Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lissbyvägen 64

Norrtälje

3 450 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Boarea 129 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2019 Huset blev slutbesiktigat 2019-03-27
Uppvärmning Frånluftsvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Malstaby 13:13

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2006 kvm
Tomtbeskrivning Grovplanerad tomt
Vatten/avlopp Egen brunn och trekammarbrunn med infiltration
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Malstaby GA:13, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Malstaby GA:8
Förmån: Officialservitut Avlopp, 0188-2018/171.4

Härlig enplansvilla i trevligt, högt läge på hörntomt

I mysiga Malsta finns en alldeles nybyggd enplansvilla om 129 kvm, med hörntomt i söderläge. Huset är fördelat på hall, trivsamt kök och vardagsrum i öppen planlösning samt med utgång till en lämplig plats för altan. Från köket finns såklart en tvättstuga/groventré, ett måste för alla barnfamiljer eller kanske för dig med hund? Huset har fyra sovrum varav master bedroom är utrustat med en klädkammare samt även här, utgång via altandörr. Badrum och gäst-wc är ytterligare en sak som familjer värdesätter högt, så naturligtvis finns det här.

Här är det bara att flytta in! Se fram emot en vår där ni rullar fram grillen och njuter av fina dagar och kvällar ute. Här kan barnen lära sig cykla på gatan och kanske hitta lekkamrater i grannhusen. Ett bekvämt, tillgängligt och fräscht boende på landet, men med närhet till Norrtälje stad. Cyklar gör man lätt via gamla banvallen och med bil tar det ca 10 min. Det bästa av två världar helt enkelt.

Välkommen att kontakta Matilda Tengheden eller Linus Thor för mer info!
HALL
Ingång till huset via farstukvist. Direkt när du kliver innanför tröskeln möts du av ett härligt ljusflöde från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. Fint parkettgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
I anslutning till hallen ligger vardagsrummet, ett mycket hemtrevligt rum med öppen planlösningen till matplats och kök. Fina sociala ytor och utgång till tomten där ni med fördel placerar en altan. Tomten ligger i ett fantastiskt söderläge. Mycket trevlig utsikt då huset ligger på en höjd.

KÖK
Köket erbjuder en generös storlek med stora arbetsytor och gott om förvaring. Utrymme för matplats för den stora familjen mellan kök och vardagsrum. Vita skåpluckor och bänkskiva i laminat, fönster ovanför diskhon och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Maskinell utrustning i form av kyl, frys, diskmaskin, spisfläkt samt inbyggd ugn och micro. Parkettgolv och vitmålade väggar.

TVÄTTSTUGA
Via köket nås tvättstugan. Tvättstugan nås även via separat ingång från trädgården. Bra storlek med för tvättmaskin, torktumlare, tvättho och luftvärmepump. Förvaring finns i en inbyggd garderob. Svartmelerad våtrumsmatta på golv och vitmålade väggar.

SOVRUM 1
Det första sovrummet har plats för dubbelsäng och egen klädkammare. Mycket uppskattad planlösning med fönster från två väderstreck. Parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 2
Även det andra sovrummet har plats för dubbelsäng. Även detta rum har fönster från två st väderstreck vilket bidrar till ett trevligt ljus i rummet. Parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 3 & 4
Det tredje och fjärde sovrummet passar utmärkt som barnrum alternativt kontor. Fint parkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM
Stort badrum med svartmelerad våtrumsmatta på golv och vita våtrumsskivor på väggen. Praktiskt vädringsfönster som också bidrar med ett trevligt ljus i rummet. Idag är badrummet utrustat med badkar, wc, handfat med kommod och spegelskåp med spotlights. Även linneskåp. Infällda spotlights i tak.

WC
Mindre toalett med våtrumsmatta på golv och vitmålade väggar. Wc och handfat.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering