Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Södra Lundavägen 29

Centrum Staffanstorp

4 495 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 4,5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 135 kvm + 9 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1909 Ombyggt 2014
Uppvärmning Vattenburen el (golvvärme) & Luft/Luft
Energideklaration
Utfärdad den 15 augusti 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta/Plintar
Stomme: Betong/Trä
Fasad: Tegel/Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong/Trä
Tak: Papp/Eternit
Övrigt 2014 har samtliga ytskikt i hela huset renoverats, nytt badrum och WC byggts samt helt nytt kök och tvättstuga. Tillbyggnaden, uppbyggd av isoblock, rymmer idag kök, bad samt tvättstuga/groventré. Övervåningen byggdes under 80-talet.

Fiber indraget.

Arrendekontrakt finns för den del av grannens skjul som står på säljarens tomt. Detta arrende löper ut 2022 utan skyldighet att omförhandlas.
Fastighetsbet. Stanstorp 1:41

Övriga byggnader

Förrådsbyggnad från 2015 om ca 9 kvm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 35 328 kr/år
varav
El: 22 500 kr (14400 kWh)
VA: 6 900 kr
Renhållning: 1 928 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 364 000 kr varav mark 573 000 kr
Summa pantbrev 2 217 000 kr
Tomt
Areal: 324 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Nyttjanderätt Område

Unikt gathus mitt i centrum med skyddat och privat läge!

Längs med mysig och barnvänlig kullerstensgata bara ett stenkast från Staffanstorps Centrum ligger detta moderniserade gathus med originalcharm från tidigt 1900-tal. Detta unika boende har under 2014 totalrenoverats samt byggts ut och är nu hela 135 kvm i två plan. Planlösningen är modern och öppen på nedervåningen med en imponerande takhöjd i köket medan övervåningen bjuder på tre bra sovrum och toalett. Dubbla badrum i lyxigt utförande, påkostat kök med granitbänkskiva samt en stor tvättstuga är några av de många uppgraderingar som gjorts under 2014. Samtidigt har husets charmiga originalkaraktär bibehållits på ett fint sätt.
Tillbyggnaden är av sten med putsad fasad medan originaldelen är byggd av tegel som sedan målats. Tillsammans med den snyggt stenlagda uteplatsen på innergården är detta ett mycket lättskött och gediget hus i kanonskick. Välkomna till ett av Staffanstorps bästa hus!
INTERIÖR

VARDAGSRUM
I delvis öppen planlösning mot köket ligger det lättmöblerade och mycket trivsamma sällskapsrummet inrett med ekparkett och vita väggar. Rummet som har flera stora fönsterparti mot både gatan och gården bjuder på ett rikligt ljusflöde. Här ryms både ett stort matsalsmöblemang och en väl tilltagen soffgrupp.

KÖK
Kvalitativt och lyxigt kök i mattvitt utförande där handtagen är integrerade i själva luckan. Den massiva stenskivan av svart granit ger gott om arbetsyta medan de djupa lådorna skapar gott om förvaring. Tack vare den moderna öppna planlösningen tillsammans med imponerande takhöjd på över 3 meter och glasade altandörrar är rymden i detta kök helt fantastisk. Genomgående integrerade och rostfria vitvaror i form av kyl/frys med ismaskin, mikrougn, extra bred induktionshäll, diskmaskin samt varmluftsugn - allt från välrenommerade Siemens. Golvvärmda klinker samt vita släta väggar.

BADRUM
Härlig spakänsla på detta helrenoverade badrum från 2014 i tidlös design i vitt och svart utförande. Ett generöst hörnbadkar ger extra lyx i vardagen. Gott om förvaring i form av kommod och väggskåp. Givetvis finns här golvvärme. Jacuzzi installerad 2021

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Praktiskt utformad tvättstuga med massvis av förvaring och arbetsyta. Tvättmaskin från Samsung och torktumlare av märket Electrolux. Klinkergolv och vita väggar.

OVANVÅNING
Övervåningen är optimalt planerad där man möts av en möblerbar hall inredd med laminatgolv och vita målade väggar. Till vänster ligger en snygg WC med svart mosaikklinkergolv, vita kaklade väggar med fondvägg av mosaik samt tvättställ med både förvaringskommod samt dubbla spegelskåp. Vidare finner vi 3 bra sovrum i varierande storlek. Samtliga rum är inredda med ekparkettgolv och vita släta väggar. En önskvärd planlösning där den privata delen återfinns på våning 2 medan de sociala ytorna ligger på entréplan.

OMRÅDESINFORMATION
-Mer centralt kan du knappast bo i Staffanstorp. Dock är Södra Lundavägen en kullerstensbelagd återvändsgata vilket gör den mycket lugn och barnvänlig.
-Busshållplatsen som enkelt tar er till Malmö/Lund ligger 50 meter från bostaden.
-Skola,dagis, matbutiker och legendariska Bengts konditori ligger på krypavstånd.
-Parkering på gatan eller på tomtens framsida.
-Gångavstånd till Bråhögsbadet.

Området

Mer centralt kan du knappast bo i Staffanstorp. Dock är Södra Lundavägen en kullerstensbelagd återvändsgata vilket gör den mycket lugn och barnvänlig.

Närservice

Skola,dagis, butiker och legendariska Bengts konditori ligger på krypavstånd.

Kommunikation

Busshållplatsen som enkelt tar er till Malmö/Lund ligger 50 meter från bostaden.

Parkering

Parkering på gatan eller på tomtens framsida.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter