Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea 156 kvm + 10 kvm
Säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburet radiatorsystem
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 31 januari 2019
Energiklass: -
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Smålandsvillan (i88TEG)
Huset färdigställt 2019
Fastighetsbet. Oskarström 4:245

Övriga byggnader

Carport med infällda spotlights
Isolerat förråd med spotlights
Cykelbod
Garantier:
Frånluftsvärmepump 2025
Isolergrund 2039
Våtrum 2029
Elitfönster 2029

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 36 845 kr/år
varav
Uppvärmning: 21 265 kr
El: 0 kr (12092 kWh)
VA: 7 065 kr
Renhållning: 4 327 kr
Försäkring: 4 188 kr
Beräknat antal pers: 6
Kommentar Uppvärmningskostnad inkluderar nätavgift + hushållsström för 6 personer (12 092 kwh). Vattenförbrukning extra hög pga säljarna satt och bevattnat häck runt hela huset. Fastighetsavgift betalas inte förrän 2034.
Taxeringskod 210, Småhusenhet, tomtmark
Summa pantbrev 2 386 000 kr
Tomt
Areal: 877 kvm
Typ: Hörntomt
Tomtbeskrivning Härligt inramad med grön och lummig omgivning. Gott om lekyta på skyddad plats.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

Nybyggd villa i Vrenninge!

På härlig hörntomt i mycket trevligt område ligger denna familjedröm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fem sovrum, två badrum och fantastiska utemiljöer. Härifrån cyklar och går barnen till såväl skola som till skidbacke och utebad. Flytta in i nytt och fräscht!
Förvisning kommer inte att ske.
Hela huset har ett genomgående golv av ekparkett och samtliga tak är vita.

HALL
Stor och ljus hall med sidofönster bredvid ytterdörren och en öppen trappa som leder till andra våning.

KÖK
Det vita Vedum-köket och de vita kapitalvarorna (BOSCH) bryts av med bänkskiva samt stänkskydd i ljusgrå laminat som kommer igen även på den stora köksön. Induktionshäll, fläkt, kyl och frysskåp i fullhöjd samt ugn och mikro infällda i bekväm arbetshöjd. Härifrån når vi uteplatsen enkelt via altandörren och såväl morgonkaffet som lunchen avnjuts här i bästa ljus. Öppen planlösning mot vardagsrum.

VARDAGSRUM
Med snygga golvfönster i flera väderstreck och altandörr till det stora trädäcket har vi ett ljust och trevligt rum. Vita väggar bryts av med en fondvägg.

SOVRUM
Ljusa väggar, en garderob samt fönster åt väster.

BADRUM
Stort duschrum med fräscht grå plastmatta på golv och ljusa väggar. Fönster i östligt läge, duschhörna med vikbara glasväggar, WC och handfat.

SOVRUM
Här finns inte mindre än fem garderober och två fönster i västläge. Ljusa väggar med fondtapet.

TVÄTTSTUGA
Här ligger groventrén där man tar in barnen från den smutsiga leken innan de fortsätter leka inomhus. Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, värmepanna, vaskskåp med grovtvätt. Fönster i östligt läge, brun plastmatta på golvet och vita väggar.

ÖVRE HALL
Härligt ljust rum som är samlingsplats för dem som bor på övervåningen. Med stort takfönster och öppet i nock med synliga takbjälkar får vi såväl ljus som rymd! Det finns en klädkammare utanför de två sydliga sovrummen. Båda rummen har fönster åt söder.

BADRUM
Stort dusch och badrum. Ljusgrå golvklinker (golvvärme) och vitt kaklade väggar. Fönster åt norr samt badkar, duschhörna bakom vikbara glasdörrar, handfat med underskåp samt spegelskåp med integrerad belysning.


SOVRUM
Ljust målade väggar med fondtapet och fönster åt norr.

ANSLUTNING: Fiber, robotgräsklippare

Området

Oskarström Ortsnamnet kommer från Oscar Björkman som 1844 köpte en bit mark med tillhörande vattenfall vid Nissan. Han byggde ett sågverk på fastigheten, som han döpte efter sig själv, Oscarström. Vid sekelskiftet var det fina laxfisket en stor turistattraktion som drog folk till området och idag är det ett välmående samhälle med drygt 4000 invånare. Idag är det många yngre som bosätter sig i Oskarström då fördelarna är flera. Samhället omges av såväl lövskog som stora områden av granskog vilket ger en härlig naturkänsla i hela området. Nissans vackra flöde är ett naturligt inslag i Oskarström vilket man når lätt var man än befinner sig. Oskarström ligger lättillgängligt endast 17 km från Halmstad city vilket gör att man lätt pendlar från det natursköna området in till stan via väg 26. Det går även både buss och tåg till Halmstad och Jönköping. Servicenivån är hög med förskolor och grundskola upp till åk 9, fritidshem samt fritidsgård. På fritiden är det många som nyttjar fotbollsanläggningen, utomhusbadet med uppvärmd 50m bassäng, skidbacken med lift, idrottshallar och skridskobanan. Den offentliga servicen erbjuder även vårdcentral, folktandvård, apotek, ålderdoms och sjukhem, gruppboende och servicelägenheter. För det dagliga livet finns också två större matbutiker, bensinstationer, pizzerior, blomsteraffär, en mindre biograf, kiosker, cykelaffär mm. Samhället har även egen bank samt brandstation.

Övrigt

Förskolor: Dalshalls förskola, Furulunds förskola Vrenninge förskola, Alléns förskola, Espereds förskola Skolor: Esperedesskolan Åk F-6 Skavbökeskolan Åk F-6 Österledsskolan Åk 7-9

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter