Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vreta ängsväg 5

Vreta Norrtälje

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 70 kvm + 36 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1962
Uppvärmning Direkt El, eldstad
Ventilation Självdrag
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Ösbyholm 1:67

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 16 985 kr/år
varav
Uppvärmning: 11 000 kr
Sotning: 565 kr
Renhållning: 2 220 kr
Väg, samf.: 3 200 kr
Kommentar Elen är endast uppskattning då huset ej använts för permanentboende tidigare.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 264 000 kr varav mark 461 000 kr
Summa pantbrev 655 000 kr
Tomt
Areal: 2188 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Året runt vatten via nyborrad egen brunn, delas med grannfastighet.(servitut). Enskilt avlopp till reningsverk (Servitut till grannfastighet) Godkänt via kommunen. Kostnader delas mellan 2 fastigheter.
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Ösbyholm GA:3 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Ösbyholm GA:4 ändamål: Vägar
Förmån: Avtalsservitut: Brunn Mm, 01-IM1-70/2391.1
Förmån: Servitut: Avlopp
Last: Servitut: Brunn

En riktig makeover

Ypperligt tillfälle att förvärva ett totalrenoverat hus med komfort och standard för åretruntboende. Eget vatten och avlopp, endast 5 minuter från Norrtälje stad! Det här måste upplevas på plats för att förstå hur bra det är! Huset är i skrivande stund i slutfasen av renoveringen så därför kan jag inte visa så mycket fina bilder ännu men det kommer, jag lovar. Såvida ingen redan har förstått hur bra detta är och slagit till innan detta kommer ut som till salu!
För Dig som söker närhet till Norrtälje stad finns nu detta trivsamma åretruntboende med 3 sovrum, badrum och kök. Huset har genomgått en total makeover och det är bara skalet som påminner om forna tider. Den omfattande renoveringen har resulterat i tilläggsisolerade ytterväggar, slipade golv, ny el ochV/A och omgjord planlösning vilket lett till både större och modernare badrum samt ytterligare ett stort sovrum. Ja, här är faktiskt känslan att det är ett helt nytt hus du kliver in i för här har man inte sparat på krutet utan här finns det där extra för att få en härlig och skön atmosfär.

Vad sägs om att flytta in i ett helt klart hus med nya ytskikt där du får ett helt nytt badrum med golvvärme, kakel och klinkers. Eller ett sprillans nytt kök där det är du som bakar det första brödet i den nya ugnen. Att få vakna upp i det stora sovrummet, öppna upp dörrarna och inta sitt morgonkaffe på en altan som kan bli hur stor som du själv vill. Mitt i huset finns en putsad öppen spis som både ger värme och hemtrevnad.


Är du tillräckligt snabb kan du faktiskt själv vara med och påverka det slutliga resultatet!Intill denna fastighet finns ytterligare en hörntomt som säljs. Känns det lockande att äga båda så ger det en totalarea om 4 092 kvm .
Totalrenoverade ytskikt. Ljusa färgval, trägolv och liggande träpanel på väggar.

Farstu

Förstuga med enklare plats för avhängning av ytterkläder. Vita dubbeldörrar med fönster ger fint ljusinsläpp till hallen.

Innerhall

Till vänster når du badrum och till höger husets första sovrum. Hallen fortsätter sedan in i det öppna vardagsrummet och köket.

Vardagsrum

Ett härligt rum med murad eldstad i mitten(provtryckt och godkänd för eldning). Plats för liten soffhörna framför brasan. Här har man valt att öppna upp vägg mot kök för att få en bättre sällskapsyta och en given matplats framför de nyinsatta altandörrarna. Slipade originalträgolv gör sig fint mot vitmålad liggande träpanel på väggen och ger dig som ägare en väldigt bra grund att sätta just din personliga stil på ditt boende.

Kök

Ett helt nytt L-format kök med bänkskåp i en ljusgrå kulör. I vänstra hörnet står ett högskåp som kan användas som städskåp, därefter en integrerad kyl/frys. Arbetsbänk(laminat) med infälld disko, placerad under stort fönster så att du kan kika ut mot baksidan av tomten. Här står även en diskmaskin. Induktionshäll, spis och fläkt är placerad på kortsidan av köket.

Stora sovrummet

Via köket tar du dig in till detta härliga sovrum med plats för dubbelsäng. Mycket fönster och fina altandörrar ger fint ljus till rummet.

Sovrum 2

Bredvid köket och med ingång från vardagsrummet finner du husets sovrum nr 2. Detta rum har både fönster och en altandörr med trapp till gräsmattan på baksidan. Det finns även en klädkammare här..

Sovrum 3

Mitt emot badrummet finns husets tredje sovrum. Med lite flytt av dörrpost blev detta ett perfekt sovrum med plats för enkelsäng och skrivbord samt klädförvaring. Ett perfekt tonårsrum eller kontor, du väljer.

Badrum

Exklusivt och fräscht badrum med dusch, wc och kommod med porslinshandfat. Även en kombitvätt/torktumlare finns på plats. Under de grå klinkerplattorna finns golvvärme(el) och på väggen sitter ljusgrå kakelplattor av större modell. Infällda spottar i taket.

Området

Trevligt fritidshusområde som blivit permanentboende för en del personer. Fördelen är att det ligger så pass bra till mot Norrtälje stadskärna. 1 km till insjö Limmarens badplats.

Närservice

Vreta handel eller inne i Norrtlje

Kommunikation

Hit går bussen från Spillersboda (630) och Norrtälje(631) mot Rådmansö och det är så bra att den t.o.m stannar utanför på stora vägen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter