Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sandviksvägen 5

Hemavan/Tärnaby Tärnaby

1 850 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 5 sovrum
Boarea 96 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1982
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 18 april 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 49 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2 + 1-glas
Tak: Plåt
Övrigt Fiber finns.
RENOVERINGAR
2012: Målat innertak, tapetserat väggar och lagt in nya golv i sovrum nere. Målat tak och tapetserat i kök och vardagsrum, slipat trägolvet vardagsrum.
2013: Renoverat badrum nere av firma. Bytt ut kompressor i bergvärmepump av firma.
2014: Ny tvättmaskin och torktumlare.
2015: Renoverat badrum uppe av firma.
2016: Målat tak, tapetserat och lagt in nytt golv i båda sovrummen uppe.
2018: Ny diskmaskin.
2019: Byggt igen dörr vid groventrén av firma. Målat tak och väggar samt lagt in nytt golv i allrummet uppe.
2020: Målat tak och väggar i hallen nere, lagt in nytt golv i hall och kök. Ny spis/varmluftsugn. Lagt in ny filtmatta på trappstegen. Bytt ut köksluckor med knoppar/handtag. Ny spisfläkt. Nya innerdörrar till alla rum på nedervåningen (5 st). Målat alla fönster utvändigt.

Inventarier som ej ingår i köpet:
I ekonomidelen; kylaggregat till kylrum, frysboxar, liten kyl, diskmaskin, torkskåp, lös diskbänk, lös bänkskiva, vakuumpackmaskin.
Timrad kåta utomhus.
Fastighetsbet. Laxvik 1:158

Övriga byggnader

Fristående dubbelgarage, ej isolerat.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 40 061 kr/år
varav
El: 32 314 kr (20919 kWh)
VA: 5 247 kr
Renhållning: 2 500 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 4312 kr
Kommentar Säkring: 16A. Elförbrukningen innefattar både el och uppvärmning.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 575 000 kr varav mark 99 000 kr
Summa pantbrev 1 080 000 kr
Tomt
Areal: 1371 kvm
Typ: Naturtomt
Tomtbeskrivning Stor trädgård med delvis grusad uppfart samt gräsytor som passar perfekt för lek och spring. Här finns många möjligheter och en bra grund för den som vill skapa och utforma sin trädgård.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten och avlopp.

1 ½ plans villa med både kall- och varmgarage SNART TILL SALU i Tärnaby!

SNART HÄR! Välkommen till denna renoverade 1 ½ plans villa vid Tärnaån i Tärnaby. På lugnt kvarter med gångavstånd till förskola, lekplats, sjukhus, apotek, busshållplats, fina vandrings- och skoterleder . Huset erbjuder många möjligheter och kan anpassas efter behov. Entréplan har en ljus och välkomnade hall, stort vardagsrum med utrymme för både sittgrupp och matplats, kök med gott om förvaring, tre sovrum, renoverat badrum samt en ekonomidel med tvättstuga, garage och förråd. Övre plan har ett stort allrum, två sovrum och ett renoverat badrum. I garage/förrådet har det tidigare bedrivits tvätteri och bageri, vilket skapar möjlighet för den som vill driva verksamhet. Utöver detta finns ett dubbelgarage, ej varmbonat. Uppfart med plats för flera bilar och en stor naturträdgård med passar perfekt för lek och spring. Låg drift via bergvärme och nya ytskikt i alla rum.
I området finns fina skoter- och vandringsleder, längdspår, vacker natur som är rik på bär och svamp samt närhet till Tärnaby och Hemavans välkända skidsystem.
KOMMER SNART TILL SALU! Välkommen till denna renoverade 1 ½ plans villa vid Tärnaån i Tärnaby. På lugnt kvarter med gångavstånd till förskola, lekplats, sjukhus, apotek, busshållplats, fina vandrings- och skoterleder . Huset erbjuder många möjligheter och kan anpassas efter behov. Entréplan har en ljus och välkomnade hall, stort vardagsrum med utrymme för både sittgrupp och matplats, kök med gott om förvaring, tre sovrum, renoverat badrum samt en ekonomidel med tvättstuga, garage och förråd. Övre plan har ett stort allrum, två sovrum och ett renoverat badrum. I garage/förrådet har det tidigare bedrivits tvätteri och bageri, vilket skapar möjlighet för den som vill driva verksamhet. Utöver detta finns ett dubbelgarage, ej varmbonat. Uppfart med plats för flera bilar och en stor naturträdgård med passar perfekt för lek och spring. Låg drift via bergvärme och nya ytskikt i alla rum.
I området finns fina skoter- och vandringsleder, längdspår, vacker natur som är rik på bär och svamp samt närhet till Tärnaby och Hemavans välkända skidsystem.

-5 SOVRUM

-GARAGE MED FÖRRÅD + FRISTÅENDE DUBBELGARAGE

-MÖJLIGHET FÖR DEN SOM DRIVER VERKSAMHET

-BERGVÄRME

-NYA YTSKIKT

-TVÅ RENOVERADE BADRUM

ENTRÈPLAN
HALL
Rymlig hall med utrymme att hänga av sig ytterkläderna. Gråa väggar och golvmatta. Här finns trappen upp till övre plan.

KÖK
Grå köksinredning med rostfria knoppar/handtag samt ledlampor ovan arbetsbänken. Maskinparken består av diskmaskin, spis/ugn, fläkt, kyl och frys. Vita väggar och golvmatta. Rymlig matplats för stora sällskap och utsikt mot framsidan av huset.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp. Här finns utrymme för både sittgrupp och matgrupp. Ljus tapet på väggen och trägolv. Taket är vitmålat och i anslutning till rummet finns en altandörr till baksidan.

BADRUM
Renoverat badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns kommod med dubbla tvättställ, spegelskåp, wc och badkar. Spotlights infällt i taket.

SOVRUM 1
Större sovrum med utrymme för dubbelsäng. Parkettgolv och ljus tapet på väggen med fondvägg. Vitmålat tak och garderober.

SOVRUM 2
Parkettgolv och grå tapet på väggen. Vitmålat tak och garderober.

SOVRUM 3
Parkettgolv och vit tapet på väggen. Vitmålat tak.

EKONOMIDEL
Från köket når du en mindre hall som tidigare varit groventré. Här finns tvättstuga med bergvärmepanna, tvättmaskin och torktumlare samt garderob.

ÖVRE PLAN
ALLRUM
Stort allrum som passar perfekt till extra tv-rum eller lekrum. Ny golvmatta och ljusa tapeter på väggen. I anslutning till allrummet finns en klädkammare.

WC
Renoverad med våtrumsmatta och tapet på väggen. Här finns kommod, spegelskåp, högskåp, dusch och wc.

SOVRUM 4
Laminatgolv och ljusa tapeter på väggen. Vitmålat tak.

SOVRUM 5
Laminatgolv och grå tapet på väggen. Vitmålat tak. Lucka till på ena sidan väggen för att komma åt värmeväxlaren.

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närservice

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar. Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår. Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter