Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Brunstorps gärde 17

Brunstorp Säve

3 950 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 122 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 1992
Uppvärmning Värmepump
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 30 mars 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 55 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt RENOVERINGAR:
2016: Huset målades utvändigt.
2017: Ommålning av innertak och målning/tapetsering av väggar i alla rum förutom tv-rummet.
2017: Renovering av badrum på övervåningen.
2017/2018: Renovering av badrum på entréplan.
2018: Pergola på framsidan. Utbyggnad av altan på baksidan samt anläggande av grillplats.
Fastighetsbet. Brunstorp 28:4

Övriga byggnader

Förråd finns i anslutning till husets entré. Det finns även plats för förvaring i garaget. Huset har en oinredd vind.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 33 348 kr/år
varav
El: 16 000 kr
Sotning: 404 kr
Väg, samf.: 12 000 kr
Försäkring: 4 944 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Kommentar - I samfällighetsavgiften ingår vatten till en viss gräns, underhåll av garage, snöröjning i området samt sophämtning. - Elkostnaden inkluderar uppvärmning. - Fiber är installerat via Telia. Månadsavgift tillkommer beroende på vilken hastighet man väljer.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 448 000 kr varav mark 901 000 kr
Summa pantbrev 3 000 000 kr
Tomt
Areal: 240,6 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Göteborg Brunstorp GA:11, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Brunstorp GA:9
Är du också trött på att leta efter dörrnyckeln?
Här öppnar du dörren med kodlås, tryggt och bekvämt.
I populära Brunstorp kommer snart detta mysiga parhus ut till försäljning. Här bor du med närhet till kommunikationer och stadens brus samtidigt som området andas lantlig idyll. Huset erbjuder två uteplatser att njuta av under sommaren och när hösten nalkas tänder du kaminen och fortsätter myset inomhus. Huset är i huvudsak renoverat de senaste åren och är därför i mycket fint skick. Det finns gott om parkering i området och den egna bilen parkerar du bekvämt i garaget.
Välkommen att höra av dig!
Välkommen in i hallen där du möts av en trevlig hemmakänsla. Golvet är klätt med grå klinker som sedan övergår i ekparkett som löper vidare in genom hela bostaden. På väggarna sitter en påkostad tapet från Morris & Co. Hallen är lagom stor och rymmer avhängning av ytterkläder samt mindre möblemang. I direkt anslutning finns även ett förrådsutrymme för ytterligare förvaring. Till vänster ligger vardagsrummet som rymmer både soffgrupp, matsalsmöbel och förvaring. Här finns en stilren braskamin för extra värme och mysfaktor. Rummet har en fin fönstersättning och härifrån tar du dig vidare ut till den stenlagda uteplatsen på husets framsida. Här sitter du omsluten av en trevlig pergola som byggdes sommaren 2018.

Köket är bra planerat och utrustat med kyl, frys, ugn, mikro, induktionshäll samt diskmaskin för att underlätta vardagsbestyren. Köksinredningen går i vitt i kombination med ett grönt kakel ovanför köksbänken. Köksväggarna är klädda med en smakfull designtapet, även här från Morris & Co. Från köket tar du dig vidare ut på den stora altanen med insynsskyddat läge. Här finns gott om utrymme för både matplats, loungehörna och grillplats. För den trädgårdsintresserade finns även plats för odling och blommor.
I anslutning till köket ligger tvättstugan. Fullt utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Här finns även en bänk med avlastningsyta samt tvättho. Vidare finns ytterligare förvaringsutrymme och husets värmeinstallation.

På entréplan ligger även ett av bostadens två badrum som renoverades vintern 2017/2018. Golvet är klätt med ett vitt klinker med underliggande golvvärme och väggarna är delvis kaklade i kombination med målade väggar. Här finns wc, handfat i kommod, spegelskåp samt dusch och handdukstork.

Trappan i hallen tar dig vidare upp till övre plan. Väl uppe finner vi ett utrymme som lämpar sig bra för exempelvis kontor eller läshörna. Härifrån tar du dig vidare till alla de tre sovrummen som är bra till storleken. Det största sovrummet erbjuder bra förvaring i form av en klädkammare och väggarna bjuder även här på design men denna gång från Eijffinger.

På övre plan ligger det andra badrummet som renoverades stilfullt under 2017. Badrummet är inrett med wc, badkar, handfat i kommod samt spegel. Golvet är klätt med ett smakfullt och exklusivt marrakechinspirerat klinker som även plockats upp som detalj i handfatets kommod. Här finns golvvärme och handduken rycker du varm och go direkt från handdukstorken.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering