Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vitklövervägen 26

Nälsta Spånga

4 995 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 - 5 sovrum
Boarea + Biarea 140 kvm + 3 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1967
Uppvärmning Luft/vatten VP, Luft/luft VP
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 3 september 2021
Energiklass: D
Primärenergital: 107 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä och lättbetong
Fasad: Plåt-, trä- och troligtvis plastfasad.
Fönster: 2-glas
Tak: Betongpannor
Övrigt Gjorda renoveringar av nuvarande ägare:
2021 Ny tvättmaskin
2018 Ny luftvattenvärmepump (vattenburen radiatorvärme och varmvattenberedning)
ca 2016 & 2019 Nya toalettstolar
ca 2010 ca Ny luftvärmepump (luftvärme och konfortkyla)
ca 2010 Ny kyl/frys
Fastighetsbet. Sixtus 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 30 846 kr/år
varav
El: 19 520 kr
VA: 3 326 kr
Renhållning: 2 000 kr
Försäkring: 6 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Driftkostnaderna är till viss del uppskattade då det saknas exakt information på samtliga poster. Uppgivna kostnader är baserade på att en person bor i huset som också varit fallet. Driftkostnader kommer att variera en hel del beroende på hur många personer som bor i huset och abonnemang.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 3 575 000 kr varav mark 1 907 000 kr
Summa pantbrev 430 000 kr
Tomt
Areal: 584 kvm
Typ: Friköpt
Tomtbeskrivning Träd: 2 st. äppelträd som ger rikligt med god frukt 1 st. plommonträd som ger rikligt med god frukt Ornäsbjörk. Ornäsbjörken uppstod i Ornäs i Dalarna som en sällsynt lyckad mutation av vårtbjörk. Det är inte bara ett ovanligt vackert träd med sin vita stam och finflikiga blad – det är också allergivänligt eftersom det inte producerar pollen. Buskar: Häck runt tomten: Syrén, Aroniabär, Spirea, Rosenhallon, Nyponros Buskar vid uteplatsen: Syrén Paradisbuske vid nedre gräsmattan På tomten: Fläder, Krusbär, Vinbär, Smultron, Rabarber, Gräslök I trädgården: olika rosor bl.a. Rosa Mundi (en av de äldsta kända odlade rosorna. Rosen omskrivs första gången 1581, men sannolikt mkt äldre), Pioner, Alium, Daggkåpa, Höstanemon, Purpurklätt, Alunrot, Paradisbuske, Plymspirea, Rosenvial, Gullvivor, Scilla, Klematis, Rhododendron.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse

Underbart läge med stor hörntomt i bästa solläge. 140 kvm med 3-5 sovrum. Garage

- Bästa tänkbara läge i området
- Insynsskyddat läge på återvändsgata
- Stor, grönskande och barnvänlig hörntomt
- Sol från förmiddag till kväll
- Tre ordentliga sovrum med möjlighet ändå upptill fem
- Garage i direkt anslutning till huset
- Fem-tio minuters promenad till skola och förskola

***Kommande försäljning. Kontakta mäklaren för mer information och om intresse finns***

Letar ni kedjehus i området så missa inte detta! Optimalt planerad och funktionell bostad med plats för stora familjen. Unikt tillfälle att förvärva huset som bjuder på mängder av möjligheter och bästa tänkbara läge i området yttersta på längan, yttersta huset, och extra stor hörntomt med underbara omgivningar som stor grönskande äng och rofylld natur. Magiskt solläge i sydväst med sol på tomten från förmiddag till kväll. Fördelen med gavelhus är just att tomten blir väldigt mycket större jämfört med majoriteten av grannhusen i längan samt den enorma kvaliteten att kunna röra sig fritt runt huset, all extra grönyta och den mycket mer privata känslan. Oslagbart! Trädgården bjuder på grönskande ytor och gott om plats för barnlek och planteringar. Insynsskyddad med mängder av vackra blommor och växter.
Lugn återvändsgata, nära skola och förskola, bra kommunikationer och genomgående välvårdad bostad. Huset har ett visst renoveringsbehov men det är mycket väl omhändertaget vilket ger er en ypperlig möjlighet at skapa ert drömhem för många lyckliga år framåt. Nuvarande ägare har bott i huset sedan 1994. Missa inte denna väldigt unika möjlighet! Garage finns i direkt anslutning till huset. Möjlighet finns till hela fem sovrum.
Välkommen till Vitklövervägen 26.

Området

Hela området omges av fina promenadstråk, grönområden och härliga cykelbanor. Stora fina parklekar finns för de mindre barnen i familjen. Johannelundstoppen är en uppskattad plats för sommar- och vinteraktiviteter. Det finns flera bra badplatser i närheten som Hässelby Strandbad, Maltesholmsbadet och Kanaanbadet. Här finns också flertalet båtklubbar samt en utomhusbassäng i Nälsta. I Grimstaskogens naturreservat finns motionsslingor och på Grimsta sportfält finns fotbollsplaner, ishockeyhall samt ridhus. Hässelby golf erbjuder en 9-hålbana samt bra range och övningsområde.

Närservice

Vid Vällingby centrum finns all viktig närservice du kan tänkas behöva i form av vårdcentral, tandläkare, apotek, större livsmedelsbutiker och annat som är viktigt. Här finns också mycket nöjen i form av restauranger, biograf, klädbutiker, bibliotek mm. Lokalt i området finns såväl Vinstaskolan för årskurs F-9 samt Nälstaskolan för årskurs F-6. För den idrottsintresserade är det nära till Grimsta idrottsplats, Simhall i Vällingby, tennisbana i Nälsta och Nälstabadet för utomhus säsongen.

Kommunikation

En promenad bort finns tunnelbana vid både Vällingby centrum och Johannelund. Busslinje 179 passerar området och går mellan Vällingby centrum och Sollentuna samt går via Spånga station.

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter