Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Käglinge Bygata 35

Käglinge/Oxie OXIE

3 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 180 kvm + 21 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Friliggande 1½-plansvilla
Byggnadsår 1990
Uppvärmning Värmepump, år 1990
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel med inslag av trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Skidskytten 3

Övriga byggnader

I uppvärmningen är kostnad för uppvärmning av huset, el och uppvärmning av pool inräknat.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 35 350 kr/år
varav
Uppvärmning: 24 783 kr
VA: 3 734 kr
Renhållning: 2 633 kr
Försäkring: 4 200 kr
Beräknat antal pers: 4
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 770 000 kr varav mark 447 000 kr
Summa pantbrev 1 900 000 kr
Tomt
Areal: 683 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Bland lugna gator finner Ni detta älskvärda boende fördelat på 1 ½ plan med pool. Ett exklusivt hem i en lugn och avslappnad atmosfär där hela familjen har närhet till både natur, promenadstråk, golfbanor och lätt kommunikation till stan och över sundet.
Bland lugna gator finner Ni detta älskvärda boende fördelat på 1 ½ plan med pool. Ett exklusivt hem i en lugn och avslappnad atmosfär där hela familjen har närhet till både natur, promenadstråk, centrum och lätt kommunikation till Malmö och över sundet. Ett hem av högsta kvalité med en öppen planlösning som kombinerar fina materialval med smakfulla inredningsdetaljer. Nu till sommartid kan både släkt och vänner njuta av dess generösa trädgård som bjuder på härliga dopp i poolen och sköna grillkvällar på uteplatsen. Med breda fönsterpartier och öppna ytor mellan vardagsrum och kök känns detta boende både ljust och rymligt och perfekt för den enkla vardagen och för roliga tillställningar. Ett genomtänkt boende som hela familjen kan njuta av!

Välkommen in till denna friliggande villa med byggår från 1990. Här finner Ni ett boende som erbjuder sex generösa rum varav tre stycken finner Ni på ovanvåningen. Huset upplevs som ljust och stilrent tack vare dess moderna integration mellan kök och vardagsrum. Med ett brett fönsterparti i vardagsrummet kan man njuta av dess härlig vy ut mot trädgård med både pool och uteplats. På nedre plan finner Ni flödande vitt klinker som kombineras smakfullt med väggar i klassiskt vit. Köksinredning i trä som matchas stilrent med beigt kakel och massiv bänkskiva. Köket bjuder på en generös arbetsyta för kocken med smarta förvaringsmöjligheter. Möt John Blund i dess harmoniska sovrum med fri utsikt över äng. Allrummet är praktiskt och kan användas till allt som önskas med lätt utgång till trädgård. På nedre plan finner Ni även en funktionell tvättstuga som är anslutet till garage.

Ovanvåningen välkommnar Er med ett rymligt sällskapsrum där hela familjen kan samlas för en tv-eller spelkväll. Här finner Ni två generösa rum för barnen samt ett helkaklat badrum med badkar. En härlig walk-in-closet bjuder på goda förvaringsmöjligheter.

Trädgården är väl omhändertagen med en härlig uteplats i klinker. Alla förberedelser är gjorde för golvvärme om fantasin önskar ett lyxigt uterum. Poolen dekoreras snyggt med en trendig stenläggning som bjuder på plats för solstolar. Här finner Ni en grönskande trädgård som är generös för både för lek och buss och som är väl insynsskyddad. En god sammanhållning råder mellan grannarna i området vilket bidrar till en trivsam känsla. Ett boende att trivas i!

ENTRÈPLAN

--- Hall med ljust klinker och vita väggar. Goda avhägningsmöjligheter i form av en garderobsvägg med spegel. Entrén är ljus och rymlig med både burspråk och sittplats.

--- I anslutning till hall finner Ni ett helkaklat badrum i ljusa färger. Skåpsinredning i vitt med både vask, wc och dusch.

--- Kök i klassisk trä som kombinerar beigt kakel med massiv bänkskiva. Fin skåpsinredning som erbjuder goda förvaringsmöjligheter för hela familjen. Här finner Ni vitvaror såsom kyl/frys (1990), spis (1990), diskmaskin (1993), mikrovågsugn (2002) samt ugn (2002). Kocken kan njuta av dess härliga arbetsyta. Flödande ljust klinker med vita väggar.

--- Matplats och vardagsrum med vita väggar och ljust klinker. Öppen och härlig planlösning som bjuder på många inredningsmöjligheter. Ett brett fönsterparti med utgång till trädgård bjuder på ljus och rymd. Trappa upp till ovanvåning.

--- Sovrum nummer ett med klinker som kompletteras med en mjuk fondvägg. Rummet är generöst med plats för en dubbelsäng. Underbar utsikt.

--- Allrum med varm färg på vägg och ljust klinker. Härligt fönsterparti med fri utgång till trädgård.

--- Tvättstuga med klinker och kakel. Tvättmaskin från 2002-2003 samt torkskåp från 1990.

--- Garage med plats för en bil och goda förvaringsmöjligheter.

--- Förråd med klinker

--- Gjuten pool 6 * 4m

ÖVRE PLAN

--- Sällskapsrum med mörkt parkettgolv och vita väggar. Generös yta för hela familjen. I anslutning till rummet finner Ni en walk-in-closet med goda förvaringsmöjligheter. En ytterligare förvaringsmöjlighet finner Ni på vinden.

--- Sovrum nummer två med ljust parkettgolv och vita väggar.

--- Sovrum nummer tre med ljust parkettgolv och vita väggar.

--- Badrummet är helkaklat i grått och kombineras med en smakfull plastmatta. Badkar, tvättställ och wc.

TRÄDGÅRD

--- Friköpt tomt på 683 kvadratmeter. Gräsmatta, stenläggningar, uteplats i klinker med förberedelser för golvvärme samt pool. Uppfart till garage samt gångyta är stenlagd. Område längs pool

NÄRHET/LÄGE

--- Underbart läge till naturen, promenadstråk, golfbana och idrottsanläggningar. Närhet till skola och barnomsorg. Bra och lätta anslutningar till city och över sundet.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter