Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Styrsögatan 6

Rydebäck

6 595 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Boarea 178 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 6 mars 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 92 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Lörudden 6

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 15 688 kr/år
varav
El: 15 688 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning, uppvärmning, produktion samt skattereduktion och kan därför variera beroende på egen förbrukning.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 754 000 kr varav mark 711 000 kr
Summa pantbrev 1 003 000 kr
Tomt
Areal: 638 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Rya GA:15 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Rya GA:8 ändamål: Radio-tv och/eller tele
Vi presenterar med glädje denna stilrena och väldisponerade villadröm på ett av Rydebäcks bästa läge. Interiört erbjuds ni representativa sällskapsytor där utemiljön tillåts att integreras via stora fönsterpartier mot trädgården i söderläge. Bostaden har spännande lösningar där köket är ståtligt placerat och ger en överblick över de sociala ytorna i matsals- och vardagsrumsdelen.

Bostaden bjuder på genomgående vackra och tilltalande materialval, generösa sällskapsytor, kamin och därtill tre väldigt generösa sovrum. Vidare finner vi två helkaklade badrum varav ett med badkar och ett med bastu, en smakfull köksinteriör med köksö samt ett välutrustat tvättrum. Härligt ljusinsläpp ifrån stora takfönsterpartier ger ovanplan en fantastik miljö med utsikt över grönområde och grannskap.

Underbar utemiljö som matchar sitt hus väl. Det här är precis lika vackert och välskött ute som inne. Den upphöjd uteplats med trädäck är en fantastisk rogivande oas med spabad och loungeområde. Garage med elektriska takskjutport.


Den en väl tilltagna utemiljön med ett fantastisk uterum med utgång från vardagsrummet erbjuder en välklippt gräsmatta och uteplats i söderläge.

Ett hem långt över det ordinära med imponerande rymd och stilsäker interiör som samspelar med den fantastiska utemiljön som är minst lika tilltalande som interiören och bjuder på förutom spaområdet en privat, lättskött och upplyst trädgård.

Här kommer du att bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till såväl barnomsorg, skolor och natur. I detta trygga och uppvuxna villaområde är bebyggelsen blandad och omgivningarna varierande med grönområden. På några minuters promenad kan du vara nere vid stranden. Pågatågsstation ligger ca 1 km bort och nås på ca 10 min gång. Gillar du golf så finns det ca 5 minuters bilfärd från ditt nya hem en av Helsingborgs bästa banor. I Rydebäck har man goda kommunikationer med fina cykelvägar till såväl till stadens centrum som snabb åtkomst till E4/E6 - perfekt för dagpendlaren.

Varmt välkommen på visning av ett hem för hela familjen som måste upplevas på plats!
Välkomnande entréhall med plats för avhängning i anslutning till den öppna planlösningen samt bostadens badrum som erbjuder badkar, toalett, handfat på kommod samt spegel med belysning. Klinker på golv i praktisk grå nyans samt väggar med vit kakel och mönstrad mosaik.
Vardagsrum och matrum i öppen planlösning med en fantastisk känsla av rymd och ljus genom de stora fönsterpartierna med utgång till trädgård och uteplats. Kaminen med glasparti mot såväl kök som vardagsrum erbjuder förutom värme en ombonad och hemtrevlig atmosfär. Genomgående för bostadens sociala utrymmen finner vi ett snyggt parkettgolv, ljust målade väggar.

Stilrent kök med luckor i vit nyans. Välplanerat och praktiskt med gott om arbetsyta på bänkskivan samt en snygg mosaik i gråa nyanser som stänkskydd. Här finner vi även en helglasad altandörr samt fönster som erbjuder uppsikt över bostadens poolområde och vy över trädgården. Komplett maskinpark bestående av inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin, samt kyl och frys. Köksö med induktionshäll, arbetsyta, förvaring och plats för flera barstolar.

Sovrum med parkettgolv samt fönster. I hallen finns en stor garderobsvägg med gott om plats för förvaring.
Tvättrum med kaklat golv, tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med tvättställ.
Från vardagsrummet nås det generösa uterummet som rymmer plats för både matplats och loungehörna.

Ovanplans badrum erbjuder helkaklade väggar i ljus nyans, samt klinker på golv i praktisk grå nyans samt väggar med vit kakel och mönstrad mosaik. Utrustat med badkar, toalettstol, handfat på kommod i vitt samt spegel med belysning.
Sovrum med parkettgolv, tapetserade väggar i ljus nyans samt fönster fönsterdörr med utgång till uteplats
Sovrum med parkettgolv, tapetserade väggar i grå nyans och fondvägg med träpanel samt fönster i västerläge. I anslutande hall finns en stor garderobsvägg med gott om plats för förvaring samt en klädkammare.
Sovrum med parkettgolv, tapetserade väggar i grå nyans och fondvägg beklädd med trä i mörkare nyans, samt fönster i västerläge. I anslutande hall finner vi en stor garderobsvägg med gott om plats för förvaring samt en klädkammare.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter