymd samt utgång till den härliga trädgården i soligt läge.

Kök: Öppet kök från Myresjö i stilrent vitt med gott om förvaring samt svart kakel ovanför arbetsytan i granit. Ett kök i vinkel som ger härlig arbetsyta eller kan användas som frukostbord. Stilren ekparkett och ljusa väggar. Rostfri utrustning från Siemens (2009): Varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn, fläkt, kyl och frys i fullhöjd samt inbyggd diskmaskin.

Grovkök: Ombyggd 2015 för ytterligare effektiv förvaring. Grått klinkergolv och vita väggar. Köksstommar i vitt samt Tvättmaskin (2015) och torktumlare (2016). Centraldammsugare är borttagen.

OVANVÅNING

Allrum: Ljusa väggar och ekparkettgolv. Kan enkelt göras om till sovrum för den som önskar.

Badrum: Helkaklat badrum med inredning från Vedum där grå klinkergolv möter vita väggar. Utrustning: Badkar, dusch, wc, handdukstork, badrumsskåp och tillhörande vask.

Sovrum 1: Ljusa väggar och ekparkett.

Sovrum 2: Ljusa väggar, skjutgarderob och ekparkettgolv.

Sovrum 3: Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Sovrum 4: Klädkammare som i dagsläget gjorts om till sovrum med heltäckningsmatta på golvet samt ljusa väggar.

Ett boende Ni inte får missa! Varmt välkomna på visning!

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter