Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Högabergsvägen 14

Kummelnäs Saltsjö-Boo

5 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea 70 kvm + 35 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 2011
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 24 mars 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 82 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Kummelnäs 11:133

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 22 144 kr/år
varav
Uppvärmning: 9 000 kr
VA: 4 800 kr
Renhållning: 1 500 kr
Väg, samf.: 1 900 kr
Försäkring: 4 944 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 4024 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 4 126 000 kr varav mark 2 559 000 kr
Summa pantbrev 5 037 000 kr
Tomt
Areal: 1860 kvm
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Nacka Kummelnäs GA:1

1/2 plans villa i kummelnäs!

Ring för att boka in en visning! 0735-155121


Välkommen till detta mycket trivsamma 1 1/2 -planshus med loft och gästhus. Mycket trevligt boende i idylliska Kummelnäs nära badsjö och havet. Huset är byggt 2011 (45+45) och har detaljplan med generös byggrätt! I dag består fastigheten av en välplanerad minivilla med kök, vardagsrum, helkaklat badrum, och 2 sovrum på övre plan samt en stor uteplats. Stor trädäckad altan som ger möjlighet till sol hela dagen. Fiber och larm är indraget och installerat i huset. Trevligt högt och insynsskyddat läge på solig plan och lättskött trädgårdstomt och stor gräsmatta. Plats för flertalet bilar på den grusade infarten. Här bor du granne med naturen i ett trevligt och populärt bostadsområde med närhet till både hav, badsjö, naturreservat, dagis skola och med goda busskommunikationer till Slussen.
Ring för att boka in en visning! 0735-155121

Välkommen till detta mycket trivsamma 1 1/2 -planshus med loft och gästhus. Mycket trevligt boende i eftersökta och idylliska Kummelnäs nära badsjö och havet. Huset är byggt 2011 (45+45) och har detaljplan med generös byggrätt! I dag består fastigheten av en välplanerad minivilla med kök, vardagsrum, helkaklat badrum, och 2 sovrum på övre plan samt en stor uteplats. Stor trädäckad altan som ger möjlighet till sol hela dagen. Trevligt högt och insynsskyddat läge på solig plan och lättskött trädgårdstomt och stor gräsmatta. Plats för flertalet bilar på den grusade infarten. Här bor du granne med naturen i ett trevligt och populärt bostadsområde med närhet till både hav, badsjö, naturreservat, dagis skola och med goda busskommunikationer till Slussen.

Området

Kummelnäs är en barnvänlig och lugn villaidyll med blandad bebyggelse. Naturskön miljö nära hav och sjö med promenadstigar och mysiga badplatser inom nära avstånd. Småbåtshamn finns i Lövbergaviken, där man även kan bada från klipporna. En ångbåtsbrygga med möjlighet att förtöja båten under ett dygn finns vid Kummelnäsvikens inre brygga. Dessutom är det inte långt till Velamsunds naturreservat med bl a spår för skidåkning, vandring och motion. I Velamsund finns även ridhus och restaurang Långa raden.

Kommunikation

Orminge Centrum med pendelparkering och stort serviceutbud nås inom 7-8 minuter och City nås inom 20 minuter med bil. Med motorvägsbussar nås Slussen eller Cityterminalen inom 20 min. Från Kummelnäs hållplats Kvarnsjön går buss 417 till Orminge Centrum där byte mot motorvägsbuss till Slussen sker. total restid cirka 30 minuter. Det finns utmärkta cykelbanor direkt utanför fastigheten och hela vägen in till stan. Från Kummelnäs/Vikingshill och Hasseludden kan man sjövägen nå Stockholms City från närbelägen Ångbåtsbrygga, lika så nås vackra skärgårdshamnar som Vaxholm, Grinda och Sandhamn med Waxholmsbåt eller privat båt.

Övrigt

I området finns populära Backeboskolan är en friskola med förskola och årskurs 1-6. Myrsjöskolan (förskola och årskurs 1-9) och Sågtorpsskolan (förskola och årskurs 1-6) finns 2-3 km söder om Kummelnäs. Det finns ett kommunalt dagis vid Kummelnäs vändhållplats. Kummelnäs förskola och föräldrakooperativet Regnbågen (dagis) ligger vid Kummlenäsviken. I Kummelnäs kapell finns en öppen förskola.

Bilder

Visa alla

HitCounter