Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Järnåldersringen 444

Söderby

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 107 kvm + 18 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans radhus
Byggnadsår 1984
Uppvärmning El-panna, vattenburet system
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Kyl / Frys 2018
Duschrum 2007
Fastighetsbet. Söderby Huvudgård 2:432

Övriga byggnader

Praktiskt förråd på baksidan
Mysigt växthus, perfekt för den med gröna fingrar!

Allmänt om fastigheten

varav
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning. I samfällighetsavgiften ingår bl a kabel-tv (grundutbud), sophämtning, kallvatten, skötsel av området, vinterunderhåll.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 835 000 kr varav mark 1 171 000 kr
Summa pantbrev 2 070 693 kr
Tomt
Areal: 161 kvm
Typ: Plan Trädgårstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Haninge Söderby Huvudgård GA:15 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Haninge Söderby Huvudgård GA:27 ändamål: Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Välplanerat och friköpt radhus med underbar baksida i mysiga Söderby!

Varmt välkommen till detta underbara radhus i mysiga Söderby. Här erbjuds ett kvadratsmart boende med närhet till det mesta. Vad sägs om två uteplatser, ett fräscht kök, tre sovrum, två helkaklade badrum och stort vardagsrum. På framsidan erbjuds gröna ytor och gott om plats för möblemang. På baksidan finns en stor altan delvis under tak med underbara vinrankor över. Här finns gott om plats för grill, utemöbler och gräsmattan inbjuder till lek. På dessa uteplatser kan man njuta av solens alla timmar.

På gångavstånd ligger Ica Maxi, förskola, skola och i området går buss till Gullmarsplan, Handen och Vega.
Detta är en bostad för den kräsne som måste upplevas på plats.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!
HALL
Ljus, rymlig och välkomnande hall med gott om plats för att hänga av sig direkt till höger. Här är väggarna vitmålade och golvet kläs av snygg klinker i mörk ton. Från hallen når man samtliga rum på entréplanet.

SOVRUM
Stort sovrum med fönster mot framsidan. Här finns gott om plats för dubbelsäng, byrå och skrivbord om så önskas. Väggarna är målade i vitt och ena kortsidan har en röd fondvägg som bryter av mot det ljusa. På golvet ligger snyggt laminatgolv.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med vitt kakel och grått klinker. Ena väggen går i bägge färger. Här finns stilren duschhörna i glas, wc, handfat med kommod och spegelskåp med belysning.

KÖK
Mysigt kök med dubbla fönster som skänker fint ljus. Intill fönstren finns gott om plats för stort matbord, väggarna är klädda i ljus mönstrad ton och på golvet ligger snygg laminat.
Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, spis, fläkt, diskmaskin och skåpinredningen går i ljusgrå ton.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med underbart ljusinsläpp tack vare fönstren mot baksidan. Här finns gott om plats för stor soffa, tv-möbler, vitrinskåp och annat. Väggarna är tapetserade i ljusgul ton och snygg parkett klär golvet.

NEDRE PLAN
SOVRUM 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och byrå. Här är väggarna vita och ena väggen går i beige ton. Här finns fönster mot den mysiga baksidan.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med tvättdel. Här finns badkar, wc, tvättmaskin, spegelskåp med belysning, handfat med kommod och gott om förvaring. Kakel och klinker går i en ljusbeige/grå ton.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med vita väggar och en blå fondvägg. Här finns gott om plats för säng, annat möblemang och lek.

SOVRUM 3
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns praktiska garderober och utgång till den underbara baksidan. På uteplatsen finns en härlig altan som fångar många av solens timmar. Matgruppen är placerad under tak och här hänger vinrankor som skapar en härlig sommarkänsla. Här finns gott om plats för grill, studsmatta och annat. Ett praktiskt förråd och ett härligt växthus finns på tomten.

Området

Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is. Tyresta Nationalpark med sina höga träd nås med bil eller buss eller varför inte på cykel?Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is. Tyresta Nationalpark med sina höga träd nås med bil eller buss eller varför inte på cykel?

Närservice

Den kommersiella servicen är väl etablerad ca 5 min bort finns Ica Maxi och Lidl. Inom en radie av 5-10 minuters bilfärd hittar man till större handelsplatser med livsmedel, konfektion och apotek.

Kommunikation

Buss till Gullmarsplan går från området och strax utanför även buss till Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort.

Parkering

Samfälligheten ombesörjer p-platser och garage i området med kö-system genom samfälligheten. Samfälligheten ser alltid till att nyinflyttade får minst en p-plats. I brist på plats löser samfälligheten detta med tillfälligt p-tillstånd vid gästparkeringarna i väntan på ledig plats. 57 platser med MV-stolpe. Avgift 200 kr/mån. 33 platser utan MV stolpe. Avgift 150 kr/mån. 8 platser med laddstation för el-bil. Pris ej fastställt i skrivande stund. 12 platser för gäster. Med avgift enligt P-Service. Det finns i dag 54 garage för bil (avgift 300 kr/mån) samt 3 utrymmen för MC (150 kr/mån).

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter