Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Svartögatan 34

Rydebäck

3 495 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 143 kvm + 7 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-planskedjehus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Gaspanna
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel + Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Bredband samt TV via Telia.
Fastighetsbet. Korpholmen 4

Övriga byggnader

Isolerat garage. Tak ej isolerat. Förråd i direkt anslutning till garage.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 28 750 kr/år
varav
Uppvärmning: 14 000 kr
El: 4 500 kr (5000 kWh)
VA: 3 800 kr
Renhållning: 2 400 kr
Försäkring: 4 050 kr
Beräknat antal pers: 5
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 3906 kr
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 718 000 kr varav mark 694 000 kr
Summa pantbrev 2 871 000 kr
Tomt
Areal: 322 kvm
Tomtbeskrivning Plattsatt framsida. Plattsättning, trädäck och gräsmatta på trädgårdssidan. Odlingshörna.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Modern bostad i populära Rydebäck! Välplanerad bostad för familjen med genomgående stilfulla materialval och sober färgsättning. Kök och vardagsrum med halvöppen planlösning, kamin och bostaden har ett härligt ljusinsläpp. Fyra rymliga sovrum och ett tv-rum/kontor på ovanplan. Carport med praktiskt förråd i direkt anslutning till trädgårdssidan och uppfart gör det möjligt med plats för flera bilar. Lättskött trädgård med både plattsättning, trädäck och gräsmatta. Varmt välkomna!
Modern bostad i populära Rydebäck! Välplanerad bostad för familjen med genomgående stilfulla materialval och sober färgsättning. Kök och vardagsrum med halvöppen planlösning, kamin och bostaden har ett härligt ljusinsläpp. Bostaden har genomgående släta väggar och ekparkettgolv. Fyra rymliga sovrum och ett tv-rum/kontor på ovanplan. Carport med praktiskt förråd i direkt anslutning till trädgårdssidan och uppfart gör det möjligt med plats för flera bilar. Lättskött trädgård med både plattsättning, trädäck och gräsmatta. Bra kommunikationer med både tåg och buss. Varmt välkomna!

ENTRÈPLAN
Hall
Välkomnande hall som är genomgående och som även har utgång till trädgårdssidan. Skjutdörrsgarderober och goda förvaringsmöjligheter. Ljusgrå släta väggar och mörkt klinker på golv.

Kök/matplats
Stilrent och välplanerat kök med släta luckor i vitt. Plats för stort matsalsbord med tio sittande gäster. Stor kyl och frys, diskmaskin, spishäll, spis, fläkt, inbyggnads mikro. Gott om arbetsytor med svart kakel ovan diskbänk.

Vardagsrum
Stora fönsterpartier med ett underbart ljusinsläpp och utsikt över trädgården. Släta vita väggar och en fin fondtapet. Utgång till trädgårdsidan även här.

Toalett/dusch
Helkaklade vita väggar och schakrutigt klinker i vitt och grått. Dusch, toalett, handdukstork med värme, spegel med belysning, handfat på kommod och vädringsfönster.

Tvättstuga
Rymlig tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Mörkgrått klinker på golv, vitt kakel ovan diskbänk och vita släta väggar. Vask, tvättmaskin och torktumlare (Siemens 2011).

ÖVRE PLAN
Trappan som leder oss upp till övre plan har en praktisk klädkammare under. Vi möts av en mysig tv-hörna alternativt kontorsdel eller lekdel om man så önskar! Fyra rymliga sovrum varav ett föräldrarsovrum med skjutdörrsgarderober och mönstrad fondtapet. I ett av sovrummen finns även en rymlig klädkammare med elfa-system.

Badrum
Helkaklade vita väggar och mörkgrått klinker med golvvärme. Badkar, toalett, vask, spegel med belysning, handdukstork med värme, vägghängt skåp och vädringsfönster.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter