Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
;

Plommonvägen 11

Pixbo

7 950 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea 190 kvm
ritningsuppmätn norm SS 021053

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla i souterräng
Byggnadsår 1999 Renoveringar enligt bilaga
Uppvärmning Vattenburen golvvärme i nedervåning, radiatorer övervåning. Delvis elgolvvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta med golvvärme
Grundmur: Betong
Stomme: Trä och betong
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas energiglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt Flera trevliga ställen att sitta och njuta av utsikten, naturen och av solen. Balkong utanför kök och vardagsrum. Nedervåningen har en altan i sydväst. I trädgården finns också naturliga ställen att insupa lugnet och sjöutsikten.
Fastighetsbet. Pixbo 1:579

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 28 854 kr/år
varav
Uppvärmning: 12 889 kr
El: 5 893 kr (14538 kWh)
VA: 5 121 kr
Renhållning: 1 145 kr
Försäkring: 3 806 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Kommentar Driftskostnader varierar beroende på olika familjesammansättningar, olika sätt att leva och olika avtal. Hushållet förbrukar 14538 kwh/år och 76 kubik vatten/år.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 208 000 kr varav mark 1 463 000 kr
Summa pantbrev 700 000 kr
Tomt
Areal: 659 kvm
Typ: Trädgårdstomt, naturtomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Pixbo GA:9 Last, Officialservitut: Va, 1401-91/42 Last, Avtalsservitut: Villa mm, 14-IM2-38/3802 Last, Avtalsservitut: Ledning, 14-IM2-72/10228

Modernt hus med fantastisk sjöutsikt!

En arkitektritad, välbyggd oc smakfull villa i suteräng med magnifik utsikt över sjön och med det bästa läget i området!

4 sovrum, vardagsrum och allrum; samtliga med sjöutsikt. Bra med förvaringsutrymmen, 2 badrum, tvättstuga och ett modernt kök med utgång till balkong med kvällssolen.
Du bor i ett populärt område i Pixbo med ca 100 m ner till Vällsjön där det finns en trevlig, liten badplats. Under vintertid är sjön perfekt för skridskoåkning. Det är ett lugnt område med blandad bebyggelse av äldre och nyare hus. Ett område där både barnfamiljer och äldre trivs. Huset är mycket välskött och löpande underhåll och det ligger i ett soligt söderläge med flera uteplatser. Välkommen, tveka inte att boka in dig för en visning!
Plommonvägen 11 - En smakfull, arkitektritad och välbyggd villa i suteräng med magnifik utsikt över sjön och med det bästa läget i området!

Du kliver in i en ljus och luftig HALL med en snygg klinker på golvet med golvvärme. Här finns plats för avhängning samt en skjutdörrsgarderob. Där du står i hallen med ljusinsläpp från allla håll och blickar ut mot den fantastiska utsikten över sjön fylls du av en rofylld känsla som sedan följer dig genom hela huset. Välkommen in!

ENTRÉPLAN

Direkt till höger kliver du in i det moderna KÖKET från Vedum med nya köksluckor och nylagt laminatgolv. Spishäll, fläkt, varmluftsugn, mikrougn samt kyl- och frys och diskmaskin. Mycket ljusinsläpp från både liggande fönster i öster och stora fönster från matsalsdelen som är öppen mot både kök och vardagsrum. Från köket tar du dig ut till balkongen i västerläge med sol fram till ca 20.00 sommartid.

VARDAGSRUM med ryggåstak och samma underbara utsikt som övriga rum i huset, och en värmande täljstensspis som även tjänar som mysfaktorn. Parkettgolv i kvistad bok och ljusgråa väggar.

Helkaklat BADRUM med golvvärme och ett bubbelhörnbadkar, en dusch, wc och ett handfat. Badrummet är från 1999 men med ny inredning och belysning. Badrummet är rymligt med ljusinsläpp från burspråket i öster.
Ett ljust och luftigt SOVRUM (1) med två fönster i hörnet i sydväst som ger möjlighet att njuta av sjöutsikten. Bokparkett på golvet och ljusa väggar samt 4 garderober.

NEDERVÅNING med bokparkett och vattenburen golvvärme

En vitmålad trappa med svartmålade steg tar dig ner till den ljusa och inbjudande nedervåningen. Du möts av ett ALLRUM med fönster längs hela rummet som vetter mot sjön och härifrån kliver du ut på insynsskyddade nylagda altanen (2017) i sydväst och den spännande trädgården.

Samtliga sovrummen har utsikt mot sjön.
SOVRUM (2) med fönster i väster samt 2 garderober. Fondtapet och målade väggar.
SOVRUM (3) med två fönster i hörnet i sydväst samt 2 garderober. Tapetserade väggar.
SOVRUM (4) med två fönster i hörnet i sydväst samt 2 garderober. Fondtapet och målade väggar.

Ett helkaklat DUSCHRUM med dusch och wc. Nyare skåp, handfat och beslysning.

En praktisk KLÄDKAMMARE med plastmatta och målade väggar.
Ett FÖRRÅD med målat betonggolv.

TVÄTTSTUGA med tvättmaskin och torkskåp och med utgång till altan där man bl a har sitt renoverade växthus (2018). Klinker på golvet och målad vinyltapet på väggarna.Huset är väl anpassat efter tomten, som rymmer både berg, gräsmatta, planteringar samt fruktträd och bärbuskar och ligger i ett soligt söderläge med flertalet platser att sitta ner och njuta av natur och utsikt. Du bor i ett populärt område i Pixbo med ca 100 m ner till Vällsjön där det bl a finns en trevlig, liten badplats. Under vintertid är sjön perfekt för skridskoåkning. Det är ett lugnt område med blandad bebyggelse av äldre och nyare hus. Ett område där både barnfamiljer och äldre trivs. Det är ett mycket välskött hus där man löpande underhållit huset, separat finns en bilaga på gjorda renoveringar och uppgifter om den maskinella utrustningen. Det finns fiber i huset.

Området

Du bor med naturen in på knuten med bl a vackra bokskogar, motionsslingor promenadstråk längs sjöar. Gunneboskogen och parkområden ligger ca 700 m från huset. Om du står på tomten och kliver ner 100 m befinner du dig på den trevliga, lilla badstranden med en brygga vid Vällsjön.

Närservice

Den närmaste mataffären ligger i Mölnlycke Centrum, ca 3 - 4 km.

Kommunikation

Lila Express ligger ca 800 m från huset och Buss 751 ca 700 m från huset.

Parkering

Antingen parkerar man vid huset med plats för 2 bilar, eller så parkerar man uppe på vägen (plats för 1 bil). Gäster kan parkera längs vägen utan problem.

Övrigt

400 m från huset ligger Pixbo förskola och med ca 500 m från huset finner du Vällsjöskolan (årskurs 1-5). Du når Pixbo tennishall ca 800 m från huset.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering